Skoči na vsebino
Kupiti Mazdo 3?
Napisano
  dne 28. 3. 2018 ob 21:37 je LabiGT napisal:

Meni na bencinarki in dvema kolesa gor, poraba na avtocesti naraste big time, ene 3 litre gor...120-130km/h

Sam truga pa kaksen liter vec (ista hitrost)

Labi ma trugo?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

A te nalkepke ma? da ne zame?a vulkanizer felten  :rolleyes:  :P  Koliko si ?e naklepal - 3 leta jo ma? a ne?

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupiti Mazdo 3?
Napisano
  dne 28. 3. 2018 ob 22:58 je Boss napisal:

Tud po klancu navzdol bo to kar dober zalogaj, razen ?e najde? res strm klanec - ampak dvomim, da bo asfaltiran.

130 po moje tud po jezu ne dobi?, si ?e prej v prostem padu :)

Jaz sem ?el danes na Rijeko z novim dodatkom. BC pravi 6,6 to je kak +/- 0,5L ampak v de?ju na zimakih........

240L, kolikor mi pes vzame 

post-2637-0-29965600-1522318440_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupiti Mazdo 3?
Napisano
  dne 28. 3. 2018 ob 20:15 je jonathan2 napisal:

Tudi jaz sem mislil, da je aerodinamika bolj?a, ?e je nosilec zadaj. Pa ni tako. Sem gledal pred ?asom ene teste. ?e je nosilec odzadaj, ustvari neke vrste ?balon? in je poraba vi?ja kot v primeru, ko je nosilec na strehi!

To pa ti iz prakse povem da ni res...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupiti Mazdo 3?
Napisano

Nisem mislil da bo problematicen, vseeno pa je bolje da se pocaka. Marketinga je veliko okoli 'okolja'

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupiti Mazdo 3?
Napisano

Po moje bo treba mal pocakat, ko pride ven in ne takoj skociti. Vprasanje koliko kompromisov in standardov morajo zadovoljiti, kot tudi masovne proizvodnje, kvalitete. Prototip je eno.

Potem pa seveda se vprasanje cene....ce bodo v poziciji, da bo to preferirana metoda za naprej bo cena rasla z zeljami kupcev.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Servisni predra?un
Napisano

Zakaj original pakne za garancijo?? To je potrosni material, ti lahko das notri katerekoli hoces

Samo ocitno v BTC dajo enemu olje za 6? drugemu pa za 14?.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde CX-7
Napisano

Jaz sem ga imel, brez posebnosti razen cvetk kot so kolesni lezaj, itd. je pa potem naslednji uporabnik moral menjati kosaro sklopke. Zakaj mu niso znali povedati. A po tem spet trpezen do 200.000

Ce ga isces za druzino, nima ne vem kako velik prtljaznik (v primerjavi z mazdo6 karavan na primer) pa da je sistem za stresni prtljaznik nocna mora ter visina za nakladanje previsoka za kolesa. Jaz sem dal kljuko ni slo drugace

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde CX-7
Napisano

Sorry 5000km letno pa dva avta? Nekaj si narobe napisal tukaj.....moja priletna star?a naredita ve?, pa imata samo eno pando, ti pa gleda? turbo avto vi?je klase in spra?uje? po stro?kih vzdr?evanja...ne ?tekam. Samo zavarovanje tega avta te pride ve? kot taxi na 5000km....kaj ?ele gume, nakup itd

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

Pod pokrovom ga ne bos najdu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupiti Mazdo 3?
Napisano
  dne 26. 3. 2018 ob 13:51 je izacus napisal:

?e bodo zdr?ale tri leta ali tri leta pa dva meseca mi neke hude razlike ne bo naredilo. Mazdine zavore itak ne dr?ijo dolgo. Se mam z bolj?imi stvarmi za sekirati v ?ivljenju :) - avto mam da se z njim udobno vozim in ne da ga uj?kam kot dojen?ka.

ja sej bremzanje ni nikoli bilo udobno, ne vem....mogo?e si res idealna tar?a za samovoze?ega :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

namenski APP za francoze (FAP)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupiti Mazdo 3?
Napisano

Mora? biti pa res bumbar da uni?uje? motor in zavore na klancu dol....?e mam jaz to vklopljeno mi non stop tapka po bremzi, ?e posebej ?e ima? bremzarja pred seboj. Bolj pametno za vse je da enostavno da? v ni?jo predstavo in vi?je obrate....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aplikacija "My Mazda"
Napisano

Jaz sem prek mycitroen sedaj poslal zahtevo za prvi servis 30.000, me zanima ce bo in od kod kaj prislo....ker sem registriran v italiji........slo stran nima zemljevidov...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aplikacija "My Mazda"
Napisano
  dne 23. 3. 2018 ob 9:34 je Jest napisal:

Neki je pomoje z mojim accountom... Ker sem probal registrirat z drugim mailom, pa sem se BP registriral in tudi logiral... Edino prazno je, ker morajo potem dodeliti VIN k temu novemu uporabniku ...

Je sedaj "zogica" na strani MMS-a ... :)

Te imajo pod 6ko se :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aplikacija "My Mazda"
Napisano

Verjetno regionalne nastavitve.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ste pozabili klopkovo mojstrovino za pritisk olja in podobno?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
  dne 17. 3. 2018 ob 9:44 je Jest napisal:

Posodobil vse info sisteme v CX-5 (navigacijo, infotainment,...) ... in ni bilo treba imeti prizgan avto... je pa trajala nadgradnja infotainmenta skoraj eno uro ... 

pa dobro, tvoj lahko lavfa je bencinar  :rolleyes: .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
  dne 17. 3. 2018 ob 8:29 je Nejc1986 napisal:

Pol je tole zdaj best buy za mojo xsaro... sam ?e 4x4 mi manjka...

https://www.acstipic-sp.si/izdelek/MI136032/michelin-4x4-synchrone-xl-star-dot-185-65r15-92t

v vsakem primeru bojo gume ve? vredne kot avto  :rolleyes:

pa noro tihe so

Zunanji kotalni hrup pnevmatike (glasnost) je 0 dB,

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

l. 2016 sem dal Pirellijke na motor DOT 15, leta 17 spet in spet DOT 15....lahko da bo letos spet DOT 15.....re?itev je enostavna hitro znucaj :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
  dne 16. 3. 2018 ob 6:57 je mi_c_ho napisal:

Dobil gume...DOT pa 0417...bi jih imeli ali vrnili nazaj, glede na to, da so ?e stare 1 leto?

To je normalno, gume niso stare, tezko bos marca dobil 18 dot.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda cx-7 nosilci za kolo
Napisano

Kljuka je uporabna stvar, ze nekaj casa ni to samo za prikolice. In to je edino kar niso obkljukali tovarnisko pri mojem.....drek.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda cx-7 nosilci za kolo
Napisano
  dne 14. 3. 2018 ob 8:30 je Jest napisal:

Jaz tudi razmisljam o montazi vlecne kljuke... mi je pa najbolj vsec ravno taka, ki se skrije (tudi vticnica), ko ni v uproabi ...

Preverim, koliko pride originalna... in koliko je ta pri Kogovsku ...

Visok avto? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.