Hehe men samo to ni jasno zakaj je bilo v?eraj polno Renojev na Racelandu pa taki skreti so. ?e dobro, da noben Reno ni crknil, z drugimi znamkami si pa izgleda ne upajo na dirkali??e ker se bojijo, da BI kaj crknilo
Boss ima v bistvu ?isto prav. ?e jim gotovina smrdi se obrne? in gre? drugam. ?e prite?e za teboj OK, ?e ne pa tudi prav.
Sodelav?ev brat je imel podobno ?torijo v nekem salonu kjer ga niso jemali resno ter so delovali zelo nezainteresirani (pa? ni imel kravate in fensi oblekce) in je ?el v sosednji salon kjer so mu takoj ponudili avto iz zaloge in hopa, pla?ano, odpeljano. Uni so kasneje to izvedeli in rad bi videl surlo unega debilnega prodajalca, ki ga ni jemal resno.
Saj takih avtov je malo morje. Vpra?anje je, ?e je tole pravi oglas, ?e je tak avto v Ljubljani. Sploh sode? po samo eni sliki in butastim opombam. Kdor bi imel tak avto bi zelo verjetno dal kak?no sliko ve?.
V bistvu je isti penis kot, ?e proda? svojo Laguno za 2000? in ti v salonu dodajo 2000? popusta kar je pri nekaterih znamkah ?e takoj ko vstopi? v salon. Pomoje bo najbolje, da gre? v salon pogledati zanimive avte pa vr?e? karte na mizo, popvra?a? ?e je kak?na akcija itd...
Pa tko bom rekel. Zanimiv nakup. Z registracijo ?e ravno ujame? ugoden razred. Motor je eden bolj?ih od Toyote, 3S-GE, zelo dobra osnova tudi za nadaljni tuning (GE oznaka je kul, FE je fuj ker je ekonomi?na zadeva, zato tudi una ta?voh 1,8 varianta ni kdo ve kaj). Ima jermen ne ketno, se pravi ob velikem servisu pride malo dra?je (sploh ker to ni nek Yaris). Ampak tudi, ?e se utrga jermen je baje ma?ina narejena tako, da se bati in ventili ne sre?ajo tako, da ni sile. Motor bo zih delal ?e lep ?as, ?e bo? pridno menjaval olje na recimo 10.000 km. V ravni ?rti bo? z njo dostojno hiter (pomoje cca 8 sekund ali manj do 100), ?ez ovinke malo manj. Pomoje. Ker ni nek hud performance stroj ampak styli? avto z dovolj konji in solidnim podvozjem ampak realno se bo vsak Civic VTi peljal za teboj. Aja pa cena je malo bolana za moje pojme. Te?ko je tako star avto prodati za tak denar v Sloveniji pa ?eprav je relativno redek.
EDIT: Druga?e pa ?e enkrat, pomoje bo tole delalo ?e lep ?as brez ve?jih te?av razen potro?nega materiala pri toliko letih/kilometrih. Pa zici so mi bedni, armatura mi je v?e?, pa s filtrom bi se tole zih fajn drlo.
Meni ne deluje slaba. Konec koncev ima marsikdo to za drugi avto tako, da so kilometri lahko tudi realni. Je pa po unem "eurotaxu" vredna 3700?. Tudi ?e gleda? ostale ima tale kar konkretno ceno. Pa tisti kilometri naj te ne skrbijo ker je tole dovolj vzdr?ljiv avto, da je vseeno ali jih ima 50.000 ali pa 100.000. Pa?, namesto olja zamenja? ?e bremze ali kak?no drobnarijo ampak ?e vedno ne bo 2000? razlike na koncu.
Razlike med faceliftom bosta pa najbolje vedela povedati Labi GT in Jures, ker imata tak?ne.
Jaz upam, da moj Clio ne bo nikoli vreden toliko kot ima kubikov pa jih ima za Cliota kar nekaj. Konkretno zdajle je vreden cca 5200?, pri nas v Sloveniji malo ve?, na trgu v tujini (autoscout in mobile) pa ?e ve?.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Fanta govorim za nekaj oglasov vi?e.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani