Skoči na vsebino
mazda 3 plati??a
Napisano

Pozdravljen!! Razmak med vijaki ma ta avto 5 x 114,3. Felne pa si probaj nekje tak zrihtat,po kaki vezi al kaj podobnega!! :whatever:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste vozili pred Mazdo
Napisano

No,jaz sn mel pa najprej VW hro??a(ta starega! :bravo: ),pol Golfa II.dizla,pol Opel Kadetta 1.3 LS,pol sn kupo novo Seat Ibizo 1.6(leta 1999),zaj pa mam Mazdo 3!! :ljubezen:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Remus in konkurenca!
Napisano

Ti verjamem,da ma? dober zvok,ma en kolega tudi tak nareto!! :bravo: Samo pri mojem avtu,ko je star leto pa pol,se mi ne zdi ravno pametno kaj takega!! :whatever:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

z350 - rx8
Napisano

na ravnini sem pa ?ibnil mimo.

Predvidevam,da si bil z motorjem!! B):whatever:

Druga?e mi je pa vseeno kerega bi mel,samo da bi mel kaj takega!! :bravo:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Remus in konkurenca!
Napisano

Zgleda da je res fora v tem kok konjev ma avto, pa tut mal od original loncev in njihovih krivin al kaj?

Ja saj kolko jaz vem,so ?portni izpuhi nareti po tem,do kolko konjev naj ma avto,na kerega ga da? gor! :whatever: Tak da o?itno tisti ni bil najbolj primerem za tvoj avto,ker je mel o?itno preve? konji?ev!! :rolleyes:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj pa (na?) Kimi?
Napisano

Hja,o?itno si Schumi fan!!! :huh: In ne,ni mi Ali?i? to povedal,to je blo o?itno vidno!! :whatever: Komentiranja na POP TV ne bom komentiral,je pa res da ve?krat preklopim na HRT 2 ali ORF 1 ali RTL ,oz. bilokam,samo da prena?ajo F1. :jupiii: Ker Ali?i? mi enostavno ni v?e?!! :ne vem: Ti pa priporo?am,da si ?e kdaj pogleda? posnetek teh tr?enj,ki sem jih zgoraj navedel,pa mi pol ?isto objektivno poro?aj!! :whatever:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj pa (na?) Kimi?
Napisano

Aja druga?e sem pa jaz za Shumija in to od samega za?etka njegove kariere, ko je odpeljal prvo dirko v Jordanu.

Hmmmmm,jaz sn pa ?e od samega za?etka proti Schumiju,ker mi je totalno antipati?n!!Priznavam sicer ,da je the best driver,samo mi je pa res antipati?en,sploh zaradi njegovih izpadov,ko je v bitki za prvaka sku?al iz proge izriniti tako Hilla kot Villenueva!! Anti guy pa?!!!! :ne vem:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj pa (na?) Kimi?
Napisano

NO men je ?e to dost v?e?, da se rde?i virus vozi nekje precej zadaj. :)) brez zamere, sam ?e od Senne, Hilla, Mike in do Kimi?a, vedno navijam za vse, karkoli ni rde?e - mejd in maranello!

:bravo::jupiii: Me too yes!!!!!! :bravo:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kateri Mazda-mehanik je O.K.?!
Napisano

Avto sn kupo tam lani februarja,torej je letnik 2/04. B) Pa kolko jaz vem na?i hlapci nimajo ve? bele Opel Vectre,ampak samo srebrno Hondo Accord!! :whatever: ?e se motim,me naj kdo popravi!! ;)

P.S. kdaj pa je te bil toti piknik??

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

No saj za 1x nimam slabih izku?enj z njimi!! :bravo: So res prijazni,pa ustre?ljivi,samo zanima me kaka je kaj strokovna usposobljenost mehanikov!! Kak ste kaj zadovoljni z opravljenim delom itd... :whatever: Je pa res,da je pravi mali izlet do tja ja,pa saj cesta ni tak slaba,je kr razgibana,samo policajov je pa preve? na tisti relaciji,tak da noret se ne da ravno do tja!! :policaj:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

@Mazda323

Do zaj sn bil ?e samo 1x na servisu pri 20k km,pa sn ?el kr tja,predvsem zaradi ugodnosti prvega servisa! :D Ko bom pa mogo it za 40k km pa ?e ne vem,zato spra?ujem!! Torej,kake mate kaj isku?nje prekmurski Mazda?i z AC Lepo?o?? Ker k ?erbineku mi nekak ni za it!! :whatever:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ko si glih odprl to temo... B) Kaalman in ostali,ki ste iz M.S.,kak ste kaj zadovoljni z AC Lepo?a,ki je tam pri vas?? Sam sem namre? tam kupo mojo 3ko,pa me zanima,?e se spla?a tja vozit avto na servis?? :whatever: Ker ste od tam,verjetno malo bolj?e poznate razmere v tem servisu!! ;)

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bio Diesel
Napisano
<_< po mojem tudi ni to najbolj?a varijanta... :blink: ostani raje na ?rpalkah,kljub zadnji podra?itvi!! :whatever:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Made?
Napisano

Ma jaz sn mel letos ko sn pri?o z morja dosti made?ev od smole,pa sn vse dol spravo z medicinskim alkoholom!! :D Gre super dol,samo je treba zadi z vodo malo ?e popucat!! :bravo:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj pa (na?) Kimi?
Napisano

Toti novi sistem to?kovanja res ni najbolj pravi?en ja....se sploh ve? ne spla?a zmagovat,pravi Alonso... :D Skratka prej?ni je bil bolj?i! B)

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.