Kako je s podvozjem, kaj? ?e misli? rjo, so bolj ali manj to uredili. Z motorji je pa vedno odvisno, kaj dobi?. Letniki 2016 in dalje, kake ve?je hibe nimajo. Jaz imam 2017 in zaenkrat trkam.
Jebe? grafe. Va?n je ob?utek med vo?njo. Itak pa pri 4000 ne bo vlekel tako kot pri 2500. Bo vseeno, ne bo pa toliko. Zdej ali je to uporabno ali ne naj pa vsak presodi sam. itak avtomatika ?alta mislim da okoli 4 ?e ne ?e ve?..zakaj ?e ni ni? uporabnega tam?
Valda, od 1000 naprej se za?ne premikat. Kaj tebi ni jasno? Omenjeni dizel se komot zavrti na 4000 pa ?e kej ?ez, pa se takrat ne vrti v prazno, ampak dejansko nekaj da od sebe. Za spodnje pa ajde, tut ?e je od 1500, pa je pomoje ?e malenkost manj.
Konkretno pri Mazdi je pri dizlu uporabno obmo?je vse prej kot 2000. Bi rekel prej 4000 ali pa vsaj 3500, kar je vrh glave. Tudi nekega turbo lag-a ni, pa? sej ma 2 turbini za to
Sej pravim-brez veze. Pa ?e kak hexen?us vrata dobi? in si pe?en.To je bolj za mulce, ki niki nimajo teh problemov. Jaz sem imel ?iberdah pri dveh avtih ma ga prav ni? ne pogre?am.
Ja, da bi prav extra naro?eval to tudi jaz nebi. Pri meni je tako naneslo, sicer pa dobro ajde. Je malce bolj svetlo notri, mogo?e gre poleti hitreje vro? zrak ven, kake zelo dodane vrednosti pa res ni.
Rolo je delno ro?en Se pravi, ?e ima? vse zaprto se z odpiranjem okna odpre tudi rolo..logi?no. Pri zapiranju se pa zapre samo okno, rolo premika? po ?elji. Ja, ima? direkt sonce ?e odpre? rolo, vmesnega 'sen?nika' ni.
To je res, dr?i. V?asih se mi zdi da picajzla, kako je narejen zaklop predal?ka pod volanom levo, od zvoka vrat , kljuk in to vedno primerja s premium ob?utkom. Pa? avto ni premium jbg ) Sicer pa lepo v detajle razlo?i vse, kapo dol.
Ma ta Thomas ga mal biksa Picajzelj in pol. No, bom pogledal da vidim, ?e je ?e isti. Nekako vse primreja z Nemci, in ?e ni v enakih okvirih, je pol seveda avto druga?en in posledi?no ne dovolj dober.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kako je s podvozjem, kaj? ?e misli? rjo, so bolj ali manj to uredili. Z motorji je pa vedno odvisno, kaj dobi?. Letniki 2016 in dalje, kake ve?je hibe nimajo. Jaz imam 2017 in zaenkrat trkam.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani