Skoči na vsebino
Mazda 6 2 generacije
Napisano

Use zaznajo. Je pa res, da ima kovina, beton, aluminij itd. ve?jo privla?nost in jih toliko bolje zazna, kot recimo kak?en les, plastika, grm. Ampak to odstopanje ni tak?no, da bi bilo parkiranje ote?eno ali nemogo?e. ?e vedno z lahkoto parkiram pa tudi ?e je za mano les ali grmi?evje :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Mhmm, ameri?ki trg je imel te rde?e lu?i :). Mogo?e je hotu pokazat samo kak?ne barve je :P

Drga? bi pa bl te?ko imel 1.8 motor dva auspuha in tudi spoiler za 4 vratno izvedbo ni bilo mogo?e nikjer zaslediti pri nas oz. se sploh niso prodajal.

P.S: Ceno je dal pa kar pogumno glede na to, da ima 200k in ve? prevo?enih + da je oglas brez slik :).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Narva H1
Napisano

Jest sm ?e use mo?ne ?arnce notr dau (phillips blue vision, nightbreaker, extreme vison itd.) in je use skp isti kurac. Je res, da ko sem imel phillips blue vision-5000k je ?aromet lep?e izgledal saj svetloba oz. snop ni bil tako razpr?en. Kar se pa ti?e svetilnosti se mi pa zdi, da je use skp isti kurac. Ker so mi extreme vision po 8. mescih crknile sem dal notri ?isto klasi?ne osram (4e) pa za moje pojme isto svetijo, kot recimo extreme vision (25e) k imajo kao 20% ve?jo svetilnost.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Narva H1
Napisano

A je mogo?e ?e kdo stla?il te 85w ?arnice v M6 lu?i z le?o? Ali je nevarnost,da mi skuri fokuse? Ali svetijo zakaj,ali je bolje,da se ne ?pilam in kupim NBU ?

https://www.mimovrste.com/avto-zarnice/narva-zarnica-12v-h1-85w-range-power-white-w5w-2-kos

Opozorilo: ?arnice zaradi svoje mo?ne svetilnosti, niso primerne za obi?ajni cestni promet in ne ustrezajo cestno prometnim predpisom!

Ne ?pili se nobenega mcgiverja, ker nebo? ni? profitiral :). Notri dej lepo klasi?no "sve?o" bo ?e najmanj ?kode in vsaj legalno :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Aha... zanimivo :). Kako pa je s to zadevo, ?e smem vpra?ati ? Je razlika o?itna oz. se spla?a? Vrjetno si dal 4500-5000K (zgleda bolj original in manj opazno). Pa se te HID zarnice lahko normalno zamenjajo, ce crknejo ? :). Nekje sem bral, da ni priporocljivo imeti xenon kita v halogenskem ohisju... je to res ? Sprasujem zato, ker se tudi sam malo nagibam k teli opciji. HID imas vrjetno samo za kratke luci? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2 generacije
Napisano

Moj fotr ima  08 letnik 2.0 (147km) pa pije okoli 9,6-9,7. Je pa res, da je ravno tako na plin, ampak ?e vedno bi bila potro?nja brez plina okoli 9l. Upo?tevati je potrebno tudi to, da se z njo ve?inoma pelje mami in pravi, da je avto tako tih, da se ?tevec na avtocesti obrne tudi do 180km/h preden sploh pogrunta.  :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2 generacije
Napisano

kolker js vem je bil lepi uporabnik 6-ke prve generacije 2.0 diesla ;)

Je bil ja samo je bil pa ravno tako tudi uporabnik (za en teden) 2.0 bencinske mazde (vrjetno je to jures hotel povedati) ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.