Na kurilno sezono mi gre cca. 2.500 litrov kurilca (nekaj pobere tudi sen?na lega in ne posebej var?na gradnja izpred 25-ih let), malo tudi odvisno kolk pogosto prihajajo tastari v svoj "wikend", ki se nahaja v spodnjem nadstropju. Je pa bivalne povr?ine cca. 250m2 ali ?e malenkost ve?.
@Boss, konkretno v?eraj sem gledal in je imel Petrol ?e navedeno ceno 0,72? za liter, medtem ko sem istega dne videl na Agip-u ceno 0,68. Tolko sem tudi pla?al potem za liter, ko dostavljalec vozi za OMV, kar pomeni, da sem za 1500l KO pla?al skupaj s prevozom 1.044,00 ?
Ej...samo ta Katerca pa RASTURA...s km....he he kar tako naprej...:-):-):-)lp
Vozi me naokrog s stro?kom med 3 in 3,5? na 100 prevo?enih, kar se mi zdi super za vsakodnevne potrebe. V6 je potovala na istih relacijah s cca. 5? na 100
Sm v?er tud js neki malga pelu in stroj res kr zahteva mal motorike in vozni?kega talenta
Sej je lu?tn takga stroja vozt, ampak ko sem vidu, da so gume ?e bolj v revnem stanju in glede na dimenzijo, mi je hitr vro?e ratal kok bo to enga stro?ka, pa en le?aj se neki ogla?a. Tko da bo ?e zanimivo, ampak vsekakor pa vo?nja z njim marsikaj odtehta.
Parkirana v garazi in caka novga lastnika. Jaz pa uceri ze prevzel drug wagen, ki zal ni Mazda, ker v tem rangu motorne moci Mazda nima svojega predstavnika.
Dans sem ji priskrbel gara?o v centru Kamnika, ki je dolga le kak cm ve? kot Mx-6 in gre ju3 za nekaj ?asa vanjo. Mogo?e so jo pa ravno zanjo gradili pred nekaj desetletji.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nekaj redkega!
http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=10914775&display=Mazda%20323%20f
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani