Ampak potem ni nevarno samo prostoro?no pogovarjanje ampak tudi normalno pogovarjanje v avtu, ?e ti nekdo posku?a nekaj dopovedati, ti pa tega ne razume?.
torej je vo?nja zakoncev smrtno nevarna........
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Polno ?rto je prevozil samo malenkost,je bil ?e prej s pol avta ?ez pas. Prej se pa ni mogel razvrstiti,ker so bili vozniki na pasu,ki zavija levo nabasani ?e na pasu ki gre naravnost. Mal natan?neje treba pogledat.
Sarkszam je bil prjatu....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mene sploh ne zanima kaj je dovoljeno ali ne, dokler bodo takole ovce lazile pri rde?i skozi kri?i??e. Ker ?e pride do situacije je na koncu tvoja izjava proti njihovi in kako bo? dokazal kdo je ravnal prav?
poglej starega prdca, ki se mi upa ?e mahat pa neki kazat... pa da te ma ven stopit in mu dve vzgojni prlimat okol u?es - naj kurac dela samomor kje drugje.
Samo tukajle nekaj ne stima....oni so imeli zeleno, ker promet v nasprotno smer stoji ze nekaj casa pri rdeci....
Okvara semaforjev oz sinhronizacije? Ali pa se una stran prej zapre, da se sprosti pot v btc levo pa so to izkoristili za predhoden prehod...?
ro?na ki se redno uporablja nima nobenih problemov, problemi so pri avtih ki stojijo. Spomnim se moje vrle be?e octavie, ki sem jo dobil pri prej?njem delodajalcu. Avta nih?e ni maral, in je po dveh letih nevo?enja najprej (pri 14.000km) potreboval nove zadnje diske in bremze....ker je tako dolg stal z zategnjeno ro?no
mislil sem da je nikoli NE izklapljam....torej da jo vedno vklopim (oziroma se sama) Pri Citroenu je tak oda se bo vedno avtomatsko vklopila/izklopila, in ?e res to ho?e? izklopiti obstaja kompliciran postopek izkolpa...vsaj eno minuto, vsebuje pa nogo, bremzo, roko, ?toparico in knjigo z navodili...... Zakaj pri avtomatikih? Ker je smrt da pritiska vsa sila na menjalnik.
V prvo se itak daje zgolj preventivno, ne za bremzanje....
Jures, ?ele zdaj sem videl tala sporo?ila. Oprosti, enostavno sem spregledal. Druga?e, ?e enkrat hvala za kamero, takoj ko jo uspem zmontirat pa javim kako zadeva deluje.
(Zadnje tedne sem grozno zaseden, zato bom to zrihtal najverjetneje ?ele ?ez nekaj tednov. Moram potegnit napeljavo do varovalk.)
Lp,
Marko
Ne skrbi, ni panike. Si ?e vedno bolj?i kot klopko....njegova kamera je bila ?e v Rovinju, Zagrebu, o?itno bo obiskala tudi Benetke in Torino
A nimajo tako vec ali manj vsi avtomatski menjalniki? ... Sicer pa... zakaj bi dajal v nacin M, ce imas avtomatski menjalnik mi res ni jasno ...
tako je, edinkrat ko sam saltam je ko aktivni tempomat na primer od cestninske 50km/h gre nazaj na 130 in ga 'torira' na polno....takrat sam prej saltnem...
Kako pa je z kabli, al obstaja kak konektor na mazdi ali je potrebno posamezne ?i?ke spojiti na zadnje lu?i?
Pri original ti menda ?e odklopi zadnje senzorje, da ne piskajo, ko je prikolica zapeta.
lp
Zraven mora priti 'box' ki ka priklopi? na ?i?ke, box skrbi za za??ito in druge stvari - ni vse direktno, obenem piska ?e je kaj narobe (stik, pregorela ?arnica na prikolici itd...) aftermarket pa ne more? vezati s parkingi, razen ?e ima avto posebej funkcijo za 'kljuko' kjer izklopi srednje dva oz vse (vo?nja samo s kljuko ali pa z prikolico). Seat je to imel preko VCSDja, ne preko avto menija
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ampak kriticna situacija je ze lahko ?e posledica, pogovarjamo se pa o vzroku.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani