A ta starga fi?ota? NI blema,koj kazga zrihtamo...sam je pa zelo zaje... pri prodaji! Me je ?e pri branju oglasa minil vse skup... Izbir?en pri kupcih!
Matr - kumi ?akam da dobim spet Mazdo v svoje lastni?tvo (?e 2 dni), pa magari naj mi pije 10 litrov, kar se bo tudi spodobno za to konjenico!
10 litrov bo ?isto preve? (bomo ?e vedeli, da je ne ?para? ) ampak itak bo na LPG kot pravi Deeyan.
Tri kestlne zapored (od tega en na 15kah) mi je pil 7,6. Zdajle imam 16ke in zaenkrat je ?e vedno pod 8 ampak glede na to, da sem ?e drugi? gledal Fast5 se lahko to hitro spremeni.
?e se ne motim je spojler original roba, pa? od GT-four. Sicer fajn avto, ?e se ima? ?eljo peljati relativno hitro. Ni pa ne vem kak?na raketa ne naravnst niti ?ez ovinke.
Wooferje sem pa ?e 5 let nazaj prerasel in mi je tole notri adijo pamet.
Avto je vredno ogleda in nakupa.Zraven so letne gume na alu plati??i in zimske na jeklenih plati??i vse skupaj dam zraven zamenjane so tudi disk plo??ice za zavore.Avto je brez napake in je brez hibno.Avto ima tudi letnu vinjetu za leto 2011.Ogled je mo?en v Velenju
Cena je po dogovoru za gotovinu popust mo?na je menjava za cenej?e vozilo LP.
Po dolgem ?asu sem tankal na omw in definitivno ugotovil,da je avto do 2000 totalno "mrtev" za razliko od petrola,ki prime mnogo prej in tudi bolj eksploziven se mi zdi,da je avto.
Da ne govorimo o porabi.Po mestu z omw to?no liter ve?/100 z istimi relacijami in re?imom vo?nje.
Ampak najbolj mi je zanimivo, da ljudje pi?ejo OMW namesto OMV. Saj sem bil sam na istem v?asih ampak vseeno.
Aja od Kr?kega ?e vedno 7,4 l/100km. Vmes je "sko?ila" na 7,5 pa padla nazaj za en deci. Kljub 16kam. Mogo?e imajo kaj zraven te gume, ker so kao energy saver itd...
?E renesisa vsake tolko ne stisne? orng, ti bo ?e prej crknil, ker ima dodatne ?obe za vbrizg olja v zgorevalne komore da se le te nama?ejo in zmanj?ajo trenje in posledi?no obrabo vitalnih delov.
Visoki obrati pri ogretem motorju enkrat na dan od?enejo mehanika stran.
Samo dobiti mora? OZ T?V za tvojo dimenzijo felten in gum in je to to. Sicer pa pomoje bi temu avtu bolj pasale kak?ne 15ke ?eprav tele 16ke sploh ne izgledajo ogromne.
Hvala Ko porihtamo par malenkosti, jo predstavim tudi na forumu. Stanje avta je bolj slabo, tko da bo kar nekaj dela. Je pa ?e zdej u?itek vozit, pravi mali gokart
No saj zato sem pa rekel, da se spla?a kupiti vsako 1,8, ki se prodaja. ?estitke in le predstavi jo, magar ?e zdaj. Bo? pa sproti updejtal stanje.
Naj ti nudi obilo vozni?kih u?itkov in upam, da se kdaj vidimo.
Tole se ti spla?a pogledati. Itak je mo?nost menjave, za razliko v ceni pa vgradi? plin in pla?a? zavarovanje. Ki ne bo drago:
"AKCIJSKA UGODNOST
VSI NA?I KUPCI DOBIJO 55 % POPUSTA PRI OSNOVNEM IN KASKO ZAVAROVANJU. Ne glede na na?in pla?ila oz. financiranja- tudi pri menjavi vozila."
Moj predlog? Pojdi peljati in, ?e ti bo koli?kaj v?e? vzemi in ne kompliciraj ve?. Res je avtomatik, res nima zadnjih vrat ampak ima pa zato ful opreme in se bo? peljal kot gospod.
Upaj, da je cena zato taka ker bi jo rad prodal ne prodajal. A si jo ?e ?el gledat? ?e ne pa samo dobro preglej in, ?e je kolikor toliko OK, samo kupi. Je le 1,8 s ?pero. Pa konec koncev je redka barva.
Kar mi je sumljivo je letnik. Po malo googlanja naj bi bil tole letnik 1991. British racing green miata ampak v originalu so imele be? notranjost ne ?rno. Razen, ?e je Marina Green Mica. Klik. Vseeno bi jo jaz imel ne glede na sumljivo zgodovino.
?e ti ful ne bo v?e? ?e vedno lahko kupi? mojega Clia pa jo bom jaz vzel.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani