Ma to itak ja, sem pa malo googlal pa vidim, da ima precej folka težave s tem, ne samo s Samsungi. Prva stvar je, da ga dam iz ovitka ven, to je itak killer. Idealno bi pa bilo, če bi bil tam pred režami za zrak
Mild hybrid, ima alternator, ki se obnasa kot elektromotor in preko mikro jermena pomaga motorju. Torej pro speljevanju alternator spremeni "namen" in je elektromotor kateri poganja mikro jermen in posledično pomaga glavni gredi. Nekatere verzije pa imajo celo zagon motorja preko "alternatorja"
Točno takšna je ta stvar, zato zdaj še bolje pelje, ker so mu na tak način povečali moč.... 👍
V četrtek sem imel cx30 na servisu zaradi vpoklica.
Pregledali so hladilni sistem, motor nadgradili z novim softverjem. Moram priznati, da sedaj motor bolje vleče na nižjih obratih. Kot, da ima nekaj več navora.
Ja sedaj so dodali tisto konjenico, ki je manjkala do 186KM..
pred 27 minutami je Boss napisal:
Softwarsko so ti dodali app turbo. Se pozna a ne? 🤪
Ne, baterija vejo moč doda pri speljevanju in pospeševanju... 😉
Res je... to je zame glavni faktor, da nimam nikoli BMW-ja niti v širšem izboru pa so mi avti večinoma všečni, ampak se jih drži neslaven sloves prav zaradi takih maloumnežev.
Seveda ni avto kriv, ampak ko je 1x znamka "ugrabljena" s strani takega tipa populacije pač pade pika vse BMW-je. Škoda, ampak tud znamka si ni kaj dosti prizadevala, da bi se ubranila takega slovesa. Imam občutek, da jim celo paše, da imajo tako klientelo.
Tole je res zabavno,če tole kdo čita ,ki nas dobro ne pozna bo mislil,da smo sami divjaki na tem forumu,ko tako na veliko pišemo kako avto s 150 in več konji nikamor ne gre.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Čudno, da tega ne vgradijo že standarno v tovarni.... 🤔
Verjetno je predrago in ena skrb ter delo več pri servisu zato je za njih boljše, da je tako kot je.....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani