Skoči na vsebino
Utripajo?a zelena na semaforju
Napisano

Boss - ti si o?itno res velik na cest, da vid? tok teh nesre?nih nesre? al pa si v?asih na napa?nem kraju ob napa?nem ?asu! :blink:

Kokrkol v LJ je blo pred neki cajta tko, da kdor je vozu po mestu po omejitvah, npr. 50, ni imel zelenga vala, pa? pa rde?ga, pa je narod po?as dojev da se bl ?para kripo na?ponat na cca. 70 na uro al pa ve?, pa se ra?un izide! Tko da ?e glede tega so se mo?je v modrem izkazal kot totalni genialci, ja madona, ?e opici bi potegnil da pri tem neki ne ?tima, pa ?eprav obenem ?e banano malca! :jupiii:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Utripajo?a zelena na semaforju
Napisano

Zanimiva tema!

O?itno bo treba za?et vozit v rumeno al pa tut zgodnjo rde?o, ?e bo? hotel ohranit celo rit oz. kompletno plo?evino?!

Sicer pa so itak javno priznali da bo zdej s temi novitetami ve? (manj?ih) nesre?, medtem ko naj bi se glede na prej zmanj?alo ?tevilo huj?ih prometnih nesre?! Je pa precej nelogi?no vse skupi, no sej veste polcaji pa vici o njih, pa ?e kej bi se loh rekl, bomo vidl, itak bo cajt pokazu kako pa kaj.

Mislim pa da bi blo treba pol ?imbolj raztegnit rumeno in tut da je mal ve? razmaka od tvoje rde?e, pa do zelene na cesti, ki se kri?a s tvojo, ker zmeri bo kdo zapelju v zgodnjo rde?o in pol bi se mal manjkrat taka dva ?ofija sre?ala in razbila!

Upam da ni tole vse skupi ?e ena izmed "genialnih" re?itev na?ih oblasti! :)))))

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Barve Mazd?
Napisano

Ja na na?ih cestah je tastarih ful rde?ih, pol to najbr? pomen, da se narod ni upal preve? zoperstavit takrat dominantni rde?i barvi! :)))))))))

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323f
Napisano

Poraba bi morala bit pri zmerni vo?nji na to relacijo kakih 6 l na 100 km, pa tut niti ni tok ?voh glede na konje, ki jih ni glih neki fuuuul, v glavnem dost konkreten avto za primerno ceno!

O zanesljivosti pa so itak japonci postavli standarde in dolo?li meje, ponavad glede na ?tevilo okvar lestvica zgleda v stilu:

1. Tojota

2. Mazda al pa nisan

3. pa spet kak?en japonc

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Barve Mazd?
Napisano

Tale tema se nana?a na to, da se mi zdi (predvsem pri starih BG-jkah), da so pri mazdi poznal sam kake 3 osnovne barve in so pol to natovkl v nenormalno velkih serijah, in sicer naj bi to ble: rde?a, grafit siva, ?rna in mogo?e ?e bela (ki je dokaj redka), pol se pa barvni spekter ?e skori neha!

Aja pri BA se jim je pridru?la legendarna zelena (ki jo ?lani foruma na veliko konzumirajo :))))), pa ostala je rde?a, dobil smo opa - celo srebrno, ?rne je ful mal po cestah, pa bele je tut neki! Pol bi se pa znal ?e kar po?as nehat glede izbire?

Loh se seveda motm, sam se mi zdi da glih prov velke izbire pri barvni paleti pa pri starih mazdah ni blo, no ?e vseen bol? kokr pri Oplu, ko ima vsak avto rjavo barvo ?e v?teto v ceno (vsaj ena stvar za kero se pri nemcih ne dopla?a) :)))))

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAJVIŠJA hitrost baj tvoja MAZDA
Napisano

Bo treba probat ?e po klancu dol, jaz sem glih po vi?njegorskem prot grosuplu pri?el mal ?ez 230 z zimskimi gumami :))

Tisti primorski klanec ko se pol zavije za Diva?o al Se?ano (ne vem to?no), pa bi znal ?e dodat par km in me kar mika probat, sam ?e gre kej narobe, se ne vidmo ve? na forumu! :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

300 zajcev - Vuk - tale premasi je pa na cesti vse prej kot premikajo?a se ovira (kot znajo bit nekateri 1-prostorci starej?ih letnikov)

Druga? pa ?tevci nas pa itak mal okol prna?ajo, se mi zdi? Celo radar od mo? v modrem ima nekaj tolerance, tko da kok je realno pa pitaj boga, sicer pa bol? da ?tevc la?e v plus kokr v minus, po mojem!

Kalman kako pa kej do 100 z mesta, realno in pa tov. podatek?

Jz sem se neki trudu na to temo, pa je najve?ji dose?eni ?us biv 8.9 - 14 col orig. dimenzija 185/60 (merjeno ro?no, u resnic najbr? ?e precej bl gnilo:)))

Po katalogu pa sm gledu naj bi blo 8.2, sam to najbr? leta 93 ko je bla stvar izdelana in pa ob idealnih pogojih, pol pa gre vse skupaj vsako leto mal bol v tri lepe :)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mal sem gledal po forumu in kot ka?e tele teme ?e ni blo. Me pa zelo zanima kaka je kon?na (po ?tevcu) pri posameznih modelih, ki jih vozmo forumovci. Opazu sem tle na forumu tut ?e debato o natan?nosti ?tevcev ... o tem raj? nebi, ker dostkrat ko tisti napisi ob cesti opozarjajo na prevelko hitrost (npr. ko mi ?tevc ka?e cca. 60 kmh, pa je tam na tabli kakih 57). Tko da odstopanja so o?itna.

No kokrkol zanima me kolk se vam ob ful gasu poka?e na ?tevcu in pa kak?n je tovarni?ki podatek o hitrosti za posamezn primerek mazde!

Tale moja stvar ima tovarni?ko 201, po ?tevcu zna it cca 220 (pol pa gre pol? po zunanji strani ovinka mimo mene:)), kaka pa je takrt tprava brzina, pa bi mi loh povedal edin polcaj?ki s kako ?portno hondo, ?eprav me tako merjenje ne zanima preve?, raj? ne izvem nikol! :)))

No zdej pa napi?te, pa upam da ni kak?en polcaj v civilu tle gor prisoten, ?e ne se pa? debata seli v klubski koti?ek! :)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

1.8 Motor V Generacijah Od 94-97
Napisano

Ja Simon (po globokem razmi?lanju) sem ugotovu da je 85 KW zate odlo?no premal in nima smisla, pol je bol? da ti dam jz svoj motor, pa ?e polet ti ne bi blo vro?e :))) No jz pa bi zase tut ?e kej posko?nega najdu, ker z golfi SDI pa res ne morem ve? mo?i merit :))

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mx-6
Napisano

Zadnji? je nekdo tle na forumu napovedoval nakup tele MX6, pa me prov zanima kaj je iz tega ratal

A je kej kruha iz te moke?! :)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

SE kr strinam z dravni-jem, ker pr men je ?e par tankov pokazal to sceno, sicer pa kdo ve kaka je resnica???

Ko je konj ?ejen mu itak mor? dat pit, drga? hitr dobi? kajlo in to je edino, v kar sem 100% zihr! :)))

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.