Nova bi naj pri?la aprila, oz. bi naj takrat za?eli pobirati naro?ila. Po slikah je avto ?isto druga?en. Verjetno si napa?no gledal. Nova naj bi se za?ela pri cca. 17t EUR z 1.6 motorjem.
Druga?e pa od leta 2003-2008 je mazda enaka s tem da je bil leta 2006 narejen remake (druga?na maska, izbolj?ana zvo?na izolacija, spremenjene prednje obese,.....in ?e kar nekaj stvari, pa? kar je bila "pomankljivost" pred remake-om.
1.4 motor je nepremi?nina glede na to da ima avto cca. 1200 kg. (sploh ?e vklopi? klimo), oprema CE je bolj ?voh, niti avtomatske klime nima, samo 4 Air bage, ni komand za radio na volanu in ?e in ?e,... Tudi prodajalec na poobla??enemu servisu je zelo pojamral da 1.4 ?e prodajo te?ko ker je res podhranjen. ?e te pa zanima 1.6 TX (vsa oprema) pa sporo?i ker jo prodajam, je pa ?e v garanciji.
Mislim da je tole pri vseh mazdicah, tudi ?e ugasne? ventilator bo pihljalo. malo spreminjaj smer pihanja in mogo?e pri kateri nastavitvi ne piha iz stranskih, samo dvomim, mogo?e ?e je usmerjeno samo na noge ti iz stranskih nebi pihljalo, najbolje je da poklopi? re?o in ne bo pihljalo
Druga?e pa vidim da ima? malo smole pri avtu, namre? kaj tak?nega se nikakor nebi smelo zgoditi, niti od lu?i niti do kon?nikov, upam da vse porihta? v garanciji. Je bil to mogo?e testni avto prej ali si ga dobila s par prevo?enimi kilometri?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2515545&show= Pozna kdo morda omenjeni avto?Prodaja se ?e nekaj ?asa, tablice so nove, tako da ?e je tale 2. lastnik ga nima dolgo razen ?e je avto iz uvoza, no je res malo predrag ampak zgleda lep, sej na sliki vsak ...me malo matra da bi menjal, ker 1.6 mi je pre?voh, pa ?e bo kaj pametnega in mo?na menjava we will see :ne vem:
Dobro vam tole pije, tko da liter gor al pa dol. moja 1.6 bencinar malo pije preko 9l ?e jo teram 160-170 km/h, mestna malo pod 9litrov, ?e pa lepo vozim po omejitvah pa ene 8 litrov. Mi je velik sam kaj ?em, 100km/h pa ne bom vozu
Zelo ugodne gume preko gume direkt zgleda so spustili cene ali pa ?e ni sezona letnih, zimske so imeli med dra?jimi.
Druga?e pa meni do sedaj najljub?pa pnevmatika, no 323BA se je obna?ala zmagovalno , ni va?no ali suho ali mokro, guma se je obna?ala odli?no.
Res ?e malo star model. Pri trojki bojo original bridgestone ?e za letos, ?eprav so katastrofa gume, sploh na de?ju in ?e vozi? malo bolj "dirka?ko", bom treba ?e eno poletje lepo vozit.
Tale stop&go sem uporabil pri bmw trojki in morm re?t da je to meni kar neki, na kri?i??u zgleda kot da ti crkne avto, druga?e pa vse je delalo normalno, in pri ponovnem pri?igu motorja se ni ni? poznalo na lu?eh in armarturi da bi kaj utripnilo, vse je delalo ?isto normlano kot da bi bil pri?gan motro. Je pa nekako takole ?e ima? vklopljeno to zadevo. Se pripelje? do semaforja, da? v ler spusti? sklopko in avto ugasne, ko pa stisne? sklopko se avto sam pri?ge. Kot sem ?e napisal, na elektriki se ni? ne pozna,ni? ne utripne ipd.
Stekla je potrebno tudi z notranjosti ve?krat s?istiti, sploh pozimi, ker dihamo v avto zjutraj ko je mrzlo in se ?e kadi iz ust , ?e je poln avto pa sploh, v avtu toplo, zunaj hladno in stekla se rosijo. Ve?krat spucat pa bo bolje. Druga?e pa pri?ge? klimo in se odrosijo ampak ko jo ugasne? se v momentu zarosijo, oz. full na vro?e avto (samo bo prevo?e), jest ga ponavadi segrejem, potem pa zmanj?am temperaturo tam na 21-22 stopinj in ?ipe se odrosijo. Druga?e pa: na avtu so montirani park senzorji in od takrat vozim v rikverc brezskrbno in samozavestno,hehe, to se sli?i kot da bi poslu?ak komentar izdelka iz top shopa.
Kako je tole preko gsm-a? Kaj pa ?e se kdo zmoti in pomotoma pokli?e na to cifro??Se webasto vklopi? Ali je pa? narejeno da lahko samo iz dolo?ene ?tevilke pokli?e? na to cifro in se nato vklopi.
Napi?i za kateri avto se gre, kak?na je cena bila takrat s popustom in kak?na cena je s tem popustom ki je sedaj. Kot vidim je sedaj razlika v ceni ?e 1500 EUR, ?e je are manj potem nima? kaj razmi?ljati. Samo verjetno bi se dalo zmeniti da naj ti dajo ?e ve? popusta,odvisno od prodajalca.
Ne vem, zakaj nekateri primerjate M6 z golfom, ?e sta pa to neprimerljiva avta in je M6 dale? bolj?i avto... !!
?e ho?ete Golfa primerjat s kako mazdo, potem to lahko storite z Mazdo 3 - to sta primerljiva avta...!! (bi se pa v tem primeru odlo?il za Mazdo 3...)...
Glede cene sta tam tam, ima pa golf manj opreme, zadnja stekla na ro?no odpiranje, ipd). S tem da primerjamo Golfa 6 ki je nemalo nazaj pri?el ven, Mazda je pa v bistvu ?e cca. 5 let enaka, remake je pa pri?el leta 2006. ?e bi pa primerjali novo Mazdo 3 ki pride k nam marca, se pa golf 6 verjetno nebi dobro odrezal.
Sem ujel en moment glasovanja ko so se glih pogovarjali o Mazdi 6, in med zadnjimi je bil neki tip z brado, ki je pravil da je ?util vsako luknjo na cesti, da so po njegovem plati??a tudi prevelika (ma kaj bi dal on 15col na ?estko al kaj) in da mu to ni v?e?, en tretji je pravil da mu ni v?e? ker japonci ni na voljo avtomatskega menjalnika oz. nekaj podobnega glede avtomatike je imel proti (?eprav to mi ni blo ?ist jasno). Mazda je bila vedno nekje med ?portno-eleganco (razen tam okoli leta 1998-2002) so bili kiksnjeni modeli.
Glede na to kak?ne ?elje in komentarje so imeli bi bil popoln avto za njih tole:
Jest mislm da se ni izbiral Slovenski avto leta, ampak ljudski avto leta, to je pa pa? vsekakor golf.
Nimam seveda ni? proti nemcem samo res ne vem kaj je tolk posebnega,inovativnega,novega,druga?nega na tem golfu, saj so si od golfa4, golf5 in golf6 sta pa skoraj identi?na.
Sem se kar stresel, ko sem prebral prvi post. Sam sem namre? ?e vedno v pri?akovanju 3ke.
Mislim, da je bilo odgovorov ?e dovolj upam, da zdej vse ?tima.
?e bi bil problem samo pri zagonu...nevem zgodaj zjutraj -10, pr?igana klima, radio in vsa ostala mo?na elektrika se zna avto malo pomatrat.
Kako ste lastniki ta nove Activ mazde zadovoljni?
Active je enaka kot vse ostale samo da je full oprema (ker se mazda 3 poslavlja) in spomladi pride nova.
Druga?e pa v neki drugi temi sem napisal da mi je trojka pri -10 v?gala v prvo, takoj sem dal na gretje in fentilator do fulla in ?e vklopil gretje zadnje stekla in ogledal in vse je ?timalo kot bi moralo, display je malenkostno po?asneje delal, podatki so bili pa vsi ok, tudi nobenih ?ri?kov ipd....tako da nima? se kaj bati, seveda se pa tudi pri Mazdi lahko zgodi da ti kaj nagaja,pa? tudi japonci pri montiranju kaj kiksnejo oz. se lahko zgodi da je kaj narobe.
hehe...ja, Bolha je bila razred zase, upam da sedaj, kjerkoli ?e je, slu?i kot kak?no korito za ro?e oz. proti jedrski bunker. No sej, ?as celi rane, tako da po?asi bo? prebolu
Ja, imam ?e en cajt mazde, prvo 323c, potem 323 ba - f, in zdej trojko, od muske pa en odli?en magnat xtc 1500 - pomoje ?e edini k ni bil skurjen , skoraj novi steg 120.2 + ?e prednji sistem ipd. pa doma na omari ?e ene 5 let...
Ja, bo treba na pija?o za dobre stare cajte, sploh od ostalih vsake tolk cajta vidim Milana, Icija sem 1x, potem pred ?asom Bardy malo po tem ko je iz bolnice pri?el po tistemu crashu z motorjem...potem se pa po?asi kon?a. Sam smo se mel pa fajn tiste cajte TEAM SPIRIT PA TO
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nova bi naj pri?la aprila, oz. bi naj takrat za?eli pobirati naro?ila. Po slikah je avto ?isto druga?en. Verjetno si napa?no gledal. Nova naj bi se za?ela pri cca. 17t EUR z 1.6 motorjem.
Druga?e pa od leta 2003-2008 je mazda enaka s tem da je bil leta 2006 narejen remake (druga?na maska, izbolj?ana zvo?na izolacija, spremenjene prednje obese,.....in ?e kar nekaj stvari, pa? kar je bila "pomankljivost" pred remake-om.
1.4 motor je nepremi?nina glede na to da ima avto cca. 1200 kg. (sploh ?e vklopi? klimo), oprema CE je bolj ?voh, niti avtomatske klime nima, samo 4 Air bage, ni komand za radio na volanu in ?e in ?e,... Tudi prodajalec na poobla??enemu servisu je zelo pojamral da 1.4 ?e prodajo te?ko ker je res podhranjen. ?e te pa zanima 1.6 TX (vsa oprema) pa sporo?i ker jo prodajam, je pa ?e v garanciji.
lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani