Ne vem kaj imate proti AT 6 Skyactiv drive menjalniku? Sem imel prej 6 2017 z rocnim pa sem z avtomatikom veliko bolj zadovoljen, da ne omenjam ACC tempomata z asistenco za zastoje s Stop & GO, ki res odlicno deluje...
Ja pa sj Mazdin je baje kombinacije dveh sklopk in pretvornika navora. Tudi meni se zdi ?isto dober izdelek, brez kakr?nega koli cukanja ipd..Edino, ?koda ker SW v avtu ne podpira stop&go. Pi?uka, to bi lahko na servisu dodali kot opcijo, pa? software kot software, upgrejda? in je )
No ja, taka za??ita se dela na novem oz novej?em avtu, ?e ne je itak brez veze. Kaj ?e? pacat to gor na rjo. Avtomobili z vzhoda imajo tendenco, da potegnejo rjo nase. No, to tendenco imajo tudi nekateri nem?ki vozi, sploh ker se ?edalje bolj ?para.
To kar se vidi na zunaj je itak samo ?minka, blatnik ?e je rjav ne vpliva na karoserijsko trdnost recimo. Vpliva pa ?e se rja pojavi na vitalnih delih, ki niso o?em vidni. Pri 3 leta starem avtu silne panike tam sigurno ?e ni, ko je pa star recmo ne vem 6 ali 7 se pa to kaj hitro lahko raz?iri.
Kako rjave so lahko Mazde itak vemo. Jaz sem gledal svojo in ja, je povr?inska. In ho?em da povr?inska tudi ostane. Kaj vse pa dajem na avto z mislijo na drugega kupca, se pa zaenkrat ne obremenjujem. Kaj vse folk daje na avto....pa so bolj brez vezne stvari.
Tudi ?e. No saj, to definitivno pride. Zato je fino prvih nekaj metrov imeti to v mislih )) Pa ko pride regeneracija na vrsto, se voha za?gano olje. ..ene 2x. Potem je pa v redu
Druga?e pa...?e bi bilo potrebno bi jo ?e v tovarni....Marsikaj bi morali ?e v tovarni narest, pa ne naredijo. In to iz enega razloga..Dobi?ek. Ne se slepit fantje
Tudi jaz sem se pridru?il klanu... Z novo Mazdo 3 SkyactiveX 4WD. Ob?utki pri vo?nji so zaenkrat odli?ni.
Vpra?anje za vse lastnike prej?njih modelov; ali je smiselno novo vozilo dodatno protikorozijsko za??ititi? Razmi?ljam o protikorozijski za??iti z olji Krown.
Hvala za va?a mnenja!
Jaz sem tako za??iti ?e svojo 3 mazdo, zaenkrat bp.
To ni ?isto res, na najni?ji to?ki je bila delnica ravno pred uvedbo SkyActive motorjev, ?e smo ?e pri tem. Je pa res da zadnji 2 leti po?asi pada. Tako kot ?e pri kaki drugi znamki.
Prodajne ?tevilke pa tudi niso tako drasti?ne ampak je prodaja po 2015 nekje tam tam.
Bi se pa seveda lahko te ?tevilke konkretno izbolj?ale ja.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja, saj v roke me ni zeblo danes
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Povezava za deljenje
Deli na druge strani