Skoči na vsebino
Konec Mazde6?
Napisano

Ene in druge...

Ene na avtocesti, druge pa na navadni...

Dnevne led lu?i so premo?ne.

Avto z le?o in dnevnimi led lu?mi naprimer, so led dnevne lu?i mo?nej?e...

Za moje pojme so pomembnej?e zadnje lu?i...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec Mazde6?
Napisano

Kaj pa avtoceste...?e se nasproti peljem in nisem v osebnem avtu?

Sem dosti na cesti in so moderni avti pono?i bolj mote?i kot stare kante na kolesih.

Tudi dnevne led lu?i so ble??e?e in mote?e podnevi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Ne zanikam krivde dvojkice...

Dvojkica spremljala promet pred sabo...kolesarja...

Snemalec po dveh sekundah stal, po treh sre?al kolesarja...snemalec bi lahko tudi predvideval, da bo dvojka prehitevala kolesarja...

Nepravilnost ni samo na strani dvojke...

Na izpitni vo?nji bi padel...

Snemalec, postavi se v ko?o dvojkice...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Tu se ne strinjam...snemalec ni varno zavil levo...ko se je poravnal v smeri vo?nje, je dvojkica bila ?e v?tric kolesarja...snemalec bi moral po?akati kolesarja in dvojkico, potem pa zaviti levo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e ima avto 145 konji?ev, pa vle?e 1500kg prikolico, ga tovornjak z 800 konji ne bo prehiteval, ker ne gre ve? kot 90 na uro, z avtom se bo pa minimalno 91 na uro v vrhni?ki klanec peljal...

Se pravi, da mazdini bencinski motorji niso sposobni za vleko prikolice, VW ali RENO turbo mlin?ek s 1000 kubiki, pa 140 konjev pa bp vle?e to? POZABI.

Niso avti kuhal v klanec zaradi motorja, ampak zaradi zapacanega hladilnika od praha, ker je 30 oziroma 40 let nazaj bilo ?e veliko makadamskih cest...

?e ima? dizla, ne pljuvaj po navadnem bencinarju. Imam oba avta pri hi?i in oba slu?ita namenu.

Tudi turbina ima VE? minusov, kot plusov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak navor...kako blendanje tovornjakov...ne spravjajte ?loveka v strah, no...

Zakaj 145 konji?ev ni dovolj za vleko prikolice? Zakaj je samo dizel za vleko prikolice? Kako so avti 30 let nazaj vlekli prikolice na morje, ko ?e ni dizlov blo? Zdaj bo pa samo na dizla dovoljeno priklop za prikolico montirat al kaj?

Po predpisih se bo ?ist komot peljat s tem avtom in prikolico, pa sklopka ne bo ni? trpela...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Kazen bi morala biti navezana tudi na vzrok, ne samo na posledico...

Mene je in?truktor u?il, da mora "pe?ec pre?kati cesti??e s pospe?enim korakom" in da se mora prepri?ati, ?e lahko to stori varno...

Tu NE ZAGOVARJAM PRIBITO HA?BIBO ZA VOLANOM...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

?e enkrat, zaradi starosti gum ne...obrabe ja, starosti ne...

Pustimo sedaj 20 ali ve? let stare...10let pa ?e gre...?e je dovolj profila in karkasa ni po?kodovana.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.