Bil v Romuniji na mazda servisu...mehanska napaka...disk plo??ica mi je ru?ila...
Za popravilo niso imeli ?asa, bila polna delavnica, moral bi se naro?it...so mi dali termin ?ez 2 dni...odvozil 3000 km skoraj brez zaviranja...bremze so bile, samo glasne (to so bile ?torije)...pa ro?na je pomagala...
Koliko te?av je z raznimi lu?kami v armaturki pri nas, pa se re?uje tu in tam...
Ja, Labi, so tudi dol specijalisti, sam kako naj jaz do njega pridem?
Alex, stari avti nimajo toliko lu?k v armaturki in ne rezervnega programa...
Za moje pojme avti z euro6 motorjem niso zanesljivi...ne bencinarji, sploh pa ne dieseli...ker so narejeni zato, da se kvarijo...
Sam si novega avta ne morem privo??it...tudi, ?e bi si ga lahko, ni kaj kupit...vem pa za ohoho problemov z euro6 avti...
Ce za slu?bo ustreza elektri?ni avto, mora? imet 1000 kubicnega bencinarja, polno obremenjenega za tako pot...kar dvomim, da naredi 5000 km...enako velja za sodobne dizle...
Si upa? z novim avtom it na primer v Bandar Abas? Jaz si s svojo mazdo6, ki ima 310 000km upam...
To je en tistih avtov, ki jih no?em na dvori??u in niso vredni tipkanja po tipkovnici...vsaj zame ne...
?e ga dobim zastonj, ga prodam in kupim mazdo...
Opli so meni oblikovno eni najlep?ih vozil, ampak kakovost pa nimajo (med drugim sem v 2018 delal v rentakarju v Nem?iji, kjer je bilo 3500 vozil in kadarkoli je bila s katerim te?ava, to ni bila Dacia, to ni bil Renault, niti ne Fiat, ampak OPEL).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Odvisno od letnega ?asa...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani