Skoči na vsebino
Nakup Mazda 3
Napisano

Zakaj so deli za golfa oziroma vse nem?ke avte poceni? Ker se toliko kvarijo, da se izpla?a delat kopije...

Ravno tako z mehaniki...se u?ijo na nemcih, da jih znajo popravit...

Zakaj veliko mehanikov re?e, "Bej? od japonca"? Ker ga ne znajo ?raufat...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda MX-30
Napisano

Vsak napredek ima neko mejo...tako kot lepotne operacije na ?enskah...

Nekaj je potreba zaradi varnosti in udobja, nekaj je pa preseravanje in poneumljanje ?loveka...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

Kako se zelo motis glede popravil na balkanu...

Bil v Romuniji na mazda servisu...mehanska napaka...disk plo??ica mi je ru?ila...

Za popravilo niso imeli ?asa, bila polna delavnica, moral bi se naro?it...so  mi dali termin ?ez 2 dni...odvozil 3000 km skoraj brez zaviranja...bremze so bile, samo glasne (to so bile ?torije)...pa ro?na je pomagala...

Koliko te?av je z raznimi lu?kami v armaturki pri nas, pa se re?uje tu in tam...

Ja, Labi, so tudi dol specijalisti, sam kako naj jaz do njega pridem?

Alex, stari avti nimajo toliko lu?k v armaturki in ne rezervnega programa...

Za moje pojme avti z euro6 motorjem niso zanesljivi...ne bencinarji, sploh pa ne dieseli...ker so narejeni zato, da se kvarijo...

Sam si novega avta ne morem privo??it...tudi, ?e bi si ga lahko, ni kaj kupit...vem pa za ohoho problemov z euro6 avti...

Pa ne samo tisto...vrzi filter ven, pa gasa...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lahko gre? kamor ho?e?...

Jaz ne...ker nimam novega sodbnega avta...

Mogo?e pretiravam...je pa dejstvo, da se okvara novega avta, ki ni mehanska, te?ko popravi v sloveniji,kaj ?ele na jugu...in balkanu...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sam pa ho?em povedat, da en avto ne bo dovolj...

Ce za slu?bo ustreza elektri?ni avto, mora? imet 1000 kubicnega bencinarja, polno obremenjenega za tako pot...kar dvomim, da naredi 5000 km...enako velja za sodobne dizle...

Si upa? z novim avtom it na primer v Bandar Abas? Jaz si s svojo mazdo6, ki ima 310 000km upam...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6, 2.5l, avtomatski menjalnik
Napisano

?e bi kupil mazdo6, mora biti letnik 2013 do 2015...limuzina, ne sme biti rdeca, bela ali ?rna...in bencinski motor...

Ti modeli so imeli najlep?o armaturno plo??o...brez odprtega lap topa...

Bencinski motor mora biti...da ne bo pomote...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Ker gresta v eno lahko samo dva odrasla ima? dve?

Ne...imam dva velika avta...pravzaprav tri...tudi tretji je velika limuzina...

?al smo vsi odvisni od avta in se v vsakem lahko ?tirje normalno peljemo...se pa ve?inoma en vozi...ampak...

Zanimivo, da ne ve?, kako izgleda mazda6 na zadnjih sede?ih...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ni nobenga komentarja?

To je en tistih avtov, ki jih no?em na dvori??u in niso vredni tipkanja po tipkovnici...vsaj zame ne...

?e ga dobim zastonj, ga prodam in kupim mazdo...

Opli so meni oblikovno eni najlep?ih vozil, ampak kakovost pa nimajo (med drugim sem v 2018 delal v rentakarju v Nem?iji, kjer je bilo 3500 vozil in kadarkoli je bila s katerim te?ava, to ni bila Dacia, to ni bil Renault, niti ne Fiat, ampak OPEL). :zvizga:

Dacia je lep?a...in zaporo?ec...un tastar...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.