zaradi 18k verjetno nikoli ne bom videl tovarni?ke porabe 4,3L (3,9 izven mest). Verjetno oskubijo avto dajo 16ke in vozijo na poligonu 40 na uro cel dan za tak rezultat...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Glej poraba se zmajn?a po 20.000 km.saj tako je blo pri moji CX5.Benz.2.0.165.k.probaj ?e benzinarko 2.0.je res poraba malo vi?ja pa Navor...samo so pa truge prednosti...med drugim ni?je vzdr?evanje in itd...meni je zvok super....lp
20k halo?? Poraba je poraba, mogoce prvih 1500km porem je pa to to
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Kolega, lastnik Sixt Slovenia ima Teslo S. V treh letih lastnistva so njegovi racuni za redne servise 10.452?.
Pri manjsi nesreci ki jo je imel- dobesedno parking je bil racun 32.200? in se mora z zavarovalnico sedaj pogajati, ker to pac presega normative parkinga...
Sele sedaj se dobiva pravi feedback uporabnikov glede pravega stroska lastnistva teh avtov
Elektrika je zgolj marketinski rocaj prodaje
(1) Voznik na kro?nem kri?i??u ima prednost pred voznikom, ki se vklju?uje na to kri?i??e. (2) Voznik, ki zapelje na kro?no kri?i??e, katerega vozi??e ima dva ali ve? prometnih pasov, se razvrsti na notranji prometni pas in na ta na?in omogo?i vklju?itev v promet na kri?i??u tudi drugim voznikom, razen ?e zapu??a kri?i??e na najbli?jem izvozu ali mu prometna ureditev ali prometna situacija tega ne dovoljuje ali mu je zaradi lastnosti kri?i??a (npr. kro?na kri?i??a z majhnim premerom) ali lastnosti motornega vozila (npr. tovorno vozilo s priklopnikom) to ote?eno. (3) Pri vklju?evanju na kro?no kri?i??e po smernem vozi??u, ki ima dva prometna pasova, se vozilo na desnem prometnem pasu razvrsti na zunanji prometni pas, vozilo na levem prometnem pasu pa na notranji prometni pas vozi??a kro?nega kri?i??a. (4) Preden zapusti kro?no kri?i??e iz prej?njega odstavka, se mora voznik razvrstiti na zunanji prometni pas, razen na izvozu, na katerem je s predpisano prometno signalizacijo dovoljeno zavijanje desno tudi z notranjega prometnega pasu. V primerih, ko razvr??anje iz notranjega na zunanji pas zaradi gostote prometa ni mogo?e, je voznik dol?an opraviti najmanj eno kro?enje oziroma toliko kro?enj, kolikor je potrebnih za razvrstitev. (5) Na kro?nem kri?i??u je prepovedano ustavljanje, razen ustavljanja zaradi omogo?anja pre?kanja pe?cev pri izvozu s kri?i??a. (6) Z globo 40 eurov se kaznuje za prekr?ek voznik, ki ravna v nasprotju z dolo?bami tega ?lena.
?e?ki nemc je zakon, danes se je moj z driftanjem uklju?il v voze?o kolono, sem moral kar ornk zahodit gas da ga odneslo zadek. Pa? nove letne gume na plundri dr?ijo k pr norcih.
Daj vzam se moj powerbox. Bos ta glavni v rondojih
Saj to je samo prikaz na HUD-u ali zaslonu med stevci... ne vpliva nic na tempomat ali karkoli drugega... vsaj pri vecini je tako... oz. tistih, ki sem jih probal...
Tisti sistemi, ki imajo pa recimo avtonomno voznjo (kot recimo Tesla) pa itak pomoje uproabljajo se navigacijo za te zadeve ...
Citroen (malo berem preden dobim v roke) prepozna in potem ponudi vozniku aktivacijo radarskega. Itak pa v naseljih ko je guzva in semaforji nima to velikega pomena, izven naselja pa ja. Spet smo pa pri tem da je o?itno vsak zase razvijal tehnologijo in bi v primeru poenotenja bil o?iten problem standarda.
Me je pa ?e groza, mazda mora imeti ?isto ?ipo, malar ma pa senzor na prvem grillu.... torej izpostavljen vsem zunanjim faktorjem
19 sekunda - and recommendation.
Na take stvari kot je branje prometnih znakov in podobno se ni preve? za zana?at... Na splo?no je Mazda mene malo razo?arala glede tega, Fordov sistem je dosti bolj zanesljiv iz mojih izku?enj.
Poslano z mojega SM-A520F z uporabo Tapatalk
pa saj vsako dejanje treba potrditi a ni tako preden se aktivira? Spra?ujem ker bom novope?eni uporabnike tega.
Mal ?rnega humorja, ?e pa je (ali pa bo) to avtomatsko pa pred bajto da? znak 20 pa je mir :)
Meni se je zdaj dve jutri zgodilo na poti v slu?bo skoraj do metra na istem mestu. Avto pono?i zunaj na de?ju, zjutraj gretje ?ipe. O?itno nek kondenz ali kaj podobnega.
Jaz pa mislim sa to ni napaka. Senzor le 'gleda'skozi sajbo in ce ne vidi skozi pac opozori. Potem ko se sajba odrosi in spuca pa je ok.
Mene se caka to kmalu za probat
Razlika je bila v Bosni, kjer tanka? dizla (euro5) po 0,85 centa in z njim naredi? isto 1150km z enim tankom do rezerve. To naj raje razlo?ijo...pri mojih 80L v tanku je pa to ?e bogatih 30? na tank razlike.
Ampak saj je vseeno a ne vedno tankamo za 20?
S tem 2.2 motorjem nima? kaj faliti, so veliko bolj?i plus ketna od starih 2.0, ostalo je na tebi da o?i preverijo
Ker bencinarji so kar zejni pa se poddimenzionirana sklopka so me odvrnile od nakupa..da ne govorim o zavarovanju v avstriji, kjer me pride osnovno za tak avto skoraj 200 ? mesecno.
Govori? tukaj verjetno o Co2 dajatvah, ki jih je vsa razvita Evropa vpeljala? To je samo ?e vpra?anje ?asa da bo pri?lo k nam......potem bo ?ele vesela debata benz vs dizl....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
zaradi 18k verjetno nikoli ne bom videl tovarni?ke porabe 4,3L (3,9 izven mest). Verjetno oskubijo avto dajo 16ke in vozijo na poligonu 40 na uro cel dan za tak rezultat...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani