Smo pa imeli primer na kamionu 40ton 90tempomat, na prikolici razneslo, kot nic normalno vstavis, na prvi osi pa ga ni junaka ki vlovi, gre direktno s ceste pa lahko delas kaj ces.
Od takrat zmeraj pri veliki hitrosti predvidevam, kaj pa ce... bog ne daj ampak kaj pa ce....
Tudi z letalom ko letim in razmisljma kaj pa ce motor odpove kje bom pristal....
Prvi Mazdin priključni hibrid sliši na ime CX-60, gre pa za petega športnega terenca v ponudbi v Sloveniji. Krasijo ga zmogljvosti, udobje in tehnološka naprednost, zanj je potrebno odšteti najmanj 52.290...
Citat
Ali prevedeno, če boste želeli, boste na cesti med najhitrejšimi, saj je pospešek do stotice za SUV-a športnih 5,8 sekunde, maksimalna hitrost pa je omejena na 200 kilometrov na uro.
Moja 6ka z istim bencinskim motorjem gladko preko 200kmh, CX-60 z dodatno elektriko pa omejena na 200kmh? In to avto, ki košta 52 tisoč eur
Ta keramična zaščita res deluje. Z njo se lahko namaže praktično vse (od laka, luči, plastik (to pride v poštev za naše cx30 😄) do platišč in gum.
Če premažemo avtomobilski lak z njo naj bi zaščita delovala vse do enega leta. Seveda moramo nanesti dva sloja sredstva v razmaku 24 ur (na opran avto, lahko tudi brez priprave - odstranitve rje, poliranja...). Če avto prej pripravimo bo rezultat seveda še boljši.
Nanos sredstva je otroško lahek - pošpricaš in takoj obrišeš ter z čisto krpo spoliraš do visokega sijaja. 😊
To mi je predlagal en profesionalni detailer. To sicer naj ne bi bil profesionalni izdelek a za nas ostale je odličen.
Da ne bo kdo pomislil, da dobim kaj od promocije. 😊 Nisem prodajalec. 😊
To je od Turtle Wax?
Jaz imam njihov vosek za moker nanos, top shit zadeva.
@Alex ne, če pogledaš okolico ne zgleda ravno kot garaža. Nisem pa še preverjal, kaj se zgodi če ga laufaš na parkingu, vrjetno bi blo po 20 min, 0.0 l/km
Pomoje bi zraslo, ker ko si na meru je poraba ubistvu neskončno... ti računaš litre na km, km == 0, etc
Jaz verjamem, da tudi z 0w8 oljem ni nič narobe - je pa res, da je to bolj okoljska muha kot karkoli drugega. Ampak če ti mašina zaradi tega spije 1 deci manj in potem računaš, da je v EU toliko pa toliko avtov, se na koncu nekaj pozna pri izpustih
Tako jaz to razumem! Ampak pri meni včasih pri 40 km že vklopi rumeno lučko, sepravi imaš od tam še 100 km fore. Nisem probavam, vem pa, da natankam tankrat skoraj 50 litrov. Ponavadi tankam na 1/4 tanka, ker drugače ne pridem do službe in nazaj, pa še pumpe ne obremenjujem
Evo tole smo se zadnjič pogovarjal in sem imel včeraj ravno ugoden remaining pa sem rekel grem probat - pri 48 km mi je vžgalo lučko. Kok je še fore @Janez007?
Temu print-outu jaz ne bi ravno verjel, tudi eservisna knjiga verjetno ni več secured, tako da....podobno kot potrdila (original in fake) za covid cepljenje, in druge zadeve...
A poznamo kak primer, kjer so dejansko sfejkal mazda servisno knjigo?
Mi dajemo testirat take stvari v t.i. slano komoro. Kjer simulira naravne vplive. Vsak material do določene mere prenese marsikaj. Te reciklirani materiali iz plastenk in starih gat na novih avtih so pa veliko slabši od starih. Važno da je eko.
Sej lahk da si delita samo motor, menjalnik je pa drug, druge znamke tud tko delajo, še pri mazdaj majo določeni modeli enak motor pa drug menjalnik. Tud oprema avta vpliva na porabo.
@NevLado torej rezerva se začne kurit ko je doseg 0 km? 🤔
Tako jaz to razumem! Ampak pri meni včasih pri 40 km že vklopi rumeno lučko, sepravi imaš od tam še 100 km fore. Nisem probavam, vem pa, da natankam tankrat skoraj 50 litrov. Ponavadi tankam na 1/4 tanka, ker drugače ne pridem do službe in nazaj, pa še pumpe ne obremenjujem
Čujta fanta, sj nimam nič proti vajinima CX-30 in X propagandi, sem zelo vesel, da vam ugajajo in da je celo @Alex-a transfromirala v pravega šparovnega petrol heada
Sam da bojo to kaki biseri čez 20 let, dejmo ga no srat ... SPCCI vs. NA al pa turbo ni kot wankl vs. navadn motor, da bi mel spet tolk dodane vrednosti. Si pa res želim, da bi ti motorji leteli krepko čez 200k km, če ne bo mazdi in ljubiteljem bolj trda predla.
Hkrati me pa zanima, zakaj niso v CX-60 dali X motor namesto "starega požrešnega" 2 pa pol litrskega, hm. ...
Zastareli in požrešni motorji, sori kolega. Kdaj prodamo?
Podobno izkušnjo je imel kolega, ko je izbiral med škodo scalo in kio ceed....po testni vožnji, kjer ni sparal ne ene ne druge, je imel razliko skoraj 2l višjo porabo pri kii🤔, zato se je odločil pol za škodo....
Mah, tudi x186 bi pila 8 litrov, takole pa imajo vsi varčevalne ukrepe in delajo gužvo na avtocestah z 110kmh
Tale M6 G145 MT 45.000 km letnik 2019/1 je bila danes na Avtonetu rezervirana takoj, cena 18.999€. Rezervirala jo je firma, ki jo bo menda prodajala naprej ... Če koga resno zanima, morda lahko lastnico danes še prepriča z nekaj 100€ več gotovine, predno jo ta jutri odpelje na firmo v odkup.😜
Glede na okvirček tablic takole na prvo žogo uvožena pri naročiavto?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ponavadi na tleh, ponavadi.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani