Skoči na vsebino
NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Jebe? grafe. Va?n je ob?utek med vo?njo. Itak pa pri 4000 ne bo vlekel tako kot pri 2500. Bo vseeno, ne bo pa toliko. Zdej ali je to uporabno ali ne naj pa vsak presodi sam. itak avtomatika ?alta mislim da okoli 4 ?e ne ?e ve?..zakaj ?e ni ni? uporabnega tam?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Valda, od 1000 naprej se za?ne premikat. Kaj tebi ni jasno? Omenjeni dizel se komot zavrti na 4000 pa ?e kej ?ez, pa se takrat ne vrti v prazno, ampak dejansko nekaj da od sebe. Za spodnje pa ajde, tut ?e je od 1500, pa je pomoje ?e malenkost manj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Konkretno pri Mazdi je pri dizlu uporabno obmo?je vse prej kot 2000. Bi rekel prej 4000 ali pa vsaj 3500, kar je vrh glave. Tudi nekega turbo lag-a ni, pa? sej ma 2 turbini za to :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Sej pravim-brez veze. Pa ?e kak hexen?us vrata dobi? in si pe?en.To je bolj za mulce, ki niki nimajo teh problemov. Jaz sem imel ?iberdah pri dveh avtih ma ga prav ni? ne pogre?am.

Ja, da bi prav extra naro?eval to tudi jaz nebi. Pri meni je tako naneslo, sicer pa dobro ajde. Je malce bolj svetlo notri, mogo?e gre poleti hitreje vro? zrak ven, kake zelo dodane vrednosti pa res ni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Rolo je delno ro?en :) Se pravi, ?e ima? vse zaprto se z odpiranjem okna odpre tudi rolo..logi?no. Pri zapiranju se pa zapre samo okno, rolo premika? po ?elji. Ja, ima? direkt sonce ?e odpre? rolo, vmesnega 'sen?nika' ni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

To je res, dr?i. V?asih se mi zdi da picajzla, kako je narejen zaklop predal?ka pod volanom levo, od zvoka vrat , kljuk in to vedno primerja s premium ob?utkom. Pa? avto ni premium jbg :)) Sicer pa lepo v detajle razlo?i vse, kapo dol.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Ma ta Thomas ga mal  biksa :D Picajzelj in pol. No, bom pogledal da vidim, ?e je ?e isti. Nekako vse primreja z Nemci, in ?e ni v enakih okvirih, je pol seveda avto druga?en in posledi?no ne dovolj dober.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.