Skoči na vsebino
Mika me mx5ka...
Napisano

Nekateri imajo dejansko tako (domaco) resitev, ampak tega raje ne okrog razglasat, ker ti tak avto potem lahko odpeljejo 's kljucem Stoenke' :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Bo treba spremeniti zakon in uvesti, da so zimske gume obvezne od 15.1. do 15.5....

Ja in ker zime zelo verjetno ?e ni konec (a se je sploh za?ela taprava zima?), sem jo preobul nazaj v primerne gojzarje. Zahvala Klemnu - Mazdohistu s foruma za pomo?!  :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Prav ni? hecna. Mislim, da povsem realna. Samo kaj, ko s takim avtom ne bo nih?e vozil 90. Hja, pri 190 je pa poraba nekaj ve?ja. Nekajkrat ve?ja...

Leto proizvodnje pise 2011!

Mene bolj zanima, kaj je s strojem narobe. Letnik 2015, pa je to ?e drugi lastnik. ?e bi bilo vse v redu, stroj ne bi menjal lastnike ko gate...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mika me mx5ka...
Napisano

?e bo imela Mazdurina pripadajo?o gara?o, potem te tesnjenje strehe niti ne bo tolko prizadelo kot bi koga, ki mu avto preno?uje "na prostem" in spri?o tega lahko v mo?nej?em de?evju konkurira? Cerkni?kemu jezeru.  :zvizga:

Tistole ?rno res pejd pogledat, ker videt je fajn, barva pa ji zelo pa?e.  :rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Testiral letne gume po snegu na Starmu vrhu, no in zdele tud v Kamniku sne?i, Mazdurina pa ?e na zaslu?enmu po?itku v svojem brlogu.  :wub:

(letne gume imam ?e od sredine homologacije gor, pa vidim da jih grem v ponedeljk snet dol in nazaj na konkretne zimske, da ne bo kak?ne neumnosti na cesti). :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mika me mx5ka...
Napisano

V osnovi obstajata v 2.generaciji motorni opciji 1.6 110 in 1.8 140, slednja ima ze 6 prestav in precej redka za najdet na avto.net :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 3
Napisano

Cuero, seveda si dobrodosel na foruma in fajn je prebirat razlicne objektivne komentarje ter razlicne poglede na Mazdurine. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.