V?eraj sem se pelju ?e po cesti od Polzele do Velenja. Joj kako se mi je smilila Mazda, pa ?e ful nevarno, nasproti ti pripi?i tovornjak, nalo?en z gradbi??a, s hitrostjo krepko preko omejitve.
Ampak vseeno se mi zdi da tale Komenda - Vodica po frekvenci prometa kar konkretno izstopa, pa je ne porihtajo.
Borut, tam je omejitev 90 (le na dolocenem odseku je neki malega naselja), dvomim da se je kej vec prpelu mi domacini smo se navajeni tam srecevat cesta tam bi bla pa men osebno zakon, ce nebi bil asfalt tolk razf****. Vcasih je poteku rally na tej cesti
Po dalj?em ?asu spet ena z 2.3 motorjem, mi je pa ?udno, da nima niti navigacije, niti usnjenih sede?ev (ti opciji se ponavadi pojavljata lo?eno pri tak?nih avtih, ampak ta pa nima ni?esar od tega);
Naj bi bil na 90.000km oz. 6 let, ?eprav pri mx5 nisem prepri?an glede omejitev na leta, ker je konec koncev bol sezonski avto, tko da eni niti 10.000km na leto ne prevozijo.
Js sm svojo dobil s prvim jermenom pri 55.000km in je bila takrat stara 10 let. Iz preventive sm ga potem pri 70k zamenju, ni pa bilo videt, da bi bil kaj obrabljen..
pri japoncu redkokdaj vidi? obrabo na zobatem jermenu (da bi bil napokan)
Ja no vidis......v bistvu ti sploh nimas potem nic z zavarovalnico sploh kaj prevec.
kok ne, sej so mi kril obe nove meglenke
Ce ne gre iz kaska... potem je itak vseeno, kje si ti zavarovan... ker ti tvoja zavarovalnica nic ne krije... ampak ti krije zavarovalnica tistega, ki je povzrocitelj in je kriv ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Borut, tam je omejitev 90 (le na dolocenem odseku je neki malega naselja), dvomim da se je kej vec prpelu mi domacini smo se navajeni tam srecevat cesta tam bi bla pa men osebno zakon, ce nebi bil asfalt tolk razf****. Vcasih je poteku rally na tej cesti
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani