Alfa Romeo |
Autobianchi |
Bentley |
Bugatti |
Cadillac |
Chevrolet |
Chrysler |
Citroën |
Cupra |
Dacia |
Daewoo |
Daihatsu |
Dodge |
DS |
Ferrari |
Fiat |
Ford |
GMC |
Honda |
Hummer |
Hyundai |
Isuzu |
Jaguar |
Jeep |
KIA |
Lada |
Lamborghini |
Lancia |
Land Rover |
Lexus |
Lincoln |
Mahindra |
Maserati |
Mazda |
Mercedes |
MG |
Mini |
Mitsubishi |
Nissan |
Opel |
Peugeot |
Porsche |
Proton |
Puch |
Renault |
Renault |
Rolls-Royce |
Rover |
Saab |
Seat |
Ssangyong |
Subaru |
Suzuki |
Škoda |
Toyota |
Volkswagen |
Volvo
in gotovo sem še kakšno zgrešil, je prva misel: BMW... |
dne 2. 2. 2022 ob 22:17 je Alex napisal:Naj se še malo dvigne cena elektrike pa se boš vozil ceneje kot tesla. 😉
Mislim, da se že zdaj... Dokler sva z ženo imela samo pet otrok, je bil to edini avto, s katerim smo šli na počitnice. In tako smo vsako leto naredili med 5000 in 6000 kilometrov pod polno obremenitvijo: na začetku šest, kasneje pa sedem oseb, zraven pa počitniška prikolica s težo 1300 kg. Se je kar poznalo pri porabi, je kar precej dvignilo povprečje. Od kar pa nas je preveč za en avto in gremo na počitnice z dvemi, pa s tem avtom ne vlečemo več prikolice - in se na porabi precej pozna. Sem pa imel priložnost narediti primerjavo med 10 let starim dizelskim enoprostorcem s 300.000 pregonjenimi kilometri in novim e-golfom s 14000 kilometri. Bom poiskal, kje sem to objavil, pa prilepim link tukaj...
To je to:
Popravljeno od Slivka
Dodal link
pred 14 minutami je AmpeR napisal:Kaj pa une narobe parkirane je policija popisala?
Če sem prav razumel, je imel policaj težave, ker je imel "samo" 25 tistih nalepk za nalepit...
Napisano
Pričakovat, da boš za 9.000 evrov dobil nov avto razreda Mazde 6... Ne vem, no, misliš, da ljudje kupujejo avto za to, da ga bodo neuporabljenega prodali naprej za pol cene?
Mah, kaj morem, sem pač kmet in s hribov doma, pa določenih stvari ne razumem. In potem je bolje, da sem tiho...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani