Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Poraba bencina plina gor dol, ker ko se nekdo odloci za taksen avto mora vzet to v zakup. Bolj so zanimivi drugi stroski ki nastanejo ob uporabi..a to pitjem olja drzi, al kaj?

meni ni ni? pila, pa tudi to 'mala poraba' s plinom je za lase privle?eno 12L plina pa 1L benza na 200km ni malo

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpoklic CX-5, CX-3, Mazda3, Mazda5, Mazda6
Napisano

Moja je imela 300k pa nic ni pokalo ? Tudi pri drugi generaciji (se) nisem opazil, da bi karkoli pokalo pa imamo dve pri bajti. Kaj tocno naj bi pa pokalo ? Ko gres v ovinek ?

Kok mas kil? :)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpoklic CX-5, CX-3, Mazda3, Mazda5, Mazda6
Napisano

Tudi jaz sem dobil pismo za vpoklic glede voznikovega sede?a in sicer naj bi se zamenjal ali oja?al mehanizem za dvig sede?a, Po novem letu so rekli naj pokli?em ker morajo naro?it dele...  ?e zmeri me pa mu?i tresenje pri zaviranju z ma?ino avto se v celoti strese. Nosilci so dobri sklopka tud ne drsi res pa da bolj na vrhu prijemlje. Ima kdo kak?no idejo kaj bi lahko bilo? Bremze so ok ker ?e samo z njimi bremzam tresenja ni...

znane so napake na rokah....par mandeljcev je to zrihtalo tukaj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Parksenzorika plus kamera aftermarket
Napisano

Ja seveda. Tisti ki imajo ( imamo) navadni radio brez navigacije se mi zdi odlicna resitev.

Hoces reci da bi kupil vse z radijem?

Potem glej drugace, vsak ki prodaja te radije ti rade volje da poleg gratis kamero, jaz sem 2x tako kupoval.

To je dosti, ne rabis potem se senzorjev

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

XENON kit z pralnikom
Napisano

Torej smo ugotovili da papir vse prenese :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

XENON kit z pralnikom
Napisano

Jest mislim, da nimajo kar je pa spet skregano z zgoraj napisanim.

my point exactly, sem mislil da sem se ?e jaz izgubil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

XENON kit z pralnikom
Napisano

Led ima sigurno vec kot 2000 lumnov. Ze jest ko sem kupil ala xenon kit samo da je bil led kit je imel 4800 lumnov ;)

Pa majo led luci pranje?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

XENON kit z pralnikom
Napisano

Xenon ki sveti pod 2000 lumni ne potrebuje pranja in avtomatske vi?ine. 

kako pa na tehni?nem vedo lumne?

podvpra?anje, ali ni svetilnost LED ?arometov ?e ve?ja?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vetrobransko steklo
Napisano

ma ne vem, ne bi rekel, da original hitro po?i - men je sredi lepega iz jasnega na Mazda fprum izletu v prekmurje po?la ?ajba - avto star nekaj mesecev. Potem so takrat menjali za Mazda original, ker ponaredkov takrat sploh ?e ni bilo in ta ?ipa je ?e danes po skoraj 10 letih ?e vedno notri.

mogo?e so ti dali pa fejk  :mi pijemoo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OMV MaxxMotion Performance Diesel
Napisano

naslednja verzija istega goriva bo verjetno 

OMV MaxxMotion Sport Performance Diesel

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vetrobransko steklo
Napisano

Pi?e: KL 1026: V1-Popravilo z originalnimi nadomestnimi deli, izvajalca izbere zavarovanec.

no samo pravim da pazi, ker imajo opcije, pri izdelavi zavarovanja je treba to izrecno na savi re?ti, ti zgleda ima? ok.

13. ?len ? NA?IN POPRAVILA 

http://www.e-zavarovanja.com/wp-content/uploads/2015/10/2KASKO-Splo%C5%A1ni-pogoji-osebna_vozila.pdf

Kar pomeni, da lahko obstaja tudi opcija kjer ne krijejo original delov....

to je tisto 'so mi dali najcenej?e zavarovanje'

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vetrobransko steklo
Napisano

Glede to da mas savo je bolj vazno da je njihov predlagani servis drugace ti vzamejo 5%...verjetno ti pise to spodaj na polici

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vetrobransko steklo
Napisano

img20171210121351.jpg

img20171210121310.jpg

Upam da je bolj jasno sedaj za kaj gre. Imam pa polni kasko in dodatno stekla,...itd...

Kako dodatno...ce mas polno ?

Ce bi rad celo sipo novo segrej s fenom in potem polij ledeno vodo....in pok pocilo bo :)

Ce mas zavarovano potem ni panike

Sorry selensedaj sem videl da je orng poceno...ti sam pel, definitivno bo v kakem carglassu ali novomatu hitreje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vetrobransko steklo
Napisano

Ce mas kake senzorje potem original. Ce pa jimas bi pa rekel carglass. Mazdina je ne vem pretrda zgleda takoj poc. Na mazdi 5 sem menjal 3, prvi dve original tretja na euromatu (tudi to poglej) in potem mir

Sorry novomat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtokamera (DashCam, BlackBox,...)
Napisano

3 x naro?eno :)

Lazje je sneti kamerico in to delati na toplem :) ... Sploh ce nimas laptopa :) ... Garminova je fajne, ker ima magnetni nosilec... Tudi BlackVue se zelo hitro sname iz nosilca ... Tale "tvoja" pa ocitno tudi... vsaj na sliki je videti gumbek, ki je verjetno namenjen hitremu odstranjevanju ... 

Za ta denar kot ka?e nudi kar veliko, pri?akovati ne more? u la la, ampak ?e tiste prve so zelo pozitivno presenetile.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ja jaz moram gledati na velikost, ekran odpade. No sicer pa niti nintreba kartice ven, z laptopom prides priklopis kabel pa snames ce je treba

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

WiFi.vecinoma ni tako super, kot se slisi... vecinoma gre prenos na telefon zelo pocasen... pa se povezovanje je ponavadi dalec od enostavno ;)... vsaj sam imam take izkusnje in se vedno raje vzamem kartico ven in skopiram preko citalca...

ja posnetki so takoj 300-500mb, wifi dajo pa prve generacije :)

Verjetno je pa pregledovanje hitrej?e? To je va?nej?e po moje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.