Skoči na vsebino
Sprememba cene goriv
Napisano

Na kurilno sezono mi gre cca. 2.500 litrov kurilca (nekaj pobere tudi sen?na lega in ne posebej var?na gradnja izpred 25-ih let), malo tudi odvisno kolk pogosto prihajajo tastari v svoj "wikend", ki se nahaja v spodnjem nadstropju. Je pa bivalne povr?ine cca. 250m2 ali ?e malenkost ve?.  :zvizga:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

@Boss, konkretno v?eraj sem gledal in je imel Petrol ?e navedeno ceno 0,72? za liter, medtem ko sem istega dne videl na Agip-u ceno 0,68. Tolko sem tudi pla?al potem za liter, ko dostavljalec vozi za OMV, kar pomeni, da sem za 1500l KO pla?al skupaj s prevozom 1.044,00 ?  :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Ne, k zmaja... :P

To sem pa dans jaz njih, ker sem se pri lokalnemu dostavljalcu zmenil, da sem ga dobil ?e po v?eraj?nji ceni in pri?paral kar lepo cifro cekinov.  :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Ej...samo ta Katerca pa RASTURA...s km....he he kar tako naprej...:-):-):-)lp

Vozi me naokrog s stro?kom med 3 in 3,5? na 100 prevo?enih, kar se mi zdi super za vsakodnevne potrebe. V6 je potovala na istih relacijah s cca. 5? na 100  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Sm v?er tud js neki malga pelu in stroj res kr zahteva mal motorike in vozni?kega talenta :)

Sej je lu?tn takga stroja vozt, ampak ko sem vidu, da so gume ?e bolj v revnem stanju in glede na dimenzijo, mi je hitr vro?e ratal kok bo to enga stro?ka, pa en le?aj se neki ogla?a. Tko da bo ?e zanimivo, ampak vsekakor pa vo?nja z njim marsikaj odtehta.  :zvizga:  :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.