Jaz se nisem vidu zimske gume k ne bi mela M+S zankec gor (mud and snow) ?? :ne vem:
Je enih par modelov takih pravih zimskih gum,samo majo taki profil,da so res samo za extremne primere,ne pa za tu pri nas,ko so ceste pozimi bolj ali manj mokre ali celo suhe!!
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
A nismo bli pri gumah nazadnje?? Motorne sani ne sodijo na cesto,so pa prav cool za terat pozimi,ko je dosti snega!!! Sploh na relaciji Rogla-Ribni?ka ko?a.
Ti?a vun!!
Kr dobro porihtana zadeva,za moje pojme tudi ?e skoraj preve?! Sem pa tudi med tistimi,ki jim trikrake felne nikakor ne sedejo... Samo prednji spojler je pa hud! Da ne bom samo kritiziral.... Zakaj pa sploh prodaja? tak avto,?e si ?e tolko vlo?o v njega??
Ti?a vun!!
Jaz tudi na sre?o na Mazdi ?e nisn rabo montirat verig,sn jih pa mogo na prej?nem avtu-pa sn skoraj popeno zraven,sn bil moker ko pes,ker je tak sne?ilo!!
Ti?a vun!!
Aja ,jaz sn zgoraj mislo samo zavorovanje,brez cestnine,tehni?nega pa tak ?e ne rabim delat,ker je avto star komaj leto pa pol! Tak da je treba pri?tet ?e...mislim,da je blo nekaj okol 17k SIT!
Ti?a vun!!
Ja,?e sre?a da mam tako pri navadnem,kot pri kasko zavarovanju ?e en ?as 50% popusta,druga?e bi se res lepega dnarja znebil! Tak pa me pride full kasko,z vsemi dodatki pa navadno zav. okoli 150-160k SIT! Ni mali dnar,ampak se pa pozna!
Ti?a vun!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A ve? da sn tudi jaz za Kimija!! Samo letos pa res nima sre?e....?koda! Bo pa drugo leto prvak!!
Ti?a vun!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani