Skoči na vsebino
4x4 kaj kupiti?
Napisano
pred 10 minutami je J.J. napisal:

Rabljen. Novo nic ne dobis pametnega. Seveda cim bolj novo. Tut gledal ja. To majo lastne motorje al od Forda se?

Do leta 2016 so Fordovi motorji. Po 2016 pa so od Jaguarja.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava brisalcev
Napisano
pred 9 minutami je gregc88 napisal:

ogrevane šobe... kaj ti nuca če je šipa mrzla in ti zmrzuje? 

Nisem imel tega primera še. Sicer pa je tudi ogrevana sprednja šipa zakon:bravo:

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava brisalcev
Napisano

Brisalce imam Meyle. Samo te so imeli žal. Tekočina pa iz hoferja. Nazadnje iz Lidla se mi zdi. Zaenkrat ok. 

Brisalci Bosch pa mi niso bili všeč. Nekak najbolj sem bil zadovoljen z Valeo brisalci.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 3
Napisano
pred 7 urami je Medved123 napisal:

Pozna morda kdo tole Mazdo3? Koliko bi se dalo še spustiti ceno? Zanima me tudi, kakšne imate izkušnje z pregledom vozila na pooblaščenem servisu pred nakupom, jih je smiselno izvesti? Vsi odgovori in komentarji dobrodošli, prvič kupujem rabljen avto.

1049259.jpg
WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda3 Sport G120 Challenge, letnik:2017,12900 EUR :: www.Avto.net ::

Glede spuščanja cene boš moral kar it pa vprašat:D

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 16 urami je Bini napisal:

Sem že razmišljal o menjavi za LED žarnice, ampak tole mi čisto vredu sveti.:prstgor:

IMG_20201125_165145.jpg

Sem ji pa privoščil en tretma v teh hudičevih korona časih. :prstgor:

IMG_20201126_143156.jpg IMG_20201126_143224.thumb.jpg.819c3df11d9b4a0322b3792b36c60dca.jpg

Jaz sem na bavarcu dizlu uporabljal občasno aditiv Fortron. Sedaj pa ne dajem več nič noter.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano
pred 14 urami je Gap napisal:

Živjo vsem! Da ne smetim z novo temo, kar tu. Ogledujem mazdo 6 2.2 150, letnik 2017. Ker nimam izkušenj z mazdami 6, bi bil vesel nasvetov in komentarjev.

Po VIN številki je ne najdem, bila je last lizing hiše iz Ferrare (Italija), servisne knjižice nima (niti je ni v Mazda servisni bazi, menda zato, ker ima lizing hiša svoje serviserje). Oglašujejo ~85.000 km.

Na kaj je treba biti pozoren, kakšne tipične skrite napake ipd.? Razumem, da problema z gredjo ti motorji nimajo več.

1027257.jpg
WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda6 Karavan CD150 Challenge, letnik:2017,14990 EUR :: www.Avto.net ::

Jaz bi naredil velik obvoz. 

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.