Skoči na vsebino
Kaj ste vozili pred Mazdo
Napisano

No Simon, navezanost na pleh al karkol druzga je zanimiva zadeva, sam mora? pa v?asih tut gledat, za kak?no ceno :)), no pa tut tista 323 F GT BA gen. lahko zgleda prov ok in bi se jo spla?al kupit kar v kompletu! :)))

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Imal sem sudar....
Napisano

?ta se sad zbiva sa Mazdom?

Mo?da ?e nakon ovog sudara na kraju izgledati ?ak bolje nego prije?!

A to ?to je Volvo izgubio ovu bitku, oko toga moram re?i: Svaka ?ast na?oj omiljenoj MAAAAZDI, jer Volvo bi ve? tradicionalno trebao biti kao neki najja?i auto ovoga svijeta! :)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda - PROMO - gradivo!
Napisano

:))) Klop?i? ti si pravi, take rabmi, reaktivnost na vi?ku in dovzeten za nove ideje! Bomo mogl kmav tut u ?ivo eno re?t?!

Mogo?e so ?e kak?ne bolj?e variante za promocijo, sam se trenutno n? pametnega ne spomnem! :)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda - PROMO - gradivo!
Napisano

Vsak izmed nas kdaj na cesti ali parkirano vidi kak?no mazdo, ?e posebej ?e je mal zrihtana oz. da se je nekdo nekaj trudil glede izgleda, pa ful razmi?ljam, kaj naj naredim, da bi se tut drugi, ki niso na forumu lahko udele?ili ko bomo meli kak?no sre?anje?!

No in v ta namen bi blo dobro ?e bi imel kak?ne letake al pa kej tacga, sicer na?alost glede na to da nimamo svojga kluba nam je edino dru?enje tale forum zaenkrat!

P.S. Ko sem v?asih razmi?ljal kaj naj naredim glede tega da bi pa? tisto ?e prej omenjeno mazdo ?e enkrat videl, sem ugotovil da ?e mu brisalec odlomim in za ta drugega zataknem svojo telefonsko, pol to ne bo glih najbolj?a promocija najbr?, a ne?

Bo treba kak?en bolj?i pristop! :))))

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kitajci so ?e tukaj...
Napisano

Ja, moramo vedet da zna postat kitajska prva gospodarska velesila na svetu, v par desetletjih, vsaj glede na potencial, ki ga imajo, zdej kolk ga bodo izkoristli pa je njihov problem, dejstvo je da na slab? ne morejo ve? it! ;)

Za d?ipa pa verjetno pride v po?tev mav dnarja mav muzike! :)))

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste vozili pred Mazdo
Napisano

Po glavni vo?nji sem najprej fotru kradel klju?e od Opelice Vektre A 1.6 75 KM, kasnej mi je celo za?el dajat sam klju?e. Prevozil sem z njo ziher kakih 15000 KM. Avto je res ok (prostornost in udobna vo?nja), Ople mal detajli "ba?ejo" druga? pa je ?el po ?tevcu po ravnem preko 200 KMH, poraba pa je bla druga? komot okol 6.5 al vsaj pod sedem! ?e pa ga pritisne? mrzlega, ti pa da kajlo ....

Ocena: ***

Ko je fotr videl da se mu avto vedno pokvari ko ga jaz vozim, sem dobil Golfa II 1.3 B - 1988, ki je bil po eni strani kar stroj, glavno pa da je bil moj in mi noben ve? ni mogel klju?ev vzet! :)) S telim golfom sva dvakrat obvozila Zemljo (80000 KM v 4 letih), se je kdaj kaj pokvarilo, samo za dele so pa sme?ne cene, npr. blatnik je 3 Pre?erne! Da bi blo tko za Mazdo! NO o golfu mam kar precej pohval, pa tut poraba kar zmerna, nekje med 7 in 8 cel cajt!

Ocena: ***

Zdej pa mam tole 323 F GT BG generacije, l. 1993, pa mi je ful ok, klima pa abs, pa teli konj?ki tut dajo nekaj od sebe, najbolj sme?no pa mi je da pije komaj kak liter ve? od golfa, ki je mel 55 KM! Upam, da mi bo trenutna ma?inca ?e nekaj ?asa slu?ila, ker imam z njo ?e velike na?rte. Zaenkrat sem z njo nardil preko 50000 km v letu in pol in zdej se ?e kar dobro poznava, je pa res da se tudi ona zaveda da mi veliko pomeni, ker to je bila pa ljubezen na prvi pogled (oz. prvi dotik gasa z desno nogo na testni vo?nji - po Dunajski cesti v LJ 170 KMH :)))

Imela sva kasneje tut nekaj nesporazumov (me je udarlo po ?epu), samo ?e je gas skoz na nivoju, drugo od stare ma?ine najbr? ne gre pri?akovat!

Za tole mazdo pa .....

Ocena: ****

Za 5 * pa bi morala bit ?e kar kak?na Supra al pa NSX :))))

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

I??e se menljalnik
Napisano

Zgleda je problem ?e re?en, za vsak slu?aj pa si zapi?i tele cifre, ker ma mulc kar precej robe za tale tvoj motor?ek!:

040354110

031790283

Sicer pa se nikoli ne ve kdaj bodo te cifre spet aktualne, tko da je fajn da se da ?e kaj delov dobit za na?e ostarele konje! :))))

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava motorja
Napisano

Mogo?e ni slaba ideja, da bi montiral plin v kufer, ker to bo ratalo ?edalje bolj aktualno in ?e si kaj prisoten na Avtomobilizem.com, so tam potekale ?tevilne debate na to temo, pa tudi investicija se ti lahko povrne v par mesecih, vse naprej od tega pa dela? ?isti plus svoji denarnici! :)

Za tale motor 170 KM, ?e se ne motim, se mi pa zdi 12 l ob res na izi vo?nji krepko preve? in bi se verjetno moral voziti okoli deset al pa celo manj, zdej odvisno od tega kje se vozi?!

Menjava motorja pa je cela jeeeba in se najprej pozanimaj kolko bo kej stro?ka to potegnilo za sabo, tole o plinu pa dobro razmisli, ker stvar je bolj?a kot se mogo?e sli?i!!!

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ko bom kupoval kaj druzga, bo zihr japonc, sicer pa nisem glih tak?en lokal-patriot v stilu kak?nih "kmetov brez zemlje": "?e od zmer mam Folcvagna pa ?e naprej ga bom mev, Opla pa ne bi kupil za noben dnar, ker je Folcvagn ta bol? pa zmeram bo!"

Tako razmi?ljanje mi je total adio in mislim, da kdor se racionalno odlo?a za nakup, ne gleda samo na firmo ampak ?eli za svoj ke? dobit optimalno vozilo, in ?e je to mazda, pol naj se ljubezen nadaljuje .....!

Sicer pa razne honde, nisan?ki pa tojote niso glih totalna brca v temo, se mi zdi?!

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Klub SLO?!
Napisano

Jaz sem tudi ZA!

Tale varianta o vidnih registrskih tablicah pa mi je kar mav sme?na, ker ne vem zakaj bi jih pa sploh pred kom ?e sicer skrival, ?e seveda kdo glih ne spizdeva iz raznih petrolov brez pla?ila al kej podobnega?!

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dodatek k olju
Napisano

Ja tale QMI znajo nekateri uporabniki kar precej pohvalit, tko da ga nameravam kupit v kratkem! V najslab?em primeru je rezultat "nula" in na minus! :))))

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Klub SLO?!
Napisano

TAle ideja o enem delu, samo za ?lane kluba se mi zdi OK! Glede kluba pa ......

najte?je je kolo za?et poganjat z mesta, ko se enkrat vrti, ni nobena znanost naprej .... :)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Klub SLO?!
Napisano

O?itno niso neki silni stro?ki :)), kar pomen ?e vsak prispeva enga Pre?erna, zarad katerga verjetno noben ne bo bankrotiru, pa mamo svoj klub, ljubiteljev Mazde! ?e pa na?a ljubezen do te znamke ni tolk vredna pol pa .... :(

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.