?ele zdej sm si vse tole ogledal in morm re?t da je prov bedno vse tole sli?at in vidt, sam je pa tut res da pleh se ?e da drug dobit, ko pa bi blo z ljudmi kej narobe, pol pa bi blo to ?ist neki druzga! :ne vem:
Jaz pa mislm, da bi blo fajn tega lastnika tut na forumu sre?at, pa ga boste ?e pol lahko glasbeno - stilsko izobra?eval! ?e ga kdo pozna, naj ga navabi na forum!
Sry za mal velik zamika pri mojem postu, hotu sem povedat da ?e bo zadeva vplivala na popularizacijo na?e omiljene znamke, pol bo to super in posledi?no bodo mel tut Janezi in Jankoti ve? mazdic, sicer pa kar se tega ti?e, se mi zdi da gredo stvari drasti?no na bol?e, po mojem mnenju!
Mazda323, upam da se ti je zdej uklopu detektor ali rabi? dekoder?!
Ja men osebno je dost bl ok, da je forum mejhn, pa tok bl na nivoju in se dobr ?tekamo, pa ne kej dost kregamo oz. ?e je stvar manj?a, naj bo vsaj ?ivahna!
mal heca mora bit, ?eprov je v vsakem hecu tut mal resnice
no ampak res vsi komplimenti pa subarujevmu 4wdju!
se mi pa sicer ful pocen ponuja ena kalibra, pa da bi jo total predelu v smislu ?ov karja, pa mav razmi?lam! Itak kaj si ljudje na forumu misljo o OPlu mi je pa jasn! :ne vem:
Ja Krofl pol pa bo? mogu po?akat in kar mojo kupt, ker zna bit da si spomlad omislim kej bol konkretnega, pa mel bo? ?ipe, orng recaro sede?e, pa abs, no pa neki konjev ajaa pa klimo!
Joj fantje kerga ni blo tam je pa? zamudu vo?njo s tanovi Impreco, ko so nas vozil okol Jereb & Co., blo je po?teno mu?ko (no blo je tut par gospodi?n), pol za ohlajanje pa ?e en krog s Forresterjem, pa je biv dan popoln!
Blo pa je naroda fuuul, pa vsi so na listek napisal da bo naslednji avto subaru, jz pa sm navedu Kalibro!
Aja ena varianta za pridt do 50 posto bonusa, je da ga podedujes npr. po fotru, obenem pa on svoj avto odjav iz prometa, pol pa ga takoj spet prijav, sam jim pa mora ze pred tem dat svojo prometno, tko da je od tega momenta pac brez prometne! No neki tacga mi je en kolega ponujal, problem je pa v tem da ce bi ze jst biv za to neumnost, pol je moj fotr prevec postena ovca za tak podvig! )))
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jz tut mislim enako, ker zihr nima sam karavanka drga?nih lukn kokr usi ostali!
Kar je pa najbl fajn je ta 4 x 100 dimenzija, ki jo majo tut OPL, Reno, VW, stare honde, itd.
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani