Kar se KR TP-jev ti?e, vam priporo?am tiste zraven tavelikega Me?katorja in Petrola.
Jaz pa dans V6-ko parkrat fajn naturiral v breg, ker se mi ni dalo jajcat se za me?ka?i, ki namest 90 konstantno vozijo magin?ih 60kmh. In lahko re?em, da zadovoljivo pospe?i navkreber.
Se je pono?i vrnila iz EX YU prestolnice, ko je ?la malo na izlet.
(sme?no je kako je vsak sopotnik ?okiran, da kljub zelo velikemu avtu, so zadaj sede?i bolj pomo?ne narave). Zato sem raj? kar jaz vozil do tja in nazaj.
Mogo?e bi pa jaz poskusil oziroma bi prepri?al soseda, da poskusi. Ima enega starega Tomosa, ki ga najbr? ne bi bilo hudo ?koda, ?e se poskus kakorkoli sfi?i...
Jaz imam ?e zmeraj neki malga te koli?ine in ?e ?eli kdo testirati, mu z veseljem odstopim, ker sam nisem upal nalivat noter tiste teko?ine, itak pa LPG opravlja svojo nalogo.
Nekateri pooblascenci so zagotovo super servisi, a mene trenutno zanima ce kdo najde na tem forumu med vec kot 355 TISOC objavami, kaksno pohvalo za Avto Mocnik?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Redka zadevca;
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/mitsubishi-eclipse-spyder-gt-us-import-spyder-gt-nordhorn/217836196.html?utm_source=Criteo&utm_medium=display&utm_campaign=gebrauchtwagen_lowerfunnel
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani