Skoči na vsebino
Elektronski nadzor stabilnosti DSC
Napisano

Hehe...tale lightswoh sem gledal v soboto na poti iz Avstrijske strani na Ljubelj. Light show all the time, par ovinkov pred vrhom pa v drugi pa lu?ki se je skor strgal avto pa na mestu. Jah, ni ?lo, avto je pa BMW pa zimske gume ampak ?e vedno ni ?lo. Odkar to ni ve? mejni prehod zgleda da se jim ne ljubi plu?it. Snega pa ene 10-15cm.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MEGLENKE !
Napisano

...s temle rde?im se popolnoma strinjam.Matr v LJ tole na?gejo, tako ali tako je vedno kolona, ?e tako ali tako je vse osvetljeno, mislim pacienti do amena. ps. v?eraj na obvoznici (od vi?a do rudnika), pa? res da je bila megla ampak vseeno se je dalo peljati vsaj 130 km/h in seveda, pacient s XSARO, tablice itak da KR (kranjska gora) se vozi z vsemi na?ganimi meglenkami 90 km/h po prehitevalnem, vozni pa fraj. Kljub XENONU in vo?njo totalno za ritjo (ker se mi je ?e cufat za?el) sem bil prisiljen blendati da je ?lovek dojel da se vozi po AVTOCESTI...mamicu mu, takim samo izpite pobrat, potem pa so nesre?e, folk po desni prehiteva ipd.,

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Promet, nesre?e in ZVCP
Napisano

...dosti bi ?e bilo: ?e pelje? v napa?no smer na avtocesti-brezpogojni in brez izgovorov odvzem vozni?kega izpita + pregled pri psihiatru in ponoven zdravni?ki, nema trtemrte, vhodi na avtoceste so jasno ozna?eni pa tudi res mora? biti bumbar ?e vidi? da znake in table gleda? v hrbtno stran in si prepri?an da vozi? v pravo smer. ?e te policaj dobi ko prehiteva? v nepreglednem ovinku, ?ez polno ?rto ali celo dvojno - takoj?en odvzem izpita. ?e pije? in napiha? v zakonsko dovoljeni meji in kljub temu povzro?i? prometno nesre?o s te?jimi po?kodbami ali ?e kaj huj?ega, takoj?en odvzem izpita.......itd. itd. ne pa da nabijajo tak?ne nesmiselne kazni samo za polnjenje prora?una dr?ave. Druga?e pa tako ali tako policaji vedno navajajo neprilagojena hitrost, tudi ?e bo? ti na zlizanem ovinku, kjer je omejitev 50 km/h peljal 30 km/h in zletel s ceste bodo v 99% navedli neprilagojena hitrost, ker bi ti moral pri?akovati da lahko v ovinku drsi ipd. Cest pa ne bojo zrihtal pa da se je***

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Luci podnevi?
Napisano

- Pri?gane lu?i podnevi so OK, res da smo se razvadili ampak dejstvo je da avto ki gre nasproti prej opazi?. Vsakemu se je ?e zgodilo ko je nasproti kdaj pri?el kak?en avto ki ni imel pri?gane lu?i in takoj vidi? da ?e bi imel da bi ga prej opazil. Res pa je vse skupaj odvisno od vremenskih razmer, zdej ?e nebi bile obvezne pri?gane lu?i podnevi smo spet tam kdaj morajo biti pri?gane. Npr. ob mraku (kdaj je mrak), megli (kak?na vidljivost?), obla?no (zame je tudi danes obla?no in je vidljivost normalna), tako da... Glede ?arnic pa tako, od takrat ko imam ksenon (cca. 2 leti) ni ?e crknila nobena ?arnica in upam da bo tako tudi ostalo.

- Zimska oprema, jah se strinjam da imamo vse skupaj na lari fari tale zakon narejen. Pravim da bi moralo biti nekako takole, ob sne?nih razmerah obvezno imeti zimsko opremo,?e je nima? in si na cesti pa visoke kazni, pa naj vsak da zimske gume na avto kadar mu pa?e. Bolje bi bilo da ?e ima nekdo letne gume in zapade sneg da avto pusti in nekje prespi (druga?e bi bila visoka kazen in bi se mu spanje bolje spla?alo) kot pa sedaj ko za zimsko gumo velja k?na ?ang ?lang po mo?nosti nalita guma ki je slab?a od zlizanih letnih. Ketne bi pa prepovedal razen za v sneg pa neprevozne poti. Ne predstavljam si da bi nekdko npr. po LJ ko bi bilo 5-10cm snega s ketnami vozil (napol po asfaltu napol po snegu, plundri)- jah potem pa bremzaj, to bi samo letelo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup 2000? - Mazda?
Napisano

?e je ?el kompresom potem je sraje, to stane ?e ga ne dobi? kje ceneje oz. komplet klimo s kak?ne razbite.

323BA je najve? z 1.5 motorjem, tale 1.8 se prodaja ?e kar nekaj ?asa in ceno je ?e zni?al.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Boss izku?nje imam z gume direkt, kupil ?e 3x in do sedaj je bilo vse ok pa ?e ceneje so, ter mo?nost nakupa s kredino kartico, npr. ?e pri na?emu ponudniku ne kupi? z gotovino ti od?tejejo 5% popust <_< . OK, dobi? jih tudi pri nas po ugodni ceni npr. v Bre?icah, samo potem je tukaj ?e bencin in cestnina. Glede monta?e je tako, da mi nekdo za zelo zelo malo denarja namontira in nacentrira. Res pa je da ?e je kaj narobe se je treba malo bolj zezati z reklamacijami ipd.

Tole z dimenzijami in cenami pa tudi meni ni jasno in mi ni v?e?, npr. zimske 195/65/15 pridejo enako koz 185/65/14...samo tako pa? je :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

A je ?e kdo kupil k?ne Goodyear preko mimovrste? So 2 EUR ceneje ?e jih ske?ira? kot pri gume direkt, samo ?e so Made in slo jih ne mislim vzeti? A kdo kej ve?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Evole NISDE - Visoko zmogljiva zimska pnevmatika (oznaka + ozna?uje novo zmes s katere je oblikovana), ki jo odlikujejo nove tehnologije za varnej?i oprijem v sne?ni brozgi, na snegu in na ledu. Ultra Grip 7+ je voljo za ve?ino dru?inskih in visoko zmogljivih vozil. "Nova pnevmatika Ultra Grip 7 je Goodyearova najbolj?a zimska pnevmatika doslej, ne samo za sneg in led, temve? tudi za sne?no brozgo in mokro cesti??e," je izjavil Paul H.A.M

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Morda kdo ve ?e je dostava nakupa preko strani mimovrste.com brezpla?na? Imajo namre? zimske gume goodyear UG7+ za mojo dimenzijo par evrov ceneje kor preko gume direkt. Sem hotel Dunlopke winter sport 3D pa jih ni za to dimenzijo 185/65/14 :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Samo poglej, tale avto je verjetno tako zamaknjen da ni? jasno. Poglej kako stojijo vrata, ?e celo sopotnikova, spredaj levo tudi bogh ve kako zgleda ko vse razmontira?. Ne vem, ne vem ?e je ugodno :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

ahaa...nisem bil pozoren, sem samo na hitro pogledal ?e je pravo robo dostavil.

Kaj pa tele Response so novej?i model Dunlopk ali samo drug profil ipd.? Ultragrip 7 tudi hvalijo. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Dobil Dunlopke, sam to so M+S gume. Mislm da se je Boss razpisal kak?ne so razlike med zimsko in M+S. ?udno, ker pri naro?ilu ni nikjer pisalo M+S. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zavorne ploscice!
Napisano

Jest komaj ?akam da tele zgonim do konca (nazadnje - lani - mi jih je mehankar avtomatsko zamenjal ker so bile ?e stare zelo zelo ?voh) in ruknem gor EBC green stuff, k?n mesec so odli?no prijemale na C-jki. So ap res 3x dra?je od obi?nih :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Po testih nekam slabo letos ka?e Bridgestone Blizzak in Goodyearu :ne vem: Za Blizzak vem da so ene in iste ?e par let na trgu. Kot vidim so pa Dunlopke dobro ocenjene letos.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Promet, nesre?e in ZVCP
Napisano

Tole sem prebral na avtomobilizmu:

Izredni tehni?ni:

ob 23 se je lepo pripeljal za mano z accordom pred R (vozil za mano kar lep ?as na obvoznici) in ker imam za vse ostalo zrihtane papirje je pa? najdu xenonke. pa smo ?li na vodovodno, kjer so ugotovili isto - edina napaka na avtu so ksenonske ?arnice. fora je v temu, da bi moral imeti avtomatsko nastavitev vi?ine snopa. avto je po?akal tam, brez tablic. v soboto pa lepo halogenke noter in nazaj po tablice.

Nisem lih prepri?an da ima vsak avto ki ima original xenon avtomatsko nastavljanje lu?i (to jest razumem kot nastavljanje lu?i glede na naklon avta ipd., ne nastavljanje iz notranjosti vozila).??

Me je pa policija ?e 2x ustavila ko sem ?e imel xenon in nikoli ni bilo nobenega problema, niti omenjeno ni bilo, res pa je da nisem bil pameten,nisem te?il, nisem napihal, nimam ekstremne predelava,nisem ?el iz drag race-a ipd., v lu?eh so le?e in ne sveti na vse strani, oz. sem imel pa? sre?o s policaji.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hvalospev
Napisano

Hehe, imel si sre?o da je pod tak?nim kotom po?lo. Pri R11 ki sem ga imel veliko let nazaj je bilo takole da mi je odneslo prvi ?migavec in podrajsan odbija?, fiat tipo - vdrtina ?ez cel bok, po?en bo?ni ?migavec in zadnja lampa se je usula. Pri meni je bilo ?kode biv?ih 3000 SIT, ?kode na tipotu raj nisem ra?unal, bila pa je deljena krivda.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.