Toma? Ap?ih, sicer pa bi se ti avto vseen spla?al kupit (kot investicija), pa ga pol spomlad prodat Symonu, za znatno ve?je dnarje seveda, ker on pa ho?e neki mo?nej?ega!
Tisti ki grejo ve?kat v rde?o (no loh tut sam enkat), si pa? zavestno krojijo sistem: hitri in mrtvi!
Sam dobr kdor to po?ne, vsaj ve da se igra z ognjem, medtem ko nekdo ki pa naleti na tacga "junaka" pa pri tem nima nobenih zaslug in velikrat je tko da glih tist k ni n? kriv potegne na konc takratko!
Ja tole "lovlenje" rumene raznih majstrov, se zna precej neugodno kon?at, al pa mogo?e celo pr Sv. Petru?
Pol pa jz mam ?e navado, da ?e vem kdaj se mi semafor odpre, pridem bolj po?as do njega in mam pol ?ez kri?i??e kokr neki lete?i ?tart, ?e pa nekdo ki seka mojo linijo misli it mal v rde?o, pol pa zna nastat problem oz. bi blo ?e precej ve? rde?e barve kokr sam koreta in pa barva na semaforju! ((((
Treba bo o?itno tut u kri?i??ih bolj "penzi?" sceno prakticirat in speljat ko pre?teje? do 3 - no nekateri se mi v?asih zdi da ?tejejo bolj do 30! ))))
Prvo jih kontaktiraj preko mejla, zatem se mi zdi da je treba nakazat denar na njihov ra?un in potem ti oni po?ljejo robo v roku par dni! Ho?ejo se prodajalci seveda zagarantirat, da jih ne bo nekdo "ocuril" ))
Ja sej zdej je kar je, loh edin ?e zapremo cesto v stilu Zetora?ev kadar majo kak?n svoj ?trajk! )
Bo pa zihr nastov velik problem pri pretoku prometa, ker v to smer pa taki ukrepi glih niso najbol?a re?itev!
Tole glih tko izpade, kokr da mi vsi skupaj do svojih ?eljenih destinacij prehitr prispemo, pa si moramo zdej neki zmislit, da nam na cesti ne bo dovgcajt in bo dl cajta trajal?! )
Po drugi strani se mi pa tut zdi da je pri tem novem sistemu: vovk sit in koza cela, kar pomen da edini ki bodo takratko potegnl bodo lastniki pleha, ki bodo mel v naslednm letu npr. namest bonusa - malus al pa manj?i bonus in podobne neugodnosti!
Bo pa zihr en najbll iskanih poklicev v prihodnosti: klepar - li?ar, no pa tut kak?ne avtovleke znajo kar lepe denarce obra?at!
Pa tut ko gledam potek prometa, se nekateri res ?e v zeleno komaj upajo zapeljat (ne bi, pa bi al pa vseen raj? ne bi, pa en drug pok v rit neodlo?ne?u)!!! ))))
Ja to sm tko cca. udaru cifro, je pa zihr da kej dost ve? pa tut ne bo, sicer pa ?e ma kdo tovarni?ko knjigco al kake druge podatke za hitrost 120! Me prov zanima?! Japon?ki niso glih po?re?ni, to je zihr! )
Sicer pa se mi zdi ?ist mo?no da gre tista 2.3 6-ka po kakem klancu do 250, ?tevec pa pri tej hitrosti zihr ni to?en oz. ima ve? al manj odstopanja!!! Ker od 120 pa do 250 je ?e kr neki lufta, pri kermu se mi zdi da ma ?tevc zmeri ve?ja odstopanja!
Glede kon?ne pa: npr. Golf Verica (VR6) ima tovarni?ko 225, pa sem ?e pakrat sli?u da zna ?tevc tut 260 kazat!
Me pa prov zanima kako kej vleeee?e od Kruzerja Reksi???
Aja lastniki mazd, kaki so pa kej pospe?ki do 100 (vsaj tovarni?ki), kdor ve za svojo ma?inco?!
Ja jz sem tut ?e pred cajtom ugotovu, da pri gumah (?e posebi zimskih), se ne ?para! Ker kdor razmi?lja: sej kripa ni dost vredna, pa nam dajav najbol gum gor, dobr kripa res ni n? vredna, loh pa je mal ve? vredn tvoj ?ivlenje, al pa ?e samo kak?na manj?a po?kodba ki loh pusti trajne posledice! Upam da se strinjate z mano!
Lansko zimo sem si pol omislu Debica Frigo gume, sicer niso Michelin, niti Gudjer, sam nove so pa le, pa tut cena je bla sprejemljiva!
Ja Pokycar, glede na tvoj zadn stavek, se pridru?ujem ?alovanju in so?ustvujem s tabo! (
No pa ne smemo preve? zavit s teme!
Je pa ful ok, da nam ni treba spet novembra letne dol, pa zimske gor, pa centriranje in pa seveda vajo ?ez 4 mesce ponovit v istem vrstnem redu z obratno sorto obutve!
Mene pa zanima, kdaj mate kej v planu menjat gume (?e sploh) in pa na ?em mate zimske montirane!
Men se zdi ful ok, ker mam zimske ?e gor na feltnah, pol okol 15.11. pa ko zadnje dni narod pani?no hiti k vulkotom, pa kak?n celo dopust vzame, da loh par ur ?aka v vrsti, men pa tega na sre?o ni treba!
Bo pa tut avto kar ok zgledu, ker mam original alu feltne od mazde namenjene za zimske gume, no sicer so 14 col, ampak so kr dost fajn za pogledat!
Dobr pa je tut, kdor ma kokr tok nizk avto, da ma letne in zimske odbija?e, jaz pa bom mogu itak sprednga takoj pred snegom zamenat, ker za plu?enje je na na?mu koncu zadov?en sosed, da potegne mal z Zetorjem in plugom, medtem ko mazda je pa bolj za pleh-pichkeee pa za polet!
?e najbol pa bi blo plehnate lepotce za zimo kar skrit in se vozt s kak?nim skretom, dokler je povn soli po cestah in pa tisti kamen?ki, ki letijo na vse strani neba!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja tale motor bi biv res za tvojo ma?inco tapravo po?ivilo!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani