Jap. Oljni obro?ki so bli na 3. in 4. cilindru ?ist zape?eni v bat. Na ventilih je blo 2-3mm zape?enih saj,komore so ble polne saj. Uglavnem ?ist v pi*** motor. Vse komplet,delo in materjal me je pri?lo 550?. Je bil pa mi?ljen microjermen ja. Bom reku kolegu,ki je rihtal naj mi po?lje slike,pa jih bom upload-al,da bo? vidu kako je zgledalo.
Pismo, potem nas je pa ze kar nekaj 1.8 maherjev k smo mel ta problem :/. Smem vprasat koliko si dal samo za generalko. Obrocki,tesnila, tefloni itd. . Glede jermena si pa imel vrjetno microjermen v mislih ? Koliko imas pa prevozenih?
Zmontira se coming and leaving home modul. Imas ga na facelift spletni strani kjer prodajajo univerzalni modul. Nastavi se lahko od 10-30s. Zveze se pa poljubno (kratke,meglenke, pozicija)
Hah.. "naredili so vse". ?e so ti lahko prodali avto za +20k e pa ce je avto v garanciji ima da ZRIHTAJO pa tudi, ce cel avto zamenjajo. Jest bi znoru pa jim tezil vsak dan. Poslji se par mailov na zvezo potrosnikov ce ti iz MES-a ne odgovorijo. To da nic vec ne morejo je itq za lase privleceno samo zato, da te odpikajo. Ce je avto v garanciji in sploh ce gre za stvarno napako, kot gre v tvojem primeru sploh nevem kako lahko recejo, da so naredili vse in da se po domace povedano sprijazni. Napako morajo odpraviti pa tudi ce grejo takoj na Japonsko po novo trojko.... Pizda ej res so frajerji...
V lesch imas stacuno od operi-avto.si (nasproti jura oz. takoj zravn GMT-ja). Notri je zaposleni z imenom Damjan. Polira avte od a do ? in zrihta zelo dobro. Avtohise furajo k njemu avte da jih kompletno spolira oni jih pa nato prodajo. Meni osebno je spoliral zaromete kolegu pa usnje v audiju a6 in je bil zelo zadovoljen. Clovek je dobesedno perfekcionist. Glede cene ti pa nebi znal svetovati, ker je nam zrihtal po prijateljski, ampak mislim, da ne bi smel biti ful drag. Je pa seveda odvisno od tega kaj stranka zeli .
Pa kako to, da vam tako rjavijo te va?e mazde prve generacije? Moja je letnik 2004 pa nima ni? rje, blatniki zadnji kot novi. Mogo?e je res, da avti na obali manj rjavijo?
Evo en lep primerek prve generacije pred FL
Praga pa nisem uspel slikat je pa imel eno ornk lukno .
Na parkiri??u zagledal 6ko 2005-2006 letnik ter jo temeljito pregledal oz. preveril stanje pleha. Nemor? vrjet kak?na razlika med mojo 03 letnik in tole faceliftano. Glede na to, da je bilo ?e use originalno je bilo zelo zelo malo rje. Zadnje obrobe, blatniki, pragovi kot novi. Neupam sploh pomisliti kako bi moja zgledala, ?e jo nebi sproti rihtal oz. ?e ne bi bila sproti sanirana rja...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja letnika sta itq sam 08-09 ? Potem je bil itq ze FL k je to kao odpravljeno
Povezava za deljenje
Deli na druge strani