Skoči na vsebino
Mazda dizli - poraba
Napisano

ce bi blo tko, bi meni ze zdavni crknila...

mogoce pa ni pravilno ugasal ali prevec gasa ko je bil se neogret itd itd

To?no, malo ljudi ve oz. upo?teva to, da ko avto s turbino dalj ?asa vozi?, ga tera? da predno ga ugasne? po?aka? ?e minuto, dve, kolega je pri 3 uni?enih turbinah in tudi ?ipiranih v svoji karieri (znamke WW,Audi,Fiat) kon?no za?el tudi to upo?tevat + dokler je neogret se ga ne ti??i, in njegov bmw ?e vedno dela kot urca, kar je ?e ?ude? pri njemu. Tko da neki mora bit na tem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Je Sucker naredil zadnji krog ?
Napisano

Ja sam bol? da ne govorim kak?na katastrofa je to. :(

Tale se prodaja ?e ohoho ?asa. Me zanima kje je tista ?rna iz Kranja, samo je tudi preve? lepa zgledala za svojih 80t km v ?tirih letih, niti ene praskice kamen?ka na havbi in odbija?u tako da....

A je mogo?e tale?? http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2199289#

Se je pa ?e ena lepa gt na cosmosu prodajala samo mislm da ni bila ?rna :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Je Sucker naredil zadnji krog ?
Napisano

Prvo bi moral vse nalite gume prepovedati prodajat. ?e vsak kekec jo skor lahko ulije, mislm vse kar je va?no na gumah so milimetiri pa da so na eni osi enakega proizvajalca, bumbarji, tuki ti tudi ESP ne bo pomagal kateri bo zakonsko obvezen po 01.01.2008 pri vsakem novem avtomobilu.

Moral bi dore?t tehni?ne lastnosti gum in kako se obna?a v mokrem,suhem in snegu ter postaviti standarne, kar bi bilo pod standardom se nebi smelo prodajat. Men bo policaj te?iu ker (bom meu xenon kit) z gumami vi?jega cenovnega razreda in bi ostau brez tablic, en kekec v stari ki?ti z brljivkami namesto konkretne svetilnosti ?arnic in nalitimi gumami bo pa za "zgled" varnosti na cesti. Katastrofa je tole vse skupi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Je moja Mazda odtekla poslednji krog?
Napisano

haha, sam res, si bom sam 2 kupu, enga zate enga zame pa bo.

Dobite tisti k boste ?eleli sam nimam pojma kje jo mam, morm najdt obvezno, sem dobil takrat skoraj 1/4 vrednosti avtomobila ve? kot so prvi? ponudili. Oz. kupil sem ga za 550 biv?ih tiso?akov, zavarovalnica mi je dala 490tiso?, razbitino sem pa prodal ?e se ne motim ?e za 140 tiso? tko da...se je spla?alo te?it zavarovalnici.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prevrnjena 323F-ka
Napisano

Moja je bila prodana tam nekam na ?kofljico pri LJ tko da, pa tip mi je pravu da se avto fuuuuul dr?i. Samo je de?ko normalno zgledal tko da ne vem ?e je lih on letu ?ez. Upam da ne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 sport
Napisano

Sam men res ni ve? jasno, pi?ete da vam pije od 7 do 8,5 litrov. Sej tolk je pa spet ne gonim, res da tankam 100 oktanski bencin samo to bi moralo ?e zmanj?ati porabo in ne pove?ati, tako da po 9 litrov ne gre. OK moja ?enska jo je spravla na 8,9 dokler je nism spet jest v roke dobil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

To pomeni da ti avto ostane in ti ponudijo od?kodnino. Kolik?na pa je ?koda??Ti pi?e na tistmu listu katerega je cenilec sprintal. Ponudbo ti bodo pa ?e poslali. Danes bom probal najti ?e eno spisano prito?bo za na triglav (napisal mi jo je pravnik) in ti po?ljem na mail, probat ni greh, znamka pa skoraj ni? ne ko?ta. Samo ne sprejeti prve ponudbe. Druga?e pa kot ?e drugi pravijo, raje popraviti z rabljenimi deli in prodati ?e no?e? voziti razbitega, ?eprav na slikah zgleda da je podvozje OK, samo slike so slike a ne. Naj se ti ne mudi (?eprav vem da se ti) in ?e malo potrpi? da ne bo? prodal pod ceno razbitino na koncu se pa po glavi touku.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 sport
Napisano

Evole, jest imam M3, bencinarja 1.6 to?no 1 mesec. Z avtom sem zelo zadovoljen, vse dela tip top, sedi se udobno, ceste se dr?i zaenkrat dobro (jo bo treba spustit in se bo odli?no), ker ko si enkrat navajen da se avto res dr?i ceste potem mora biti pri vseh naslednjih tudi tako :bravo: hmmm...takole, glede klime za?utim kdaj se vklopi kompresor ko vozim po avtocesti. Poraba pri meni...ajej...pod 9 litrov je ?e nisem spravil, je pa 90% vo?nje po mestu (po omejitvah) kar je pa avtoceste je pa med 150-180km/h. Sem vozil skoraj po omejitvah in je bila poraba 9.0, sem jo ti??al in je bila poraba 9.1, tako da jo bom ti??al skos :bravo::hohoho: Z 1.6 ne bo? dirka?,motorja se skoraj ne sli?i, avto pa potegne solidno, seveda se pa mora teh 45konjev pri 2.0 motorju zelo dobro poznati. Sploh ?e kupuje? novo, so to ?e remake po letu 2006 kjer so bile narejene tudi neke spremembe na podvozju,bolj?a zvo?na izolacija in seveda male vizuelne spremembe.

Mazdacon, svaka ?ast da jo ne uspe spravit nad 8,0 litrov. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Boss naj ti na gami pogledajo kolk je vreden, ga 100% imajo. Druga?e pa tako kot si rekel, zavarovalnica ti da prvo ponubo skoraj direktno po eurotaxo s tem da avta 1000% ne bodo hotli obdr?at. Nato sledijo prito?be,kjer proba? iztr?it ?im ve?. Druga?e pa moja f-ka je bila pred mesecem eurotaxu 1.900 EUR, sam sem mu reku da vem da mora zaslu?it sam da za ta ke? mam raje da mi pred blokom gnije. Pa smo se zmenl pol tko k se zagre :) Vse se da sam te?n mora? bit, ?eprav mam ob?utek da bodo zavarovalnice zaradi leto?nje ogromne ?kode pri to?i takoooo stiskale pri izpla?ilih od?kodnin za ostale zadeve da se bo treba kar matrat da dobi? tisto kar ho?e?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Boss ko bo? vedel kako pa kaj me kontaktiraj in ti bom probal enega zrihtat, vsekakor bo? pa prej moral dobiti ponudbo zavarovalnice potem pa prito?ba ?e ne bo? zadovoljen (jest sem prepri?an da ne bo?).

Si kaj razmi?ljal o rabljenih karoserijskih delih? ?e bo totalka bo? tako ali tako ti dobil denar in te bo ceneje pri?lo, ?e te pa rabljeni motijo pa popravi? in se vozi? z njo dokler je ne proda?.

http://www.bolha.com/oglas2865676/mazda-6-...t-62002-do-2009

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Boss tole je res ?it ko se kaj tak?nega zgodi, va?no da si vsaj ti celo ko?o odnesel.

Druga?e pa prvo poravnavo ki ti jo zavarovalnica po?lje zavrni oz. najbolje je da ti kak?en pravnik spi?e dobro prito?bo, ker ?e sam pi?e? vse zavrnejo, v mojmu primeru je bilo tako da sem dobil skoraj tr?no vrednost avtomobila + razbitina mi je ostala, ki sem jo prodal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Goljufije z avti
Napisano

Samo ?alostno je,?e ima? take frende. <_< In ni vse v denarju-skoraj ni?.Imeti ga mora? toliko,kolikor ga

potrebuje? za normalno ?ivljenje.?e ga ima? preve?,pridejo tudi te?ave z njim... ;)

Smo malo offtopic ampak ampak tole kar je mislil da se pri denarju vse neha ni fora v "slabih frendih". Npr. ?e si bo frend sposodil denar pri tebi ker ga drugje npr. pri bankah ne dobi, je ?e razlog da ga ne dajo. In ?e ni sposoben odpla?evati kredita ga tudi tebi ne bo vra?al in kaj pride na vrsto??? OK ne velja to za vsako prijateljstvo ampak hitro se lahko tako zgodi, poznam take primere ker je potem ?e zagustilo tistemu ki je posodil. Npr. avto proda? frendu, ?ez 2 tedna kej crkne,zariba ipd. in ti bo reku da si zihr vedu in da si ga nategnu na polno ipd. ipd., to vse se lahk zgodi. Za normalno ?ivljenje pa potrebuje? ?e ogromno denarja in denar je veliko v teh ?asih, samo ?e ho?e? iti na svoje ga rabi? cca. 150.000 EUR, se pravi za ene 15let povpre?nih pla? ?e ?ivi? od zraka. :whatever: Tkole je, nima? kej.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dilema
Napisano

Danes videl novo Mazdo 6 GTA belo in moram re?t da je :rispekt:?zmeden?:bravo: sem mel usta en cajt odprta. Prvo mi ni bilo jasno ko sem v ?peglu videl plavi xenon in bel avto potem sem ?e dojel da je nova 6tka in ko je pi?ila mimo ?e zadaj temna ?ipa in dva ror?ka tko da...jaaao da bi jo meu bi ble suze sreće :hohoho::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.