A je kdo mogo?e pogruntal kako se nastavi home coming/leaving lights. Se pravi osvetlitev lu?i ko odklene? in zaklene? avtomobil. Sledil sem navodilom ampak se mi ustavi pri delu "home coming light can be turned off/on" ?e grem v nastavite od avtomobila pa kot, da mi funkcija ki to omogo?a manjka. Ali je mogo?e kasneje pri?el kak update softwera ?
Letniki do 2013 se imeli probleme z odmi?nimi gredmi potem so to odpravili,.. nekje na forumu je bilo ?e 2-3x postano kateri,.. malo provaj poiskat z iskalnikom
Meni so na servisu a cosmos rekli,da je tko ali tko lifetime fluid notr ampak, da oni vseeno preventivno menjajo olje v at menjalniku pri 200k km... Gre za mazdo 6 l2014
Pole sm zamenju z eno drugo frimo,.. ja glede gume direkt ->3 gume sem dobil isti dot 1 guma je pa 2 tedna starej?a,.. mene ne moti. Druga?i so pa bili doti novi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A je kdo mogo?e pogruntal kako se nastavi home coming/leaving lights. Se pravi osvetlitev lu?i ko odklene? in zaklene? avtomobil. Sledil sem navodilom ampak se mi ustavi pri delu "home coming light can be turned off/on" ?e grem v nastavite od avtomobila pa kot, da mi funkcija ki to omogo?a manjka. Ali je mogo?e kasneje pri?el kak update softwera ?
Hvala za odgovore.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani