Skoči na vsebino
Testi ostalih avtomobilov
Napisano
pred 2 minutama je Boss napisal:

Kaj pa moraš poznat? Izgleda kot CX-5 iz leta 2012. Ok ja ni 15 let je pa 11. Teli SUV-i so en živ dolgčas in le redki proizvajalci si upajo stopit tudi v malo bolj drzne oblikovalske vode pa še tisto zadnje čase nekako hranijo za EV-je.

Nikjer nisem omenjal, da je cena slaba in verjetno res nima veliko cenovne konkurence ampak komur je to dovolj je pač že v letih in mu je vseeno, kdor pa bi rad imel še malo več je pa treba seči nekoliko globlje v tošl. Zato pač vsi ne kupujemo najceneje, ampak tisto kar nam je všeč, kar nam da zadovoljstvo in kar tudi z veseljem pogledamo čez 5, 6 ali pa 10 let. Čez 10 let bo tudi tvoja CX-30 še vedno zgledala lepo, tole MG nešto pa močno dvomim.

Tole bi pa kar držalo....😉👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pred eno uro je Nejc1986 napisal:

Soseda ga ima.... Spredaj iz določenega kota izgleda kot Seat Taraco. Jaz osebno bi za isti denar sicer raje kupil Dusterja ali pa Vitaro,ampak ok... 

Ni pa 15let za časom,no :) Verjamem da je čisto ok .

Vem da so prve serije imele težave z avtomatskim menjalnikom.

Naj odlično služi 

Ima ročnega in ful opremo, tudi jaz upam, da mu bo dobro služil. 👌

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 uro je Boss napisal:

Še vedno je samo Kitajc in od znotraj in zunaj zgleda kot bi bil star minimalno 15 let. Vsaka Dacia zgleda boljš. :nevem:

Kake imaš, komentiraš kar ne poznaš.... 🫣Pejd pa najprej poglej od blizu, se pelji in potem povej kaj dobiš še za tak denar, Dacie pa ne omenjaj edino Reno Austral se mogoče lahko primerja, če nebi bil plastičen kot vsi novi vw-ji. 

Kitajc je pa res.... 😂😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Druge primerne teme nisem našel.🤔

Svak je te dni kupil v neki akciji -2k€+zimske gume tale avto; MG HS 1.5 Luxsory ,za 26k€ in 7let ali 150kkm garancije!

Moram rečt,da je velik cca kot cx5 Mazda in je vreden vsakega evra glede na velikost opremo in ceno 26k€. Mene je pozitivno presenetil,notri so usnjeni sedeži in vsa tapicirnga po armaturni  in na vratih je mehko in tudi vožnja z njim je zelo,zelo mehka in po slabi cesti tiha in udobna! Izdelava je tudi na visoki ravni.Čez ovinke pa to pomeni,da se ziblje kot kak kombi pa še zelo visoko se sedi....☹️ Zadaj je ogromno prostora in še klop- naslon je pomičen. Prtljažni je pa povprečen,malo večji od cx30.

Motor je v normalnih pogojih kar vredu pri pospeševanju pa 🥴 Motor je od grupacije GM.

Ja hudi časi se bližajo EU avtomobilski industriji......🤔

IMG_20230826_162810~3.jpg

IMG_20230826_162746~2.jpg

IMG_20230826_164633.jpg

IMG_20230826_162843~2.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 7 urami je Boss napisal:

OK, to sem razumel za prejšnjo trojko, ker ni bila več nova... no ja vsak se sam odloči.

Nikoli nobenega nimam, ne novega ne starega, razen službeni so na polno.... 

Aja en je bil pred leti za 1€,praktično gratis.... 😉

pred 43 minutami je Janez007 napisal:

Sam sebi zavarovalnica ... prišparal si že za cel nov avto. 👍

Ko bom star in neroden pa ne rečem, da ga ne bom dal.... 😇

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)
pred 6 urami je Lentus napisal:

Tommaazz ima tudi G150...

Zanimivo.... 🤔 Kakšno imaš pa kaj porabo? 

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 3 urami je Lentus napisal:

Ko smo že pri verzijah progranske opreme... kaj imate to neke stare verzije?

Na servisu sem bil konec aprila.

20230818_191723.jpg

😊😂🤣 Ti imaš čisto drugačen software kot pa je na x 186 motorjih.....:nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MazdaEdit?
Napisano
pred 3 urami je dvorjan napisal:

Dva dni, nobenega odziva?

Naj vprašam drugače, pozna kdo kakšnega Mazda tunerja v Sloveniji? 😃

CSS Performance tuning.....👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Opravil sem 2.servis pri 16kkm na Mazdi cx30, x186.....😊

Pregledali so vse pomembne vitalne dele na avtu in menjali olje, oljni filter, podložka čepa za olje, filter klimatskega sistema in jo dezinficirali ter oprali in zbrisali avto kot vedno do zdaj.👌 Cena je bila z nekaj popusta 248 €. Vpoklic je prav tako bil opravljen in zabeležen v digitalno servisno knjigo....👍 Če bo pila še manj kot prej bom vesel,poskočnost pa je bila že takoj občutna....:bravo:

Za nadomestni avto sem dobil testno cx30 x186 AWD.

Po cca 40 prevoženih km po mestnem in primestnem prometu sem opazil da dobro gre in malo pije kot je razvidno iz slike. Stara je 3 mesece in ima že tudi novi softwar.Je pa podvozje glasnejše od moje Mazde in to verjetno zaradi AWD ali pa zaradi gum (Toyo).

IMG_20230817_103219.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 5 urami je tommaazz napisal:

Sej luči delujejo ok, mogoče sem malo zapaničaril, ker se mi je zdelo, da ne delujejo kot prej, a je očitno bilo še malo presvetlo zjutraj 😁. Prižiga mi stranske, ko se vozim za nekom, tako da tako kot prej...zaenkrat mi še ni nihče blendal, da bi ga zaslepil 😎

Novi software ne vpliva na luči,ker so popravki na hladilnem sistemu-kondenzatorju in krmiljnem mehanizmu motorja.....👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba Mazda CX30
Napisano
pred 4 urami je Boss napisal:

Bo bolje, ker štopajo zadevo krožišča, predvsem pa sama cesta dol do jezera. Enostavno je prepustnost premajhna, posledica je pa pol lahko kolona do Lesc. Če pa bo del vozil lahko takoj odvil mimo Bleda bo to precej pospešilo promet.

Kolikor sem jaz opazil iz smeri B. J. proti AC je največji problem od priključka na hribu naprej ob B. Jezezu do krožnega od tam naprej pa gre kot po maslu 100tka 🏎️ kamot..... 🤗😉

Kolikor sem lahko opazil so problem prehodi za pešce in razni skakači, ki počasno, napol stoječo kolono izkoriščajo za prečkanje ceste. 

Kakšni semaforji za pešce bi mogoče bolj sprostili promet... 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.