Skoči na vsebino
MINUTA MOLKA
Napisano

?ele zdej sm si vse tole ogledal in morm re?t da je prov bedno vse tole sli?at in vidt, sam je pa tut res da pleh se ?e da drug dobit, ko pa bi blo z ljudmi kej narobe, pol pa bi blo to ?ist neki druzga! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AGIP ma dobr benz!
Napisano

No marko a so ka?ni rezultati, al se ti zdi samo blef? :blink:

Glede dizla, pa se mi zdi da zdej ko bi radi zmeri ve? biodizla uturili navadnim zemljanom, pa to ne vem ?e je glih najbol kvalitetna roba :(

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sry za mal velik zamika pri mojem postu, hotu sem povedat da ?e bo zadeva vplivala na popularizacijo na?e omiljene znamke, pol bo to super in posledi?no bodo mel tut Janezi in Jankoti ve? mazdic, sicer pa kar se tega ti?e, se mi zdi da gredo stvari drasti?no na bol?e, po mojem mnenju! :bravo:

Mazda323, upam da se ti je zdej uklopu detektor ali rabi? dekoder?! :blink:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova IMPRECA!
Napisano

NO men je pa ?e zmeri najhuj?i rejli stroj?i? Selika ta huda, ko so jo vozil Auriol pa Kankunen in se mi zdi Sainz! :P Lepa je k sto mater! :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AGIP ma dobr benz!
Napisano

Marko, sam prej si bremze dobr pre?ekiri, ker ?e bo? dal not 98 okt, bo stvar hotla poletet :)

No sicer pa bencin kot bencin, trenutno se res kr spla?a 98ko not metat, ko je sko ista cena! :bravo:

Boss ti pa zna? met prov, da mamo mal preve? otro?ke konji?ke, da bi ?utl efekt ve?okt. goriva!

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova IMPRECA!
Napisano

Aja MareMx3, glede na to da je Priam socialc (nima sodobnga foti?a), je loh slikal edin z o?mi, pa ?e to bi s ?pegli bol? vidu!

Sicer pa ni bla v planu 4krat4 turba?ica, ampak frigidna 2.0i 8 v, ker je to edin motor k dela v Tomos Kolibrijih, baje!

Men so opli kul zarad tega kar potegne? izpod njihove havbe, pa ?ist res je kr nekaj na tem! :bravo::P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova IMPRECA!
Napisano

mal heca mora bit, ?eprov je v vsakem hecu tut mal resnice :P

no ampak res vsi komplimenti pa subarujevmu 4wdju! :danzoman:

se mi pa sicer ful pocen ponuja ena kalibra, pa da bi jo total predelu v smislu ?ov karja, pa mav razmi?lam! Itak kaj si ljudje na forumu misljo o OPlu mi je pa jasn! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Total je o?ivel tale forum!
Napisano

Zdej ne vem kaj je to?n razlog, sam se ful opaz razliko, ko me en cajt ni blo gor!

V?asih je tle gor vladalo total mrtvilo, zdej pa je kr neki novih ?lanov, pa tut stalni ?lani ste postal ful aktivni!

Tko da vsem skupi :rispekt:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323f
Napisano

Ja Krofl pol pa bo? mogu po?akat in kar mojo kupt, ker zna bit da si spomlad omislim kej bol konkretnega, pa mel bo? ?ipe, orng recaro sede?e, pa abs, no pa neki konjev ajaa pa klimo! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AGIP ma dobr benz!
Napisano

Jz pa Agipa najdem kar v Vodicah, je pa tut v BTCju pr Inter?par poslovnih prostorih! :bravo:

Jz mam tut ful slabe izku?nje s super sto (poraba gor, zmoglivosti dol), tko da kermu odgovarja, bol? zanga, kermu ne pa jeaaaa ga! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova IMPRECA!
Napisano

Joj fantje kerga ni blo tam je pa? zamudu vo?njo s tanovi Impreco, ko so nas vozil okol Jereb & Co., blo je po?teno mu?ko (no blo je tut par gospodi?n), pol za ohlajanje pa ?e en krog s Forresterjem, pa je biv dan popoln!

Blo pa je naroda fuuul, pa vsi so na listek napisal da bo naslednji avto subaru, jz pa sm navedu Kalibro! :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

koti?ek za ?alostne
Napisano

Ja sej drga? pa vrat te lahko za?ne bolet tut s pardnevnim zamikom a ne? :P

Treba se je iz izgublenga polo?aja izvit kokr zmagovalc (tko nekak kokr pri judu)

Sicer pa se prdru?ujem vsem ?alujo?im, ker si predstavlam kako je to :blink:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

1.8 Motor V Generacijah Od 94-97
Napisano

Aja ena varianta za pridt do 50 posto bonusa, je da ga podedujes npr. po fotru, obenem pa on svoj avto odjav iz prometa, pol pa ga takoj spet prijav, sam jim pa mora ze pred tem dat svojo prometno, tko da je od tega momenta pac brez prometne! No neki tacga mi je en kolega ponujal, problem je pa v tem da ce bi ze jst biv za to neumnost, pol je moj fotr prevec postena ovca za tak podvig! :))))

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.