Skoči na vsebino
Nova mazda 3
Napisano

Evole ?e malo ve? slikic, kot sem prebral bo naj?ibkej?i motor 1.6 (105 konjev) - verjetno enak kot v starih trojkah, za?etna cena pa bo 17.000,00 EUR.

post-288-1229679371_thumb.jpg

post-288-1229679379_thumb.jpg

post-288-1229679386_thumb.jpg

post-288-1229679391_thumb.jpg

post-288-1229679400_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2008
Napisano

Meni je z letnimi v prvem sne?enju prej?nji mesec kopalo, z mesta je bilo te?ko speljati v koloni in na ravnini, na parkiri??u pred blokom sem pa skoraj ostal v 5-7cm nesplu?enem snegu, gume so pa ?e original Bridgestonke 205/60/16, profila ?e dosti. Tudi po mokrem se tele zimske zelo zelo zelo bolje dr?ijo kot letne na mojem avtu. ?e dobro da sem potem v dveh dneh namontiral zimake ker prej nisem felten dobil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Matr so drage :unsure: Sam tale modra je res lepa :bravo:

Pri nas ja, samo pazi kje se cene za?nejo v Nem?iji :ne vem: , ?eprav tele prve so mi nekam prepoceni, kot kak?en prevzem leasinga, jih je kar nekaj tja do 10t EUR...kaj pa vem.

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

auto ovo auto no
Napisano

Fiat Uno...v Grosuplju na finalu sem tekmoval z Brahmo, 2×Alphasonik in 2×tovornjakarski akumulatorji...

Najbr? se bo? spomnil teama AudioX...zabetonirana bolha pa to :bravo:

hehe eeee VINCE stara sabla, ve? da vem za bolhco ?e sem jo pa pomagal betonirati na Vi?u :bravo:

Grega- imel takrat bel 10 let star Mitsubishi Lancer :whatever::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin OMV ali Petrol
Napisano

Jest tankam na 24/7 samopostre?nem bencin servisu, pa ?e najbli?je ga imam. Bencin je molov, pre?altal sem na 95 ker imajo v ponudbi samo 95 bencin in diesel. Bencin je pa MOL-ov. Hmm,ne morem re?i ni? glede porabe,ker sedaj pozimi je mestna vo?nja 10,5 litra :whatever: , res da je relacija do slu?be 7km tako da pomoje je zaug nonstop vpaljen. Moram pa re?t da avto ni ve? tako ob?utljiv in ne cuka v nizkih obratih kot je z OMV-100tko,smo pa o tem na forumu ?e govorili. Bom pa ?e za vsak slu?aj mal gume napumpal,ker poraba je ogromna.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Pa res.

Sam je fino, k mora pla?at akontacijo dohodnine, pa verjetno ?e davk od dobitkov, pa ?e po mo?nosti vse dajatve od DDV do DMV in na konc je verjetno ugotovu, da mora dat zraven 4-5k?, da se bo lahko sploh za?el vozit.

Jest mislim da je pa moral davek ?e pla?ati,saj druga?e jo nebi mogel prevzeti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

na to pa je en bolj?ih razlogov za prodajo avta ;) Zadel na nagradni igri... hmm le keri? :P

?e se ne motim je imel pred kratkim neckerman nagradno igro, v eni Mazda2 v drugi Mazda3. Lahko da je trojka iz te nagradnje igre :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prihajajo?i 2.2 litrski dizelski motor
Napisano

Ja kak?en je pa pol sploh smisel novega motorja :ne vem:

Da ne bo na koncu tako da bo to isti motor za vse tri razrede mo?i in bo mo? omejena le z elektronika.

Za mazdo je ceneje, ker bo imela samo en motor in ne treh razli?nih. Bo? kupil naj?ibkej?ega in ga lepo ?ipiral na 185 konjev, ?e bo tako :bravo:

?e za novo Mazdo 2 mi ni jasno kak?na je razlika v 1349 ccm motorjih, vsaj iz karakteristik nisem na?el nobenega razli?nega tehni?nega podatka razen KW. Eden ima 55KW, drugi pa 63KW, ?e te?a in mere motorja sta enaka. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova mazda 3
Napisano

Matr je huda, bo treba ?ez kak?ne dve leti menjat staro za novo rabljeno, najraje po remaku ko bodo popravili morebitne porodne te?ave avtomobila :bravo: ?e bo osnovna res okoli 17t EUR, bo po mojem mnenju za kak?no s solidnim motorjem in solidno opremo od?teti okoli 20-22t EUR. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2008
Napisano

Pa vzemi 195/65/15, sej na feltno bi ?la komot. O?ja je guma je bolj?a za sneg. Pa na tak normalen dru?inski avto se policaj ne bo spravu gledat homolomo, sploh pa 195 ni zelo ekstremno o?ja od 205. ?udno da ?e v homolomo ni vpisana o?ja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2008
Napisano

a mas ti kaksne nemske gene mogoce :) ?

-morajo biti nemske

-morajo biti xx08

-morajo biti pocen

-upam, da bo vse kot smo se zmenili

-bomo vidli, ko bom dobil

(vse lasntosti tipicnega nemca si opisal)

jawohl :D

hehe...mora biti kvaliteti?e. Pa recesija pa to, je treba hvatat krivine pa brskat :hohoho: Zakaj bi dajal ve? denarja za slab?e zadeve, ?e da? lahko manj denarja za bolj?e zadeve, sam mal pobrskat je treba.

Jah, tko je treba tud pr ?enskah, ne mor? pobrat kar vse kar gre mimo tebe in kar se ponuja :ne vem: :hohoho: ,?eprav moji ju?ni kolegi pravjo: Od biraća nema jebaća :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2008
Napisano

Tole bom jaz zdaj drugo leto prakticiral :bravo: samo letos so malo bolj?e gume :D

Treba je samo biti previden potem ko so ketne gor, ker rit rada mal zaple?e B)

..a to zaple?e ritka po snegu tko kot ritka kak?ne dobre mi?ke na r&b-ju :bravo::hohoho:

Druga?e pa glede mojih gum je situacija tak?na:

Na gume-direkt je cena ?e 71,60 EUR/kom, zgleda res kot ena borza gum, vsak dan dra?je.

Sicer sem jih pa naro?il preko mimovrste.com, kjer so mi ?e odogovorilo da danes dobijo cca. 300komadov GY UG7+ in sicer Made in Germany, DOT XX08, sem izrecno napisal da ?elim samo Nem?ke. Res so mi hitro odgovorili in naro?ilo potrdili. Cena na komad pa je 57,40 EUR tko da :rispekt: Upam da bo vse kot smo se zmenili, to bom pa 100% videl ko bom zadevo dobil v roke.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2008
Napisano

Kaj pravite na to:

Bolje dobra letna guma z ornk profila in ketne v gepeku ali ?ang?lang zimska guma oz. zimske gume ni?jega razreda??

Moje mnenje je bol? da je letna kot se zagre in pa? v ekstremnih sne?nih padavinah ne gre? na cesto in ?ez zimo bolj previdno vozi?, kot pa kar ene zimske gume in misli? da si car.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.