Definitivno dr?i tole, ?asi nepokvarljivih avtomobilov so ?e zdavnaj mimo. Tako kot hladilniki ne bojo delal ve? po 20 let+, ne pralni stroji, ne ni? ve?. Ker enostavno se fermam obrne premal dnarja ?e nekaj dela skoraj v nedogled, in ni? druga?e ni z avti. ?e gledamo po okvarah so trenutno najbolj?i avti Hyundai in Kie, ker jih imajo najmanj. Kje so zdaj nemci in japonci, kot so to bli v?asih? En model na avtosejmu je neko? reku: Ni ?e?er nije vi?e tako sladak kao ?to je nekad bio
haha, sam res ja no, sicer mi je li?na predelava, ?e od?tejem tist spojler na strehi, ki se mi zdi ?ist odve?en...sem pa tudi jaz mnenja, da stock avto, notr pa skrit sleeper k na gas stisne? pa nobenmu ni? jasno hahahaha
Spoiler na srehi mora bit original, drugac je boljse, da je brez...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
js je ? lansko leto nism kupu
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani