Skoči na vsebino
malo olepsave
Napisano

Aja sicer pa verjetn se strinjate s tem, da je bols met razbit avto, kokr pa da je s kom od vas kej narobe, ker koreto se da zrihtat, clovk pa ma sam eno zivlenje!

No zdej sm res odkriv toplo vodo! :)))))

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AGIP ma dobr benz!
Napisano

Zadne cajte (po nasvetu kolega) hodim tankat na AGIP in mi v povprecju kuri cca 2 deci manj pri enaki voznji, tko da ocitno bo neki na tem, ker na to varianto sem prisel ko sem ze slisal par pohval na njihovo znamko?

Petrol se mi pa zdi najvecji skret, no pa tut super 100 ni glih za vsak avto! :)) Predvsem ne za dizle! :)))))

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova IMPRECA!
Napisano

A koga mika it pogledat predstavitev novga Subarujcka?!

NO to se bo dogajal jutr na dirkaliscu v Logatcu, baje pride tut Andrej Jereb, pa greva s kolegom mav firbcat in upam da se bomo tut mal zapeljal s kako hudo masinco! .))))

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323f
Napisano

Ja Krofl sej nekje pise 1.8 nekje 1.9, ima itak 1840 ccm, kar pomen da je loh magari 1.9! .))

Drgac pa mam glih jz to zadevco in sm ful zadovoljen, sem pa tut se pogovarju z lastniki 1.6 motorjev in ima za razliko od moje bistveno nizjo porabo (cca 7l al pa manj)

Ce ti je tut oblika vsec, pol GO 4 IT!

Iz tujine pa je ne prpelat, ker jih je tut pr nas dovolj! :))

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

1.8 Motor V Generacijah Od 94-97
Napisano

Ja rupart glede teh 50% in ostale robe se je tut men ene par ljudi ponujal, ko pa sm to res hotu, pol pa noben nic ni mogu, pol pa sm si mislu svoje! Isto je blo pr tehnicnem (po vezah), "tresla se je gora, rodila se je mis", jz pa sm dubu kajlo in komi enga najdu pa stresu solate k sto mater! :((

No ce pa komu res to rata zrihtat pa tok bol!

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

malo olepsave
Napisano

Ja Wiperboy, na tole temo je tut kolega izjavu: vsi avti z okroglimi znaki so OK, razen ?e majo prestreljenega! Le ker bi to biv mi?ljen? :blink:

Vseen pa mislm da je opel vseeno podcenjen in da dobi? velik avta za (razmeroma) mav gnara! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gara?no delo
Napisano

Aja toma? moram te pohvalt da je moja ?katla v kufru zdej marsikomu precej bolj prijetna za o?i, kokr je bla prej in tle grejo zasluge teb - no pa mal tut temu materialu v kerga je oble?ena! :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323
Napisano

Fuuuj karavanka je, ?e kdo ve kako to zgleda, pol se bo kar strinju z mano, ker karavan je biv zgleda narjen ?e na dizajnu iz prej?nje serije! :(

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 929
Napisano

Spomnem se 929-ke, tam okol letnka 90-92 mogo?e, pa ?e takrat so ble ful redke, tale pa je najbr? ?e mav novej?a, pa ful neki amerikanska mi deluje?! :blink:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozna kdo to mx3 V6 ?
Napisano

Men osebno so ?rne mazde itak najlep?e, ampak ni zdej to tema!

Kdorkol je lastnik tega avta, mora se kej oglasit na forum!

P.S. ?e se avto ?e kmal po nakupu za?ne prodajat, ni nujno da je z njim kej narobe, loh se je npr. kupec mal zakalkuliral al pa je dobiv (nepri?akovano) kak?en podmladk, loh se seli v toplej?e kraje (kokr lastovke) ipd.

Skratka treba stroja it pogledat pa potem re?t dokon?no al je ok al ne! B)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mnenje o xedosu
Napisano

O temu Ksedosu loh sam re?em da je res ladja ko ga vidi? na cesti, sicer mi je po obliki lep?i 6-ka, sam je pa tale mo?nej?i in s temi tvojimi 170 konji zna kar dobro stegnit, pa prostora ma? fuul in se ti zdi da vozi? s sabo dnevno sobo in ?e jedilnico! :D

Teh 160000 km pa je vpra?anje kok so realni, ampak tut ?e jih je v resnic 260000 zna bit ?ist ok ?e neki cajta!

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

malo olepsave
Napisano

O?itno med opelicami in mazdilaki res ni neke ljubezenske iskrice, al pa jo je celo preve? in se skoz ho?jo med sabo pokauuuusaaat! :D

Sicer pa ?koda za vsako plo?evino ki je skrivlena, tolk bolj ?e je na havbi mazdin znak!

Se pridru?ujem ?alovanju! :(

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Urgenca?!
Napisano

Ne vem ?e se kdo z mano strinja, samo neb blo slabo da bi mel kokr neke vrste urgenco za nujne primere na netu, za na?e eventuelne bolnike! :P

Npr. ko je Tich-u ?el v k.... diferencial, pa da se proba pol tej osebi ?imprej pomagat s kakimi pametnimi infosi!

No ?e je tut bo?tiju predlog ok, bi loh neki tacga realiziral! B)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.