Poraba bencina plina gor dol, ker ko se nekdo odloci za taksen avto mora vzet to v zakup. Bolj so zanimivi drugi stroski ki nastanejo ob uporabi..a to pitjem olja drzi, al kaj?
meni ni ni? pila, pa tudi to 'mala poraba' s plinom je za lase privle?eno 12L plina pa 1L benza na 200km ni malo
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Moja je imela 300k pa nic ni pokalo ? Tudi pri drugi generaciji (se) nisem opazil, da bi karkoli pokalo pa imamo dve pri bajti. Kaj tocno naj bi pa pokalo ? Ko gres v ovinek ?
Kok mas kil?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tudi jaz sem dobil pismo za vpoklic glede voznikovega sede?a in sicer naj bi se zamenjal ali oja?al mehanizem za dvig sede?a, Po novem letu so rekli naj pokli?em ker morajo naro?it dele... ?e zmeri me pa mu?i tresenje pri zaviranju z ma?ino avto se v celoti strese. Nosilci so dobri sklopka tud ne drsi res pa da bolj na vrhu prijemlje. Ima kdo kak?no idejo kaj bi lahko bilo? Bremze so ok ker ?e samo z njimi bremzam tresenja ni...
znane so napake na rokah....par mandeljcev je to zrihtalo tukaj
ma ne vem, ne bi rekel, da original hitro po?i - men je sredi lepega iz jasnega na Mazda fprum izletu v prekmurje po?la ?ajba - avto star nekaj mesecev. Potem so takrat menjali za Mazda original, ker ponaredkov takrat sploh ?e ni bilo in ta ?ipa je ?e danes po skoraj 10 letih ?e vedno notri.
mogo?e so ti dali pa fejk :mi pijemoo:
Ce mas kake senzorje potem original. Ce pa jimas bi pa rekel carglass. Mazdina je ne vem pretrda zgleda takoj poc. Na mazdi 5 sem menjal 3, prvi dve original tretja na euromatu (tudi to poglej) in potem mir
Sorry novomat
Lazje je sneti kamerico in to delati na toplem ... Sploh ce nimas laptopa ... Garminova je fajne, ker ima magnetni nosilec... Tudi BlackVue se zelo hitro sname iz nosilca ... Tale "tvoja" pa ocitno tudi... vsaj na sliki je videti gumbek, ki je verjetno namenjen hitremu odstranjevanju ...
Za ta denar kot ka?e nudi kar veliko, pri?akovati ne more? u la la, ampak ?e tiste prve so zelo pozitivno presenetile.
WiFi.vecinoma ni tako super, kot se slisi... vecinoma gre prenos na telefon zelo pocasen... pa se povezovanje je ponavadi dalec od enostavno ... vsaj sam imam take izkusnje in se vedno raje vzamem kartico ven in skopiram preko citalca...
ja posnetki so takoj 300-500mb, wifi dajo pa prve generacije
Verjetno je pa pregledovanje hitrej?e? To je va?nej?e po moje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Drug let
Povezava za deljenje
Deli na druge strani