Kaj pa iskanje pravega kvadratnega centimetra za pritisk na "novih oh in sploh" armaturnih plo??ah?
Aja...na ?tevec ni casa gledat...si treba za ostale nastavitve ?as vzet...
Kje so stari dobri avti, ki so imeli samo pomembne stvari v armaturki...
Saj ga ?e imam! Cagr za tank, temperaturo, hitrost in obratomer...vse, kar je ve?, je brez veze! Kaj ?e rabi? ve? za tistih par minut, ki jih pre?ivite v avtu?
?e ima kdo v avtu neko stvar...ne vem kaj...in mu je v?e?, tudi ?e ne dela v redu, bo rekel, da mu je super...
Meni se pa ta stvar ne dopade, tudi ?e je oh in sploh najbolj?a...
Ni vse res, kar nekateri hvalijo...
Lastniki vozil nimajo NIKOLI probleme z avti...mehaniki pa imajo polne delavnice...?akalna vrsta kot v gardalandu...(Pelko)...?igavi avti se rihtajo???
Jao xD Danes se peljem proti Celju, trda tema, in nekdo z Golfom z dnevnimi lu?mi. Avto ?rn, zadaj tema, ?e nismo glih z lu?mi vanj svetli (da so odsevniki nekaj dali od sebe), se ga ni vidlo.
No pa se v Celju ustavim v?tric na semaforju, popipkam, pa dam ?ipo dol, pa jim pravim, da jim lu?i ne gorijo. Uboge ?enske so si bohve kaj mislile in ble ?e bolj prestra?ene, seveda pa so se naprej odpeljale brez lu?i :/ ?e pomagat ho?e?, pa ne gre ... ajajaj
To ne more bit res...pri golfu ?e ne...
Kako ti, kot voznik, nisi videl avta...so ja spredaj dnevne led lu?i gorele, kako ga zadaj nisi videl...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Oprosti, ?e si ve?...ve?inoma so pa uro na dan...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani