Ne... infotainment je enak, kot v prejsnjih modelih... moja sedanja sestica ima se stari i fotainment s TomTom navigacijo... kasnejsi FL sestice in tudi ostali, so dobili Mazda Connect... ki je se vedno tak...
Sam to je pa zalostno.....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Pozdravljeni, imam mazdo3 dizel letnik 2017 pa bi jo dal ?ipirat. Sam ne za to da bi kaj privar?eval pri gorivu ampak da bi avto bolj potegnil in ?el. Trenutno ima 150KM. Kaj menite o tem?
Hvala
Ne priporocam mas DPF daj si power box nastavljiv
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Janti kar studiraj. Samo dve moznosti sta ali ta lucka gori ali pa utripa. Eno je napaka DPFja (in njhovih sond) drugo pa servisni interval. Avtomatsko so dali to preventivno, ker je nekak tako da je olje zaradi moznosti mesanja z nafto lahko preredko, pa ce je na F ali pa na X. Samo to. In ce ta interval ignoriras pa cetudi si menjal olje in je sveze na F bo cez nekaj casa avto sel v stand by - ker je to preventivna zascita
To se pa zgodi samo ce prekinjas regeneracije z ugasanjem motorja in potem nafta lahko stece v karter, predvsem na kratkih voznjah
Je kar nekaj fantov tu ze imeli olje na X pa se nobena lucka ni prizgala.
Moj primer je bil cas za servis, olje normalno, menjal, resetiral (vse lahko sam naredis) in gas dalje.
Imel sem pa tudi drugo varianto, kjer je pa DPF letel ven. Nisem bil jaz kriv, ampak prejsnji lastnik.
Kaj pa nivo olja si kaj prekontroliral, ?e je v olju preve? nafte se tudi pri?ge lu?ka za DPF. Morm poiskat na kompu sem mel eno sliko o razmerju nivoja olja v povezavi z dpf lu?ko, bom probal poiskat.
To ke samo standardni postopek oz opozorilo za servisni interval vsakih 20k
take ?arnice imam doma ?e dve leti, sem jih testiral. Zelo nerodno jih je dat noter, problem je ker ni potem mogo?e zapreti pokrov?ka zadaj.
prave mora? kupiti, jaz imam ?e manj prostora na motorju pa je ?lo. H11 ali H9 je ?e se ne motim, dolge lu?i ne uporabljam ve?...pa fajn je ker vedno 2 prodajajao pa imam 1 rezervo.
Pa se eno pozitivno presenecenje. Prejo wifija v aplikaciji lepo dela pregled posnetkov za nazaj na osnovi casovnega traku, na primer ura je 13:00 ti pa vidis da je casovni trako ob 08:00 obarvan, se premaknes tja in predvaja posnetek ki je bil takrat. Za policijo ali hiter pregled nazaj. Sploh ne zaostaja toliko za kako boljso kamero. Skoda res da ni se geo povezave s telefonom (lokacija/hitrost)
Sorry ne bit u?aljen ampak ?e tele himne ne pozna?..... Metallica - One
Aja pa ?e en plus - datum vle?e direktno preko aplikacije telefona. Da bi fantje tole ?e povezali nekak da na telefonu vidi? Geolokacijo potovanja ala runkeeper bi bila zmaga
jaz sem dal pravo ?arnico PowerLED (z ventilatorjem in hladilnikom) v motor, in so mi sedaj vsi BMWja?i fov? ker je 3x bolj?a od njihove tovarni?ke, to res sveti in ne moti drugih.
Razmi?ljam, da bi klasik lu?i na 5ki.pa 6ki komplet zamenjal z LED. Pozna kdo tole zadevo iz Avstrije? Sem dobil. Ponudbo na avto 96? za komplet dolge-kratke-meglenke. http://erfolgled.com/sl/domov/
Poslano z mojega STF-L09 z uporabo Tapatalk
ne kompliciraj pa daj samo pravo LED ?arnico
Zadeva deluje lepo, posnetki bodo pa sledili, ker se ?e lovim. Namre? se vse preko aplikacije nastavlja, in sem imel standard definition vklopljen ne (kao) HD, posnetki so tako slabi, poleg tega ni vseeno kako jo obrnes, torej so na glavo
Prvi nonHD posnetek, in screen capture, lahko pa gleda? v ?ivo na telefonu, kar pomaga vsaj pri nastavljanju kamere.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani