Skoči na vsebino
Mazda 6, 2.5l, avtomatski menjalnik
Napisano

Jaz sem jo vozil to belo, pa nisem bil navdu?en. Mogo?e sem mislil kako bo to sekalo. Vsaj po ob?utku.

Pa niti ni, no v sport mode se je premaknila, ampak terja davek.. Glasnost.

Saj dizl se tudi zadere, ampak se mi je takrat zdelo da manj, Oz zaradi turbine je bil ob?utek precej bolj?i.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6, 2.5l, avtomatski menjalnik
Napisano

Tko,Mazda je letnik 3/2017, 2.5l,oprema top revolution,usnje,sibedah,vse.., dve feltni opraskani, pa stransko ogledalo se ne zapira,bom garancijo uveljavil 44k prevozenih.

Ceno smo zbili na 20k.Potem pa placan uvoz pa DMV, na koncu tocno 21.800eur.

Moja je Tut 2017/3 se mi zdi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

@Alex pa Spektr: ?e bi js ?ou v homologacijo, pol bi raj 16" dal homologirat pa o?je, kar bi blo za zimo bolj funkcionalno ... izgleda pa pozimi itq vse grdo :P

Tole kar dobro zgleda. Itak sem ta set dobil poleg avta

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Aku gre te?ko na garancijo, razen ?e si ga ravnokar tam kupil. Po 3 letih no go.

No tale SOC je pri meni na 95%. Ampak v?asih res zajamra zjutraj. Mogo?e ga obd adapter toliko zjebcka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

No ja ravno tak fazni zamik pa tudi ni. Gresta voda in olje ponavadi dost skupaj gor. OK, olje jasno malo zaostaja, ne pa 40 stopinj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

WIZ zavarovanje
Napisano

Sej firma je ?e vedno ista, zdej kdo po?lje Oz s kom komuniciras nima veze. V ozadju marko ?e vedno lahko pregleda ponudbo..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.