Skoči na vsebino
Prigode v prometu
Napisano

Za take bolnike jo pa podprem takoj

Se strinjam, ?e samo pobeg s kraja povzro?ene nesre?e je zame indikacija za vsaj do?ivljenjsko prepoved voznje, kaj ?ele v kombinaciji z vsem na?tetim. Tu pa? ni kaj za razmi?ljati...

Jebemu mater... Tlele jst dostikrat te?em po sihtu...

Sicer z odsevnim jopi?em,?elko in NIKOLI ?ez zeleno ?e mi je kaj sumljivo,ampak vseeno...

Nekateri so res samo za pod giljotino...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

pa tudi oni so 5008 enoprostorca pretopili v 5008SW, ampak zgleda sprejemljivo, ?eprav je funkcija ok. Imajo pa vse 2008SW, 3008Sw, 5008SW, a obenem P208, 308, 508 kot tudi kombi ki je enak Citroen spacetourerju

Nekako Citroen je soroden, C1 je, ampak se ga ne spla?a prodajati v SLO, samo po naro?ilu...?, C3, C4, C5 ostaja, berlingo ostaja, manjka majo pa dokaj neskladen asortima suvjev C4 je nek kaktus, edino c3 in c5 sta sedaj nekako sorodna.

Po drugi strani pa ima? C4 v navadni izbiri, kupejevski, kot tudi 'kao' enoprostorcu. ?e samo ta model ponuja veliko izbiro.

Se mi ne zdi da se jim je spimpalo - vsaj na osnovni ravni, SUVji so pa itak kr neki, al so pimpani ali pa ne....to je modna muha...ki se sedaj odra?a ?e na ven.

Zame enako novi P508 karavan kot tudi 5008 izjemna stilska avta. Pa ko smo imeli debato o ekranih, notri so novi francozi potem za marsikoga za boj proti vesoljcem.

yep

Mazda 6 prva generacija karavan. Zakon

Jures... a ni ?el c5 iz prodaje in ga nadomesca c5 aircross? C4 coupe?? Ja,v prvi generaciji. Druga generacija , ki je tudi out (nadomestil ga je / naj bi ga c4 cactus), je bila na voljo samo v 5vratni razlicici.

Od xsare break naprej nima vec karavana v spodnjem srednjem razredu.

Citroen bi za moje pojme moral narediti low budget c-elyseeja v karavanski razlicici za rajo. C4 gp (po novem spacetourer) in berlingo sta za moje pojme edina sodobna citroena , ki sta kul. Vse ostalo je ali pozensceno ali pa krpar nekaj...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

ima kdo izku?nje z gumami point s?

danes sem bil v axlu v kopru in sm se pozanimal za ene gum, vpra?al sem tudi za savo intensa uhp2, pa mi je namesto njih predlagal te point S, mislim, da so ble summerstar ,made in romunia, pa pravi da so dobre gume.

zato spra?ujem ?e ima kdo na forumu izku?nje s temi gumami, na tyre rewievs jih nisem na?u, bom pa ?e malo pobrskal po spletu ?e najdem kaj

Jaz sem jih imel na mazdi, kupil silom prilike,ker so mi ravno pri ?panu rihtali totalno zvito feltno, ?pan pa je uvoznik.

?e se ne motim je to h?erinska firma continentala?

Naredil sem Max 2jurja ,preden sem avto prodal(tako da nimam nikakr?nega mnenja), vem pa da bi za isti denar raje vzel npr Savo intenso hp,pa? cvikam pred nepoznanimi firmami...

Tudi jaz sicer nisem ni? na?el na netu...

Moje so bile sicer made in germany

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

slovenske novice so drugo....tam slave ?ejni sami obhjavljajo svoje neverjetne zgodbe.......

zanimiva je Hrva?ka, ko pride do prometnih nesre?, umorov, kaznivih dejanj - velikokrat je polno ime v novicah!

Tudi sedaj ob tragediji na Pagu. Brez milosti

Ok,mogoce sem dal malo slabo primerjavo s slovenskimi novicami. Hotel sem povedati, ljudje kupujejo in berejo rumene cajtnge, na netu spremljajo kaj po?ne folk okoli njih, hkrati pa (ko se gre za njih same) zahtevajo in pri?akujejo nevemkaksno varovanje podatkov...

Ja,ne vem No,ninam kaj skrivati in nevem zakaj bi me lahko motilo, ?e nekdo posname moj avto...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Tudi meni gre na qrac ta pretirana gonja okoli varovanja osebnih podatkov.

Ja,ok,ko govorimo o zdravstvenih te?avah in podobnih stvareh se strinjam...

Ampak, zakaj za vraga bi nekoga lahko (z)motilo a nekdo posname med drugim tudi njegov avto,tablico,fasado hi?e...

Delam v zdravstvu,oba star?a delata v ?oli in tole je (tako kot ?e marsikaj drugega) ?e konkretno u?lo iz vajeti...

Medtem pa ogromno ljudi ,ki so bolj pape?ki od pape?a prebira slovenske novice in ostala rumena sranja,ki se ukvarjajo s tem , kaj ostali ljidje pocno v privat zivljenju...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Jaz take posnetke smatram kot u?enje in tudi ko gledam tiste ruske, ki jih je res poln YT odkrivam situacije, za katere si nikoli nisem mislil, da se lahko zgodijo. Od takrat sem pozoren tudi na to in upam si trditi, da sem zaradi tega tudi sam bolj?i voznik.

?eprav v tem primeru tega kolesarja - hmmm rabim novo masko :hudicek: , ker je An?e naredil tako slabo barvanje, da je maska ?e ?ist v mehurjih in barva ?e mal pa bo odpadla.

Razumem tvoj pogled na snemanje in hvala Bogu , da izvle?es nekaj dobrega iz tega,pohvalno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Jaz sem resno razmi?ljal , da bi si nabavil tako kamero.

V 12h sihtu na cesti in prevo?enih 60t km na leto (plus 10 jurjev privat, da o dogodiv??inah na bajku ne govorim-takole ?ez palec je bilo lani 500h NETO bajka in verjemite , da v tem ?asu mo?no razvijes samoohranitveni nagon in predvidevanje....) se nabere enih specialcev na cesti.

Pa Mislim,da bi vsak dan dal ene 73posnetkov tle gor...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Focus in c5ka itak (c5ka tudi nima nima zmigovcev), za tista dva , ki sta zavijala levo iz nasprotne smeri pa ne vem;sta imela ?e puscico?

Pe?ec je pa poleg vsega ?e samomorilec zgleda...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za vse ki iščete prevleke
Napisano

A mogoce kdo ve kje bi se dalo dobiti zascito za sedeze. Se pravi samo za zadnjo stran voznikovega in sovoznikovega sedeza?

1x sem kupil nekaj takega v BTC Hala A v kleti nasproti Potokarja. Neka cenena varianta , ampak slu?i svojemu namenu,dokler ne da? preve? stvari v predale in se vse skupaj utrga. Cena temu primerna.

Smo pa imeli v slu?benem Amaroku zadevo od Thule-ta in je super... Nimam pa pojma za ceno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Mater kaj naredijo ljudje za 20 EUR prihranka - pa da ti pamet stane. Legalno 110 EUR al pa takole za 90 EUR.

Ah,folk krade v Mercatorju jabolka,pa nebi tle hotel prisparati 20eur... Ampak ja... Folk je bolan...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Sej ni isti izrez ... tako da ni taprava... samo se pa fajn bere... in ravno pravi trenutek se pojavi oglas :) ... Pomoje je zajebancija... samo tale oglas... ali pa vse skupaj :) ... fakenews? :)

Tudi jaz Mislim, da je (vsaj)oglas zajebancija...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

In kaj ti koristi ze nalepljena vinjeta? Ne bi rekel, da je ravno najlazje ukradenih 100? ... Kot prvo... take vinjete ne more prodati niti za 100? ... ker das zraven se 10? in imas popolnoma legalno, novo vinjeto :) ... Za novo jo tezko zamenja, ker nima racuna, niti odrezka... torej jo mora previdno odstranit iz stekla in tako vinjeto pomoje tezko proda za kaj vec kot 50? :) ... Poleg tega pomoje ni tako enostavno takole izrezati steklo in paziti, da te ne zasacijo :) ...

Zlahka se dobi vinjeto iz stekla...

Kako te?ko je takole izrezati steklo;nimam pojma...

Predvidevam pa da bi marsikdo dal recimo 90eur za vinjeto brez ra?una/odrezka.

Bolj ko so ljudje brez denarja,bolj so pokvarjeni in bolj se jim fu?ka ?e jih kdo dobi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

To sem ?e na lastne o?i videl v ?i?ki..

Zato jo jaz kupim zadnji dan,ko je malo ve? izbire za lopove...

Ja,zalostno. Je pa to zlahka zaslu?enih (oziroma ukradenih)100eur ,kolikor lahko zanjo lopov dobi v vsakem trenutku.... Skoraj kot da bi pustil 100eur na sede?u...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Izjava strankinega svojca: "saj ?e jaz pridem do hi?e,boste tudi vi..."...

In tako kilometer in pol...

Dejstvo da je imel Oplovo Mokko X , jaz pa 4tonski kombi z zadnjim pogonom, pa zanemarimo...

Slikano na poti navzdol,ko sem se vra?al.... Navzgor mi ni bilo do slikanja...

post-9068-0-12711900-1548312252_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avtoplin
Napisano

Ja, drag je tako, da ni samo tankaj in vozi...

Je vzdr?evanje, servis...okvara...

Ni samo razlika v ceni goriva...je ceneje od bencina, samo ne toliko, kot se reklamira...

Jaz prisparam 3,5eur na 100km. V?teti servisi lpg,benz potrebn za zagon,svecke lpg.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avtoplin
Napisano

Pozdravljeni Mazda mojstri,

imam eno vpra?anje, ?e bi mi lahko kdo pomagal. V moji Mazdi imam vgrajen LPG sistem G-1, odkar G-1 ni, sem plin servisiral v Velenju pri RA-CEN (GEN1). Sedaj je po 5-ih letih in prevo?enih 160k s plinom ugasnil ra?unalnik in ne preklopi ve? iz bencina na plin. Na servisu so mi dejali, da je ra?unalnik fu?, da mi ne morejo popraviti, oz. ?e se odlo?im za nov sistem, da mi zamnjajo. Pozna kdo koga, ki bi mi lahko popravil ra?unalnik, imam ?e vedno upanje, da se lahko nekaj zrihta. :-) Novega sistema ne bi vgrajeval, ker nameravam avto kmalu prodati. Dokler pa avta ne prodam, bi se ?e vozil na plin, ?e bi se dalo zrihtat. Hvala.

lp

Saj ne vem,ce ti bom v pomo?,ampak vseeno...

Sicer vozim citroena predelanega pri plineksu in sem imel podobno te?avo; ni hotel preklopiti na plin.

Te?ava je bila v neki po?eni cevki, ki so mi jo na servisu zamenjali v dveh minutah...

Torej, preden se vr?e? v kaka Draga popravila, bi vpra?al za kak?no drugo mnenje... Dostikrat ?elijo na kak?en servisu zgolj nategniti na suho.

Ne govorim za tvojega serviserja ali tvoj primer (da ne bi narobe izpadlo),ampak na splo?no...

Sam sem jo dal predelati pri Plineksu na ?martinski v lj in mi jo tam tudi servisirajo. Za njih gredo samo pohvale z moje strani.

Sicer pa; teko?ine za ventile ima? dovolj? Nekateri sistemi so taki,da ne more? vozit na plin, ?e le-te zmanjka....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.