Se strinjam, da je najla?je "na suho" pametovat, ampak men se je mo?akar zasmilil in mu sku?am pomagat, ker tole je pa res ADIO PAMET. Pa da se razumemo, BTC servis je sicer eden najbolj?ih poobla??encev v dr?avi, ?e ?e ne najbojl?i, da ne bo kdo narobe razumel.
Kaj pa naj jaz ODLO?NO uredim? A ni dovolj, da sem ?e pet krat bil na servisu zaradi tega? Sem jaz servis? Sem jaz tehnik? NE! Jaz sem stranka, ki ?e nekaj ?asa opozarja na eno in isto te?avo tako servis kot vas na forumu.
Danes sem ponovno poslal obvestilo naprej na Mazdo. Da vidimo, ?e bodo kaj naredili zame.
Jaz bi se zadeve pa? lotil bistveno ostreje in bi bil najve? dvakrat tam, potem pa glede na nekaj pravni?kega znanja, ki ga premorem, se tja ne bi ve? vra?al kot Ostr?ek.
(Mogo?e le kot nasvet, da imej za vsakr?no komunikacijo nekak?en dokaz, ker ustni dogovori niso vredni pi?kavega Gro?a).
@Silver, mene zanima kolikoX misli? it ?e tja (recimo temu brez u?inka), preden se bo? zadevo ODLO?NO lotil urediti? Ker tole jamranje na forumu o?itno ne rezultira v smeri delovanja naprave.
Odzunaj zamazana kot da se je dru?ila s Slivkovo BT-jko, obenem pa ugotovil, da ob dana?njem tankanju LPG-ja po 0,49 in trenutni potro?nji cca. 9l/100km je precej var?na sorta transporta.
Ugotovu, da je njen prtlja?nik kot Bermuda trikotnik, ker v njem izginjajo razli?ni predmeti. Trenutno pogre?am energijsko pija?o. Aja, pa na smu?i??u se je kar mal zamazala.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Konkretno sem jo zglancal in vetrobransko steklo namazal s telim izdelkom, pa bo treba po?akat na de?, da vidim napram Rain-X kako se bo obnesel;
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani