1.) Pogovarjamo se o avtih, ti pa prilepiš link od Rene (pri nas se izraz "rena" uporablja za odpadni material)...
2.) Tam opisuje, da delovanje črpalke povzroča gibanje goriva v rezervoarju. Manj kot je goriva v rezervoarju, bolj intenzivno kroži to gorivo. Saj s tem se strinjam, če gre za rezervoar v nepremičnini (npr. dizel-elektro agregat). Pri avtu pa med vožnjo pride do intenzivnega gibanja goriva zaradi vožnje same in ne toliko zaradi delovanja črpalke.
V nadaljevanju pa o usedlinah nič več ne govori...
Res je. Nekateri bi pa še volovsko vprego nahvalili kot da je blindirana protokolarna limuzina najnovejšega dizajna in z najnovejšo vesoljsko tehnologijo...
Jaz se ne bi zafrkaval s temi usedlinami. Ni zdravo preveč. 🤔
Sm lep kmet an s hribu doma pa tega z usedlinami ne zastopm glih tanartabujš...
Če črpalka vleče prav z dna, itak ni usedlin, ker jih sproti potegne v črpalko.
Če črpalka vleče kakšnih 5 mm nad dnom itak ni usedlin, ker se tekočina v rezervoarju ves čas pretaka sem in tja na vsakem ovinku, pri vsakem speljevanju, pri vsakem zaviranju,... in veliko večino itak spotoma potegne v črpalko.
Ne verjamem, da so v osebnem vozilu naredili plavajoči odvzem. To imajo letala, za katere je normalno, da se obrnejo na glavo in motor še vedno dela s polno močjo in črpalka vleče gorivo ne glede na to, kako je letalo obrnjeno. Pri avtu nekako ko se obrne na bok, je vožnje konec. Če se obrne na streho, pa sploh...
Alora, ne zastopm o kišnih usedlinah je tole govora?
Jah, kaj, zamenjaš vetrobransko steklo, spoliraš barvo, ki bo imela malo prelivov od sive do bele. iz kartona narediš pokrov motorja, pa malo pokitaš in pobarvaš - trden bo glih en tolk kot originalni. Potem pa iz kakšne malo večje kosilnice vzameš motor (1 liter delovne prostornine) in ga malo nafriziraš. Tole se mimo grede postavi nazaj na cesto za kakšnega jurja in pol. No, ja, še gume je treba nove kupit, se pravi za kakšna dva jurja plus menjava. Alu-platišča? No, za dva jurja in pol bi se že lahko peljal. Sploh ob dejstvu, da ima še tablico.
Ne, važno je, da to urediš pri tistih, ki jih imaš shranjene pod "NE OGLAŠAJ SE!", "DEBIL", "CEPEC" in "ŠEF" - to ni tako veliko ljudi, razen, če si nek zatežen tip in so ti vsi odveč in so zate vsi debili in cepci...
Ostale pa lepo pozdraviš, pa se ti bodo že sami predstavili.
A mi lahko kdo takole iz slike pove, kje v Ljubljana-Polje rastejo take lepe palmice in so na parkirišču sami pick-upi, da ga lažje najdem. Grem kar takoj tja, da ga ne podari komu drugemu!
In kakšne tablice imate tam v Ljubljani? To niso slovenske - ni prava dimenzija...
Oprema vozila je pa vrhunska! Samo klimatsko napravo poglej:
- ima klimatsko napravo
- ima klimatsko napravo: avtomatsko
- ima klimatsko napravo: 2 consko
- ima klimatsko napravo: 3 consko
- in na koncu ima še klimatsko napravo: 4 consko
Ni čudno, da ima dizelski motor. Saj samo za pogon vseh teh klimatskih naprav potrebuje kakšnih 15 kW...
Včasih sem jih kupoval pri vulkanizerjih, ki so ponujali popust na članstvo v Avto moto društvo Mazda klub. Zdaj pa samo še pri edinem, ki na severnem Primorskem dobavlja resne, dobre in robustne zimske pnevmatike...
Vidiš, Putin bi moral dobiti Nobelovo nagrado za ekologijo. Takšno zmanjšanje izpustov izpušnih plinov v Evropi, kot jih je on dosegel ni dosegla niti Greta.
Koliko bo snega, bomo pa videli sproti. Nekateri indici v naravi res nakazujejo, da bo huda zima. Če stare izkušnje še veljajo ali pa se je podnebje toliko spremenilo, da taki indici niso več merodajni. Ampak to je že druga tema, tu je govora o zimskih gumah.
Vidva bosta v kopru zmontirala zimske gume 15.11., ampak tam bodo takrat temperature okoli 25°C, če bo huda zima bodo mogoče padle na 20°C. In ko bo enkrat sredi marca res padel sneg (smučanje v Dolomitih), bodo itak že "zakrknjene"... Važno, da so tanartabltaboljše zimske gume, kar jih je na tržišču...
Res je, ne prav vsak. Jaz, na primer. In tudi kregam se ne. Jaz samo razložim, zakaj imam prav. No, včasih si pri razlagi pomagam z lopato, ampak to je samo "tehnika razlage"...
Ti itak daš gor na letne gume verige za vezat domače ljubljenčke. Po asfaltu se pa bolj malo voziš. Tvoj avto itak ni mišljen za na ceste. Bolj za gmajne in vlačit drva iz hoste.
1.) Verige za vezat hišne ljubljenčke so precej tanke. Jaz uporabljam verige, ki so ostale od vezanja bikov - 1100 kg težka žival ni ne hišna ne ljubljenček...
2.) Za po gmajni in vleko drv iz hoste setne gume niso primerne. Saj tudi nihče ne gre v natikačih na Triglav. No, ja, gre,... Ah, pozabi...
Se vidi, da sm kmet an s hribu doma pa ta mestnih ne razumem glih tanartabol...
Kakšna znanost okoli gum in to pri tistih, ki živijo manj kot 400 metrov nad morjem. Mi, hribovci, ki živimo na skoraj 1000 metrov nad morjem, pa kupimo zimske gume brez spektakla in senzacionalnih novic...
Zanimivo je pa to, da take silne študije delajo vozniki bencinarjev. Vozniki dizelašev se raje ta čas vozimo in uživamo...😛
Treba je vedeti, da je narod čedalje bolj zabit v glavi in enostavno več ni sposoben voziti avt brez ... ... ... ...
Še z vsemi temi sistemi ga ni sposoben vozit!
Dež se je zlival na polno, vidljivost nikakršna, kombi bele barve (da ga je še težje opazit), pa možakar ni sposoben obrnit stikala in prižgat luči. No, luči bi že prižgal, ampak mu noben sistem ni sporočil, da jih mora...
Uf.. No, upam, da pri nas v Sloveniji ni takih psihičev. 🤔
No, kar se psihičev tiče, jih pri nas gotovo ne manjka! Zdaj, a so taki ali pa drugačni, to bomo pa še videli. Vsekakor pa smo dežela, kjer se čudne ideje zelo dobro primejo...
Je to hec al bom moral po 20letih onovit črni pas....🤔
Ma zarad mene imaš lahko sivodrlajsast pas. Jaz imam pa rdeče-črno Jonseredko pa železno lopato z lesenim ročajem pa... A, eto, jaz imam pa črne vile za gnoj. In jih ni treba obnavljati, so še čisto v redu!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mojster, saj še ni prvi april...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani