Skoči na vsebino
Poraba!
Napisano

Jaz pa se moram pohvalit da sem (kon?no) uspel spravit porabo na skor 12 litrov, pa noga je bla res kar po?tena, sicer pa cev cajt pa spet ne more? ti??at, ker pol se vmes zaleti? v kakega penzi?a, pa sledi evropsko poro?ilo in ostala jajca! :)

NO pa na koncu mi je na avtocesti celo bencina zmanjkal, ker nisem ra?unal da bo porabe tolk, pol pa kantica v kufru pride v po?tev (na sre?o je bla polna)!! :)

Aja pa bencin sem mev super 100, tko da po logiki nekaterih ki tok zaupajo v ta OMV fack, bi mogla bit sicer poraba (95 okt) najbr? 15 litrov, skratka vsa ?ast in slava OMV Super 100 :))))))))))))))))))))))))))))))

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

O neee pa ta poraba, zdej mam super sto noter nalit pa sem ga kar ti??al in se mi zdi da je bla neki cajta povpre?na poraba okol 15 litrov, zdej mam 300 km na ?tevcu, pa bo kmal zasvetla rezerva, katastrofa :))))

Bom pa povedal kok je naneslo vse skupi! :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razmak med vijaki pri 323C
Napisano

Aja pa ?e bo? dajal gor taprave feltne, se pravi 4 krat 100, po ne pozabit na distan?nike oz. pu?e se temu pravilno re?e, ker druga? bo? mev luft v sredini feltne, kar pa niti slu?ajno ni dobr, pa ?e zadeva te pride samo cca. 2 al 3 kile sit! :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razmak med vijaki pri 323C
Napisano

Se strinjam s tem kar je Din napisav, ker men je tut majstr ponudil (ko smo montiral apekse - 40 mm), pa sem mislu da bom mev ?e vedno d?ipa ?erokija, no in bi lahko ?e ?al?ke skraj?al oz. kokr kol se temu ?e pa? re?e in s tem bi prdobu ?e vsaj 2 cm navzdol!

Sicer pa ?e misl? ?e kako plasti?no ?aro na avto obe?at, pol ga res najprej spusti, pol pa plastiko gor in ostalo robo, ker kolega (RedWIND - rde? megane) je najprej dal gor neke total nizke pragove, pol pa je ?el avto na operacijo mejd in apeks, pa je blo treba pa? prage dol, pa jih kraj?at, itd. cel fuuuk vse skupi v glavnem.

Se pa spla?a (bolj za lastno veselje seveda), ker zadnji? ko sem mel avto zraven enake 323 F BG, mi je bla tista zraven prov sme?na, pa ?eprav je vi?ja samo teh 40 mm!

Fantje za v hribe pa je LADA NIVA, no loh je tut za na njivo al pa vinograd ?e ga kdo ima!!! :))

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda - PROMO - gradivo!
Napisano

NO nekateri ?e pridno delimo letake, tko da jih Vajldket ni zastonj po?iljala!!!

Dons sem zataknil zadevo na eno (spet zeleno) 323 f BA gen. nekje z Bleda al okolce, pa feltne so ble gor, pa o?itno ful muzke, zdej ?e ma fant tut ra?unalnik, se znamo celo kdaj sre?at v ?ivo al vsaj na forumu! :))

Gremo na?i - Mazda?i!!!

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kateri Mazda-mehanik je O.K.?!
Napisano

Ja tale podatek o 300 KM je res ?okanten, ob 1.3 ma?inci, seveda!

V?asih sem mev golfa 1.3, pa je mel natanko 55 konjev, no sej ostali so bli pa mogo?e skriti, da jih v 4-ih letih ?e nisem uspel najdt! :)))

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

1.8 Motor V Generacijah Od 94-97
Napisano

TAle 85 KW oz 115 KM se mi zdi da je bil kar klasika v 626-ki, tam okol leta 1992!

Vseen pa raj? Simon V6, da ne bo? preve? polovi?arski, to je tko kt bi pivaka v gostilni sam probal, pol bi pa skori celga pustil na mizi!

P.S. Tale Hime-mazda na avatarju je pa videt bomba!!!

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tale moja BG gen. ima oznake BP!

Mislim pa da ima nasledna generacija 1.8 motor precej drga? pod pokrovom in tut manj konjev, samo spet za razli?ne trge zihr mal razli?ne izvedbe?! :blink:

Mene izmed vseh motornih norosti zdele najbl mika plinski pogon in ko bo kej ke?a vi?ka, bom ?el v BG oz. okolico pa ene 2 dni tam bluzil, pol pa naj kripa za?ne tro?it cca. 5 l, pa da vidmo, ?e mi ?re manj kot golfi D II! :)))))) To mi deli oz. iz mojih ust v bo?ja u?esa! :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

SE mi zdi da je bil 1.8 16 v res 115 konjski oz. tam nekje 85 KW, ampak pri nas jih je bolj malo, vsaj v 323 f BA generacije, mogo?e je bil bolj delan za tuje trge?!

Ti pa ?e bi ?e menjal motor pa naredi "mu?ko" kar pomen 2.5 V6 od tastare 626-ke, pol pa bo nasmeh na tvojem obrazu ve?en kot diamanti :))))))))))

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Imal sem sudar....
Napisano

Ali ne smijemo zaboraviti, da Volvu ma?ina ba? i nije najbolja strana, nego bi trebalo biti ne?to drugo :)))

I ako mu jo? to vi?e ne valja, onda bi vlasnici ovog auta stvarno trebali biti zabrinuti! :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda - PROMO - gradivo!
Napisano

No zdej je kar je, ves hec pa je bil v tem, da imam vsak dan avto parkiran v bli?ini vsaj 3 drugih mazd in sem jim hotel pa? na? forum promovirat in to upam da se bo tut kmalu zgodilo, pa ?e mi dajo kajlo naj jo kar :)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.