Skoči na vsebino
Nakup Mazde 6
Napisano
pred 6 minutami je TiEn napisal:

Vprašanje če ne bi imeli možnosti kupiti mazde in bi imeli recimo dovolj denarja za kaj dobrega kaj bi kupili?

Moja prva izbira bi bia v60 / v60r T6
Mogoče kak audi a4 karavan

Moja izbira bi bila kak hud Ford Mondeo. Mogoče bi šel malo celo bolj v eksote in pogledal za Cadillacom CTS.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano (urejeno)
dne 10. 2. 2021 ob 13:09 je Scr3am napisal:

Jest jo vsako leto odstranim v enem kosu in ne porabim vec, kot tri minute. Avto ni garanžiran in je ves čas parkiran pred bajto. Je pa tudi res, da ne uporabljam strgala za vinjete, ker je sranje (ni ostro). Uporabljam tisto mini strgalo za odstranjevanje tapet oz. lepila in gre dol, kot sus :). Letos sem jo odstranjeval ob 1h zjutraj in, kot sem rekel sem porabil manj kot 5 min. Dol je sla pa v enem kosu.

Evo tocno taksnega imam

52037-thumb_Mobilni-telefon-zaslon-odstranite-lepilo-nož-plastično-rezilo-razstaviti-čisto-strgalo-poliranje-lopato-lepilo-strganje-nož.jpg

Tudi jaz imam podobno. Samo, da je kovinsko ohišje.

Popravljeno od FuManchu

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda AZ-Offroad
Napisano

Nisem je vozil, ker nisem imel še izpita. Bila je kot bolid. Imela je tudi ogromno opreme, ker je bila US model. Uglavnem lepe spomine imamo nanjo doma vsi. 

Potem je foter iskal Supro in je žal ni nikjer trofil. 

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda AZ-Offroad
Napisano (urejeno)
pred 13 minutami je DonFelipe napisal:

Zanimivo.

A to je bila tista zadnja generacija Honda Prelude z 4WS volanom?

Verjameš ali ne, kljub temu da je športni kupe, ima zadaj kar precej prostora in komot se nas pelje 5 oseb. 😏 

Tako smo imeli. Zadaj se je težko peljal kdo odrasel. 

iM5p2rm.jpg

Popravljeno od FuManchu

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda AZ-Offroad
Napisano

Mi smo imeli odkar se spomnim doma japonske avte (mazde nikoli sicer). Accord, civic, crx, prelude, celica, feroza.... vsi bili top avti. Jajbolj mi je ostala v spominu prelude 2,2l motor. 

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.