Jest mam usb vmesnik k ma se Bluetooth na voljo tko da skos prek BT-ja poslusam musko . Sem pa zih da mi dela na 8GB (musko mi prej registrira in zacne predvajat kot cd radio).
Moj fotr ma isto na mazdi 6 sekr originaln akumulator pa je 08 letnik . Na mojmu je pa prejsni zdrzal 7 let, ker ko sem ga menjal sem v predalu nasel se racun in garancijo
2.0 bi bilo idealno, ampak je na zalost vec ali manj samo 1.8 na razpolago (se mi zdi da se na avtonetu samo ena 2.0 prodaja pa ?e ta za 4.000e) ampak za normalno voznjo je 1.8 ?isto dovolj. Kot je ze zmaj omenil je bistveni problem res samo pri rji, zlasti pri zadnjih obrobah. Po slikah sode? in prevozenih km mi kar lepo ohranjena deluje samo se za ceno se mal zdilej pa gasa
Natan?no vem zto, ker ?isto vsako spremembo ali menjavo na avtu bele?im ?asovno in koliko je kazal ?tevec kilometrov . Jest sm isto ravno danes zamenjal ?arnico samo, da je bilo pri meni potrebno samo ?katlo zra?nega filtra dvignt to je pa to
Redno kontroliraj nivo olja pa bo? vidu. ?e vidi?, da je olja zmeri manj oz. da avto pije olje brez, da bi odkril kak?ne sledi olja na tleh,potem je skoraj zagotovo potrebna generalka motorja. Obstajajo sicer kao neka aditiva sam baje ne pomagajo lih kej prevec, ?e pa ?e pa niso dolgoro?no zanesljiva. Men so na uradnem servisu rekl, da je stro?ek za 1.600e... Pelko mi je pa za 750e zrihtal pa je ?e ve? kot dve leti od tega. Imam pa isto mazdo 6 1.8 2003 letnik. Problem se je pojavil in bil odpravljen pri pribli?no 180k km sedaj jih imam pa 250k pa tece kot nov . Drgac mas pa tuki se link od enga k je meu isti problem pa ga loh prasas kko je on to zadevo resil
Use te malenkosti katere si nastel dobis na ebayu za male pare alpa na avto odpadu (majo itq use 6ke isto narejeno). Seveda, ce je use skupi samo to, ker nevem zakaj bi ga prejsni lastnik dal za taksno ceno od sebe . Brez testne voznje ga ne uzem pa splaca se tudi podvozje pogledat v kaksnem stanju je z rjo.
Pac jest tud to razumem kpt sarkazem. Varnostna razdalja? Policaj je iz voznega pasa sunkovito zapeljal na prehitevalni in s tem povzrocil prometno. Neke pretirane hitrosti sploh ni blo. Cista krivda policaja, ampak pravno je itq kriv voznik drugega vozila, ker je bil vinjen.
Ahh dvomim, da bi to kaj pomagalo. Vsi smo tudi naredili prvo pomo? pa tri ?etrt folka niti osnov ne pozna... kaj ?ele, da bi bil nekdo ponesre?en pa bi potreboval nujno pomo?...
Ja u Lescah so ga sele ustavl!! pa to cist trezn! pa dej pizda povsod mas 100m table pa vkljucit se mors kr v desno stran!!! Ko nemors tega dojet??? Ce pa zeeee nekak ceprov nevem kko bi loh, ampak recmo, da se nategnes pa gres v nasprotno smer pa dej pizda ustav se przgi use 4 pa obrn glede na to da ni odstavnega pasu. Ta boga zenska ma pa baje samo roko zlomleno. Na posnetku se tud vid policijski kombi z luckam.. no medtem ko so tega majmuna lovil so ustavlal oz. preusmerjal promet in je potem se nekdo policistko zbil. Ampak na sreco se je use mirno koncalo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jest mam usb vmesnik k ma se Bluetooth na voljo tko da skos prek BT-ja poslusam musko
. Sem pa zih da mi dela na 8GB
(musko mi prej registrira in zacne predvajat kot cd radio).
Povezava za deljenje
Deli na druge strani