Skoči na vsebino
HUD-display
Napisano

Par minut? O?itno nekaterim uspeva. ?estitam! Sam sem v avtu bistveno preve? ?asa ....

Oprosti, ?e si ve?...ve?inoma so pa uro na dan...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

HUD-display
Napisano

Zelo va?no je ja, da je pogled na cesto...

Kaj pa iskanje pravega kvadratnega centimetra za pritisk na "novih oh in sploh" armaturnih plo??ah?

Aja...na ?tevec ni casa gledat...si treba za ostale nastavitve ?as vzet...

Kje so stari dobri avti, ki so imeli samo pomembne stvari v armaturki...

Saj ga ?e imam! Cagr za tank, temperaturo, hitrost in obratomer...vse, kar je ve?, je brez veze! Kaj ?e rabi? ve? za tistih par minut, ki jih pre?ivite v avtu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Vse lepo in prav...

Nimam gara?e, pa se zjutraj po opravljeni doma?i nalogi z ?eno odlo?iva it na smu?anje in rabim stre?ni kov?ek na avtu...zunaj -15...

Smu?anje odpade...

Poleti, avto cel dan na soncu...gremo na morje...rabim stre?ni kov?ek, plo?evina avta pa razgreta...

Gremo brez kov?ka?

Brez veze...?e ena navlaka v kleti...naj se vozi na avtu...je vsaj razlog za ve?jo porabo pri bencinarju...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Žarnica in servis
Napisano

Zakaj orignal ni ok? Tablica zadaj mora biti reflektorsko osvetljena, zadnje lu?i pa ugasnjene...

Va?no spredaj led dnevne lu?i in led lu?i za registrsko tabico...zanimivo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

?e ima kdo v avtu neko stvar...ne vem kaj...in mu je v?e?, tudi ?e ne dela v redu, bo rekel, da mu je super...

Meni se pa ta stvar ne dopade, tudi ?e je oh in sploh najbolj?a...

Ni vse res, kar nekateri hvalijo...

Lastniki vozil nimajo NIKOLI probleme z avti...mehaniki pa imajo polne delavnice...?akalna vrsta kot v gardalandu...(Pelko)...?igavi avti se rihtajo???

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Jao xD Danes se peljem proti Celju, trda tema, in nekdo z Golfom z dnevnimi lu?mi. Avto ?rn, zadaj tema, ?e nismo glih z lu?mi vanj svetli (da so odsevniki nekaj dali od sebe), se ga ni vidlo.

No pa se v Celju ustavim v?tric na semaforju, popipkam, pa dam ?ipo dol, pa jim pravim, da jim lu?i ne gorijo. Uboge ?enske so si bohve kaj mislile in ble ?e bolj prestra?ene, seveda pa so se naprej odpeljale brez lu?i :/ ?e pomagat ho?e?, pa ne gre ... ajajaj

To ne more bit res...pri golfu ?e ne...

Kako ti, kot voznik, nisi videl avta...so ja spredaj dnevne led lu?i gorele, kako ga zadaj nisi videl...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.