No samo, ?e ?lovek dobro bere na koncu oglasa, ti ni ve? jasno ali ima menjalnik ali ga nima, ker enkrat govori, da je karamboliran in v okvari, drugi? pa da je v dobrem stanju.
AVTOMATSKI MENJALNIK V OKVARI-DEMONTIRAN Prodamo celega ali po delih. Mo?na menjava za druga vozila. Vozilo ima maximalno opremo,je v dobrem stanju in je nepo?kodovan.ZA CENO IN DODATNE INFO.POKLI?ITE NA TEL. 031 677 707.
Zanima me kaksna je masina, ali ima ketnico in turbino? Ali ima tudi probleme z bakrenimi podlozkami in vztrajnikom ter koliko km v povprecju naredijo te masine? Ali so kaksne serijske napake pri tem modelu?
Hvala vnaprej vsem za odgovore in nasvete
mislim, da gre za isti motor kot je v Fordu 1.4TDCi oz. Citroen/Peugeot 1.4HDI
V?eraj sem se pelju ?e po cesti od Polzele do Velenja. Joj kako se mi je smilila Mazda, pa ?e ful nevarno, nasproti ti pripi?i tovornjak, nalo?en z gradbi??a, s hitrostjo krepko preko omejitve.
Ampak vseeno se mi zdi da tale Komenda - Vodica po frekvenci prometa kar konkretno izstopa, pa je ne porihtajo.
Borut, tam je omejitev 90 (le na dolocenem odseku je neki malega naselja), dvomim da se je kej vec prpelu mi domacini smo se navajeni tam srecevat cesta tam bi bla pa men osebno zakon, ce nebi bil asfalt tolk razf****. Vcasih je poteku rally na tej cesti
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
hehe, I know
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani