Skoči na vsebino

Eni pravijo, da ni isto, ker sopotnik v avtu vidi, kaj se dogaja na cesti in ce je kriticna situacija, utihne ;) .... ali pa se bolj zacne vpiti... ;)

Ampak kriticna situacija je ze lahko ?e posledica, pogovarjamo se pa o vzroku.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ampak potem ni nevarno samo prostoro?no pogovarjanje ampak tudi normalno pogovarjanje v avtu, ?e ti nekdo posku?a nekaj dopovedati, ti pa tega ne razume?.

torej je vo?nja zakoncev smrtno nevarna........

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtokamera (DashCam, BlackBox,...)
Napisano

Polno ?rto je prevozil samo malenkost,je bil ?e prej s pol avta ?ez pas. Prej se pa ni mogel razvrstiti,ker so bili vozniki na pasu,ki zavija levo nabasani ?e na pasu ki gre naravnost. Mal natan?neje treba pogledat. ;)

Sarkszam je bil prjatu....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pri Kristalki je drugace je (bil?) posebej oranzen semafor za levo - tista puscica, malo so spremenili

P.S. pa polno crto si prepeljal (cudno da to ni kdo opazil)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mene sploh ne zanima kaj je dovoljeno ali ne, dokler bodo takole ovce lazile pri rde?i skozi kri?i??e. Ker ?e pride do situacije je na koncu tvoja izjava proti njihovi in kako bo? dokazal kdo je ravnal prav?

poglej starega prdca, ki se mi upa ?e mahat pa neki kazat... pa da te ma ven stopit in mu dve vzgojni prlimat okol u?es - naj kurac dela samomor kje drugje.

Samo tukajle nekaj ne stima....oni so imeli zeleno, ker promet v nasprotno smer stoji ze nekaj casa pri rdeci....

Okvara semaforjev oz sinhronizacije? Ali pa se una stran prej zapre, da se sprosti pot v btc levo pa so to izkoristili za predhoden prehod...?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

ro?na ki se redno uporablja nima nobenih problemov, problemi so pri avtih ki stojijo. Spomnim se moje vrle be?e octavie, ki sem jo dobil pri prej?njem delodajalcu. Avta nih?e ni maral, in je po dveh letih nevo?enja najprej (pri 14.000km) potreboval nove zadnje diske in bremze....ker je tako dolg stal z zategnjeno ro?no

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

mislil sem da je nikoli NE izklapljam....torej da jo vedno vklopim (oziroma se sama) Pri Citroenu je tak oda se bo vedno avtomatsko vklopila/izklopila, in ?e res to ho?e? izklopiti obstaja kompliciran postopek izkolpa...vsaj eno minuto, vsebuje pa nogo, bremzo, roko, ?toparico in knjigo z navodili...... Zakaj pri avtomatikih? Ker je smrt da pritiska vsa sila na menjalnik.

V prvo se itak daje zgolj preventivno, ne za bremzanje....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

jaz jo nikoli ne, ker mam povrh vseha tudi avtomatika....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jures, ?ele zdaj sem videl tala sporo?ila. Oprosti, enostavno sem spregledal. Druga?e, ?e enkrat hvala za kamero, takoj ko jo uspem zmontirat pa javim kako zadeva deluje. 

(Zadnje tedne sem grozno zaseden, zato bom to zrihtal najverjetneje ?ele ?ez nekaj tednov. Moram potegnit napeljavo do varovalk.)

Lp,

Marko

Ne skrbi, ni panike. Si ?e vedno bolj?i kot klopko....njegova kamera je bila ?e v Rovinju, Zagrebu, o?itno bo obiskala tudi Benetke in Torino  :D  :D  :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda CX-5 (2017)
Napisano

To plavanje je o moje mit starejsih avtov, enako je pri citroenu, mehek a vodljiv.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda CX-5 (2017)
Napisano

Mene je zmotilo v tem clanku to, da trdijo, da nima touchscreena ;)

4835502D-24EC-41AF-B48A-B6199FA02415.jpeg

Ocitno so to poskusali le med voznjo, ko je touchscreen iz varnostnih razlogov res blokiran... drugace pa ta trditev ne drzi... ;)

To, da je to SUV za na avtocesto pa mi ni jasno, kaj so s tem mislili... ;)

Saj z mehkobo ni jic narobe...:) vsaj za nasa leta....se posebej na Jeprci :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda CX-5 (2017)
Napisano

A nimajo tako vec ali manj vsi avtomatski menjalniki? :) ... Sicer pa... zakaj bi dajal v nacin M, ce imas avtomatski menjalnik mi res ni jasno :) ... 

tako je, edinkrat ko sam saltam je ko aktivni tempomat na primer od cestninske 50km/h gre nazaj na 130 in ga 'torira' na polno....takrat sam prej saltnem...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avtoplin
Napisano

Se vedno manjka kljucen podatek cena predelave...

Drugace pa fizike ne mores izigrat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avtoplin
Napisano

In smo ?e tam....15% manj?a poraba...

http://www.lng.si/domov.html

Ja s ?im? a potem tudi zmanj?a mo? motorju?  :ne vem:

druga?e pa ni tako zelo cenej?i, dobro tovornjakarjem se verjetno pozna

Glede na trenutne razmere na trgu, cena LNG v Sloveniji zna?a okoli 65 odstotkov cene dizla

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vlečna kljuka
Napisano

Kako pa je z kabli, al obstaja kak konektor na mazdi ali je potrebno posamezne ?i?ke spojiti na zadnje lu?i?

Pri original ti menda ?e odklopi zadnje senzorje, da ne piskajo, ko je prikolica zapeta.

lp

Zraven mora priti 'box' ki ka priklopi? na ?i?ke, box skrbi za za??ito in druge stvari - ni vse direktno, obenem piska ?e je kaj narobe (stik, pregorela ?arnica na prikolici itd...) aftermarket pa ne more? vezati s parkingi, razen ?e ima avto posebej funkcijo za 'kljuko' kjer izklopi srednje dva oz vse (vo?nja samo s kljuko ali pa z prikolico). Seat je to imel preko VCSDja, ne preko avto menija

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vlečna kljuka
Napisano

Pa saj sem jaz to naredil in opisal v moji temi, glej ko sem imel mazdo5.

Tuv pa mora imeti (ce je za tvoj avto potem sigurno ima)

Moj strosek 120 kljuka

25 prevoz 40 homologo thats it

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A tako je to to pa nisem vedo. Kako pa je z meglekami prednjimi. Meni sveji samo ena nevem zakaj ali je mogoce kasno stikalo. Hvala

Poslano z mojega G3121 z uporabo Tapatalk

stikalo je, eno, sta pa dve ?arnici  :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

Lahko da je zaradi cene zavarovanja.. meja je pomoje ravno pri 130 KW...

Ne verjamem da je japonc sel delat masino za slovenijo po slovenski tabeli zavarovanja...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OMV MaxxMotion Performance Diesel
Napisano

150 naprej

Lahko pa imas oboje, gres noret po cesti, da ti odvzamejo izpit, potem pa je Vransko obvezni del ponovne pridobitve izpita. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OMV MaxxMotion Performance Diesel
Napisano

Po moje se bo s tem gorivom spla?alo pripeljati nazaj na tretji tir do Kopra staro dizelco

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.