Skoči na vsebino
Slovenski avto leta 2020
Napisano

nas osnovni clio letnik 2000 ima funkcijo, da ko imas vklopljene brisalce spredaj, in potem das v rikverc, se sam vklopi zadnji brisalc...tega mazda 6 se zdaj nima, ce se ne motim :)

Slabost je edino pozimi. Marsikateri je ?e skuril motor?ek zadaj zaradi primrzjenega brisalca.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

Edino kar je fiat dobrega razvil je motor 1.9 jtd in ostale verzije. Ta je res top. Ostalo je bolj bogo.

Sem ?e velikokrat hotel kupiti alfo pa nisem uspel dovolj "jajc" nabrat, da bi jo kupil.

?koda ker ni nova ?ulija v karavanski razli?ici.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

Tipota ni za kupovat. Sodelavc na 15Kkm menjal amortizerje. Na 20Kkm mu je po?il sprednji most. Na 30Kkm pa mu je ?la volanska letev v maloro. Edino dobrega pri tem avtu je 1,6 jtd motor. Vse ostalo ni vredno pol vedra mrzle vode. Je pa avto vizualno lep. 

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde2
Napisano

Izkoristil bom tole temo.

Torej kupuje se mazda 2 letnik 2016 ali 2015. Ne vem kaj dosti o teh avtih zato me zanima na kaj moram biti pozoren pri nakupu.

I??e se avto z petimi vrati in malo prevo?enimi kilometri. 

Zanima me ?e, ?e ima doti?ni model kak?ne znane hibe itd. Kako se obnesejo bencinski motorji v teh modelih?

Skratka ?im ve? informacij. 

Hvala.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.