Nisva tako dale? stran od nje. V glavnem, ?e pa koga zanima kaj ve? ali ima veze na uradnem servisu, da preveri zgodovino po VIN kodi (servisna knji?ica) jo pa tudi lahko zrihtamo. Je pa sprednji odbija? baje bil rde?, zadaj manjkajo eni ?epki, ki se ponavadi snamejo ko se avto ?triha, notranjost je lepa, pod motorjem je pa baje listja za celo ?talo postlat. Za pogledat je. Po uni strani (kot eurotax) je vredna 12.000? ampak, ?e je bila kaj dosti ?trihnjena je vpra?anje kaj je bilo. Pa feltne niso original (18 col so original, tole so pa 17ke in ?e se ne motim celo zimske), ?e ima original pa ne vem. V glavnem toliko vem. Sicer pa hud avto.
?udn d nisi ?e izjavu, da sem komu fov? za razne BMW makine, ki ?e kere lastnosti res nimam, bi bla to nevo?ljivost
Ne ker vem, da resno ne mara? znamke, da tu ne gre za nevo??ljivost. Naj vsak ima rad svojo znamko, ne vem zakaj bi dolo?ene preziral in se zmi?ljeval 100 in 1 pomen kratic, da se poudar kako je brezvezna znamka? Sploh, ?e ne gre za dobesedno skret ampak kar soliden izdelek.
Tole sranje s CO2 je itak bedarija. ?e ima? pa? 3.0 ti itak ve? pije (in praviloma proizvaja ve? CO2 izpustov) in bo? ve?krat tankal torej pla?eval ve? tro?arine. Nasploh je tale CO2 spet en fajn na?in slu?enja denarja ne pa zato, da bi jih res skrbelo za naravo.
BT50 sem imel pred leti, ?e predno sem imel vozni?ki izpit B kategorije, ampak tista re? je bla iz TOMOS fabrke!
Pa dobro je, da si po toliko ?asa po odprtju teme to delil z nami. Koristna informacija. Saj vem, da je javen forum ampak fajn je, da vsak s svojo objavo vsaj nekaj pomaga v tisti temi ne pa, da ven me?e bedarije. OK, na momente je fajn, ne pa ves ?as.
Kaj si pa delal, to na?eloma vzame 5 minut ali ?e manj?
Odvisno. Pri meni vzame 15 minut, da se nalo?i in razpakira pol Mb. Bom ravno danes nalagal novo mapo z enimi cukr?ki na svojega Cliota, ?e kdo ho?e lahko ?topam.
EDIT: Celoten software se je nalagal 12 minut, performance mapa pa cca 1 minutko. Je pa to odvisno do avtomobila do avtomobila.
Po Eurotaxu pol ?ebra mla?ne vode, na autoscoutu ali mobile.de cca 7-8 jurjev, jaz pa, ?e ?e malo vlo?im bi bila za?etna cena 7000?. S tem, da je najbr? edini s celotno servisno zgodovino (imam vse ra?une od novega, vse vne?eno ?e v excel...) do danes, pa ?e naprej bo tako ostalo. In malo je takih RSov, ki so pravilno in redno servisirani. ?eprav na zavitih progah 3MPS sploh ni dosti hitrej?a kot moj Clio, drugo je, ?e je kak?na dolga ravnina.
Marko usnje je jeba, ?e ni pravilno negovano. Saj o realnosti kilometrov bi se mogo?e dalo izvedeti na servisih, kolikor vem imajo Mazde elektronske servisne knji?ice? :ne vem:
To niti ni slaba ideja, priznam, da sem pred RSom tudi kak?ne E46 coupeje gledal. J***jo me edino ene trije klanci pred domom, pozimi bi moral pe?a?iti ali pa, ko bi za?elo sne?iti pustiti avto dol, da ne bi ?e na poti dol po snegu v kako ?karfo ali pa bajto priletel. Zaenkrat pa lahko re?em samo to, da s tak?no porabo si z relativno novim bencinarjem te?ko hitrej?i.
Jaz imam to sre?o, da mi Clio pije med 7-8,5 l/100km ker pa? tehta samo 1100kg in se 2.0 bencinar ne matra kaj dosti, ?e ga vozim pri 2000 obratih. Dejansko ne vem kaj bi kupil naslednji avto, da bi bil tako zabaven obenem pa ne bi pil preve?.
Ve?ina ima ?e menjane motorje. Zakaj? Ker je pri tem avtu gledati olje saj ga motor ves ?as pije (to pa? sodi k Wanklu). ?e kupi? dobrega, kontrolira? olje, preden ga ugasne? naturira? v obrate, bi mogel laufati lep ?as.
Aja preden se ugasne ga je potrebno stisniti zato, da ko se ugasne se prepuca sistem. Hecna fora ampak je priporo?ena iz strani Mazde.
A ni dost, da ma? renoja, a zdej bo? pa ?e za nissane navijal
On ima krizo identitete. Nasploh imajo ti Renaultovci pribliske, da ker vozijo Lagune je to skoraj tako kot GT-R ali pa vsaj 350Z ter, da ima Clio 1 ful veze s Sunnyem GTi-R.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani