Skoči na vsebino
Cesta Komenda - Vodice
Napisano

V?eraj sem se pelju ?e po cesti od Polzele do Velenja. Joj kako se mi je smilila Mazda, pa ?e ful nevarno, nasproti ti pripi?i tovornjak, nalo?en z gradbi??a, s hitrostjo krepko preko omejitve. <_<

Ampak vseeno se mi zdi da tale Komenda - Vodica po frekvenci prometa kar konkretno izstopa, pa je ne porihtajo. :o

Borut, tam je omejitev 90 (le na dolocenem odseku je neki malega naselja), dvomim da se je kej vec prpelu :D mi domacini smo se navajeni tam srecevat :D cesta tam bi bla pa men osebno zakon, ce nebi bil asfalt tolk razf****. Vcasih je poteku rally na tej cesti :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Prodaja se legendarni Crx, ki ga je ?e posebej dobro spoznal ?mego. :D Med drugim omenja menjavo za Mx5 1.serije;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=818634...20beri%20opombe

hehe, a misli? da bi hotu menjat za F-ko? :P

tut, ?e bi I'll say Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Cao

Je mozno da je edini zaplinjeni RX8 v SLO ===> http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=830784...-8%20Revolution ce je, je enkraten nakup, Zmaj, Deeyan, bi vaju mogoce zanimal :punk:

LP

Hvala ampak, ostajam na V6, oz. trenutno najslabsem primeru (vsaj zame) na dizlasu...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

centralno zaklepanje
Napisano

Kak?na je pa opcija da bi samo klju?ek menjal? Ker moj je ?e ?ist znucan...Se ne spla?a verjetno?

?e vzame? tistga z ebaya za 5? pa vezje prestavi? ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Tribute
Napisano

Identi?en primer ti lahko povem glede tega :

Renault Trafic/Opel Vivaro

Ve? je videti Vivarotov, s tem da ima dra?je rezervne dele

citroenov motor 1.6HDI in Fordov 1.6TDCi sta tut identi?na pa so deli za Forda dra?ji ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Bomo cel doktorat iz te opreme nardil :D

No,da se vrnemo mal med oglase..tale je kr lu?tn ?parov?ek,edin barva je pa? ?abarska

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=827952...t%20Punto%20LPG

super, ?e ho?e? vsakih 60kkm dihtungo na glavi menjat <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Po dalj?em ?asu spet ena z 2.3 motorjem, mi je pa ?udno, da nima niti navigacije, niti usnjenih sede?ev (ti opciji se ponavadi pojavljata lo?eno pri tak?nih avtih, ampak ta pa nima ni?esar od tega);

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=816578...t%202.3i%20-21-

pa si 100%, da nima navigacije?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozna kdo tole MX5
Napisano

Torej avto, ki ima 100kkm bi ?e mogel imeti narejenega :) aja kaj pa se vse zamenja? Jermeni, kaj ?e?

Jermeni, ?panerji, vodne pumpe pa js pri japoncu pri prvi menjavi jermena nebi lih diral, ker zdr?i do druge menjave, ponaredki so ponavad slab?i ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozna kdo tole MX5
Napisano

Naj bi bil na 90.000km oz. 6 let, ?eprav pri mx5 nisem prepri?an glede omejitev na leta, ker je konec koncev bol sezonski avto, tko da eni niti 10.000km na leto ne prevozijo.

Js sm svojo dobil s prvim jermenom pri 55.000km in je bila takrat stara 10 let. Iz preventive sm ga potem pri 70k zamenju, ni pa bilo videt, da bi bil kaj obrabljen..

pri japoncu redkokdaj vidi? obrabo na zobatem jermenu (da bi bil napokan) ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kasko in nova mazda 6
Napisano

Ja clovek pol je kasko a ne. Pravis da ne ces za kasko....a si se vcerajsen :)

mam zavarovana samo divjad, stekla in svetlobna telesa posebej, ni pa kasko ;) v?eraj?en? sej pa ni blo n? posebnga :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kasko in nova mazda 6
Napisano

Ja no vidis......v bistvu ti sploh nimas potem nic z zavarovalnico sploh kaj prevec.

kok ne, sej so mi kril obe nove meglenke

Ce ne gre iz kaska... potem je itak vseeno, kje si ti zavarovan... ker ti tvoja zavarovalnica nic ne krije... ampak ti krije zavarovalnica tistega, ki je povzrocitelj in je kriv ...

povzro?itelj je bil kamenje na cesti....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kasko in nova mazda 6
Napisano

Mas kasko?

Za kasko nvem, za ostale stvari pa ni blo problema nikol... Nazadne sm mel obe meglenke pocene, so mi resl u tednu dni brez problema :)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kasko in nova mazda 6
Napisano

Ja, MB je super, dokler se nekaj ne zgodi.

Druga?e pa pr Triglavu najve? iztr?i? z najmanj komplikacijami. (Najmanj se to?ari?)

Js pri MB se nism mel problemov

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.