Sam imam na xsari intenso hp. Kupil ker jih je sodelavec prodajal 2meseca stare za pol cene. Pri?akoval nisem kaj preve? (kljub zelo solidnim testom), pa so presegla moja pri?akovanja.
Sploh obraba je res minimalna , pa je oprijem vseeno ok.
Se peljem danes zjutraj v slu?bo. Pripelje za menoj nekdo in vozi tik za menoj - da sem se ?e resno spra?eval o njegovi spolni usmeritvi... V glavnem, po sedmih, osmih, devetih kilometrih prideva do semaforja. Rde?a lu?. Ustavim in on ustavi za menoj. Tik za odbija?em, dvomim, da bi kdo lahko ?el pe? med avtoma. Naenkrat pa - preblisk! V trenutku, ko se je pri?gala zelena na semaforju, pre?altam v rikverc. Se je zadaj za?elo tako trobljenje in blendanje...
V nadaljevanju je bilo nekaj metrov varnostne razdalje ve?...
?e bolje pa je , ?e ima? ?e kamero in se ustavis par cm stran... Ves kako besno trobijo in blendajo in nevemkaj ?e vse....
Ampak kaj, ko je slovenski nacionalni ?port, kako prelisi?iti dr?avo oz. vse po vrsti.Kaj vse se spomni folk, da pri?para oz. pridobi kak?en evro.
Ja.... Priznam,tudi jaz sem ?e kdaj kaj ?muglal in delal malo po svoje,ceprav vem kaka so pravila. Je pa res,da ?e / ko me kdo zaloti (magari pri 59kmh v naselju) pa? priznam napako,ne pa da i??em izgovore in ka?em s prstom na ostale ce?" saj oni tudi to po?nejo"...
Saj ubistvu to ma? ?ist prou... Nih?e nikogar ne sili da se vozi po AC in ho?e? no?e? tko pa? je. Meni je tudi majica v Tom tailor draga pa mi to vseeno ne daje pravice da naredim karkoli drugega kot jo pla?ati ali pa je ne imeti...
Kon?no dobil gume - celoletne goodyearke in jih montiral.
So pa na premonta?i ugotovili, da je ena felgna zvita in so mi jo dali za zdaj uzadi levo. Zvita pa je lahko bila ?e, ko sem avto kupil, saj sem jih dobil kot bonus z gumami vred, pa tega sploh nisem opazil...
Vpra?anje sedaj je, kje bi lahko najugodneje naravnal tega vraga, pa da ne bom 2 dni brez avta? Ima kdo kak?en kontakt? Hvala.
Mislim da bo najbolje da poklices naokoli,zdajle znajo imeti gne?o. Ko sem na mazdi konkretno ,ampak res konkretno zvil alu feltno (tako da sem razparal gumo),so mi edino pri ?panu znali pomagati...
Death trap. Koga so morali podkupiti, da so jim homologacijo ?enkali. Brez kljuke iz notranje strani - noro.
Res je. V ZDA pa morajo tudi 4vratna vozila imeti z notranje strani plasticno zanko s katero lahko odpres vrata. In ta zanka mora biti fluorestencno zelene barve, ki se sveti v temi....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Predvidevam , da so uhp2 bolj?e?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani