Sem peljal, a še vedno me je motil hrup izpod kolotekov. 😉
Bose mora bit. Sicer ga bo treba zopet malo "doterat" ampak osnova je dosti boljša kot v prejšnjih Mazdah. Vsaj sub so zopet vrgli nazaj, kot je bil že v prvi seriji. 🙂
@Alex, če ni skrivnost, kakšen HI-FI sistem imaš v stanovanju?
Ne. Odločil sem se za novejšo tehniko (kar ta novi x motor je), pa, da je avto na avtocesti tih(kar baje cx30 je, mazda 6 pa ni). Ena 6-ka je pri hiši dovolj😊
Zakaj pa Plave barve z rumeno nalepko? To mi je najslabša možna barva za avto. 🤪
Saj verjetno si že peljal Mazdo 6 G194, od vseh Mazd do sedaj meni najtišja.
Ok. Nekaj bom vprašal lastnike cx30, kar mi ne bi bilo pred par meseci prestavljivo. 😄
Katero opremo(model) naj vzamem, (če se odločim za cx 30, da bo avto dobro opremljen(bose, matični žarometi, ogrevani sedeži in volan, kakšen memory za sedeže, usnje mi ni i toliko pomembno. Na dan s predlogi. 😊
@Alex, kolikor te poznam (okus, cenovni okvir), bi bila zate kakšna rabljena M6 G194, po možnosti modre barve, ki jo lahko nadgradiš še s kakšno rumeno nalepko. 3,5 leta staro dobiš že za 60% cene nove. 🙂
Ne razumem kaj je s tem narobe - mislim če ima folk denar in si ta luksuz lahko privošči, za kaj si ga ne bi?
Se strinjam. Je pa res, da so nekateri pri nas že nesramno bogati in se preseravajo, zelo veliko ljudi pa si avto (kripo) komaj privošči in za silo vzdržuje, da lahko pride do službe.
Imamo na svetu na stotine miljonov ljudi, ki stradajo in o avtu niti ne razmišljajo. Krivičen svet, je bil, je in sem prepričan, da bo še naprej.
... in plesali. 😊 Kako muziko pa vrtijo na pumpah, če ni skrivnost?
@Alex, vemo na kaj ti plešeš😁. Ta izjava Goloba glede volilnega plesanja je bila tudi meni malo mimo, neresna ...
Sicer pa Goloba poznam še iz študentskih časov (bil je asistent) in je bil OK. Všeč mi je, da ni tipičen politični nakladač - ta sprememba mi je všeč, marsikaj pa mi že ni všeč, na primer meni nekoliko afnasto vedenje predsednice parlamenta, pa razne Maše, Tanje, Dejani, Alenke, Marjani, ... ki se še kar rinejo naprej jih že težko prenašam.
Nobenega komentarja ? Golobček že rihta stvari #plešemo
To je sedaj vsaj logično, razumljivo. Bencin fiksiran na 1 € ali na 1,56 €, Covid doodatek 150€ vsem upokojencem, zastonj medkrajevni prevoz za vse upokojence, digitalni boni za slušalke in podobno ropotijo, pa je zame 🙃 in bomo vsi še fino plačevali. 😩
Uporabil sem 5% Asepsol raztopino, ki jo uporabljam za razkuževanje notranje enote hišne klime (sem iskal po trgovinah peno za dezinfekcijo, a je nisem dobil) in jo nalil v uparjalnik (snel drenažno cev in na luknjo nataknil pol metrsko drugo za vlivanje) ter s pihanjem na koncu še malo napenil. Upam, da ne preveč in bo avto delal. 😁
Pri Hondi sem pretiraval in zalil kontakte ... potem nekaj časa ni delal števec, nekatere lučke v števcu so gorele brez razloga, ... ampak, ko se je po nekaj dneh zadeva posušila, je bilo vse OK.
Država itak nič ne da, ampak samo prerazporeja davkoplačevalski denar in državni kapitalski denar. Če res sledi sedanji ceni 1.56 v prihodnosti doplačilo preko davkov, imam rajši takoj nekoliko višjo končno ceno. Mi je všeč cenovna logika, po kateri bodo vsi na + (država, prodajalci), če bo cena res vsaj za malenkost nižja od sosedov in se bo v proračun tudi od tranzita nateklo kar nekaj denarja. Po tej logiki se tudi sicer trudim tankati v SLO - pri enem tanku tako cca 50 € ostane v SLO, tudi za šolstvo, zdravstvo, vrtce, socialo, ...
@SpEkTr, tole je res zanimivo - objavljam samo izsek (rezultat tvojega angažiranja), čeprav ne vidim razloga, zakaj ne bi objavil linka, pa še tvoja angleščina se mi zdi perfect. 👍.
Je res zanimivo in vznemirljivo. 🙂 Tudi hipoteza, da je okvara injektorjev lahko tudi posledica spremenjenega delovanja EGR (novi software) in s tem večjih pritiskov in temperature v valjih.
Sem pa včeraj srečal mehanika na BMW servisu in ga vprašal, s čim imajo oni največ dela. Odgovor je bil: z EGR. 😮 Vprašal sem ga še za mnenje glede menjave olja. Pravi, da je interval 20.000 km primeren le za avte, ki delajo izključno daljše relacije, sicer pa priporoča 15.000 km ali celo manj (odvisno od režima vožnje), tako za dizle kot bencinarje.
Pri Mazda dizlu moraš imeti srečo, veliko sreče, pazljivost pomaga le delno, ker gre lahko veliko stvari narobe, stroški pa so v primeru težav zelo visoki.
Sem šel čez celo zgodbo, od Mazde 6 CD 175, G165, G194. Slednja je res pravi avto, za bencinski motor skoraj ne veš, da obstaja.
Če kupuješ dizla predvsem zaradi pričakovene nižje porabe-stroškov, verjetno ne bo računice. Drugo je, če želiš dober navor, ki je pri dizlih res prednost.
Nisem tega delal na Mazdi, sem pa na drugem avtomobilu in ... nikoli vec. Voznja postane povsem neudobna, poskakovanje cez vsako cestno neravnino, kamencek ... Ja, drzi pa se kot gokard, ampak priblizno tako se tudi pelje. Za 10 minut tiscat je fino, za 1000 km potovanje pa muka (sploh ce se ne vozis pretezno le po avtocestah).
Imam na eni M6 znižane (30 in 25 mm) in na drugi M6 običajne, pa nimam take izkušnje, kot si jo opisal ti. Obe se vozita zelo podobno-udobno, pa sem vozil z obema zimske 17" in letne 19".
Je mogoče kdo na forumu ki je menjal vzmeti na mazdi 6 (letnik od 2014 naprej) z nižjimi? Nekaj sem razmisljal da bi spustil nizje z eibach vzmetmi, spredaj 30, zadaj 25.
Avto je še bolj zalepljen na cesto, izgleda še boljši, ne moreš pa pri nižjih vzmeteh montirat kljuke (edini večji minus, poleg tega da lažje zahaklaš kakšen robnik pri parkiranju).
Žal ali na srečo Janez ve, kako se v Bruslju in posledično v Sloveniji pripravljajo predpisi, ki nam grenijo življenje. 😏
Težave so kar velike, rešitev pa, če mene vprašate, ni prav veliko oziroma jih ne bomo veseli. Ena takih so DPF filter, i-stop, senzoski ventili tlaka ... kar nas vse udari po žepu. To pa je šele začetek. 😩
Bom videl kak se bojo obnesle. Nisem nevam kak dirkač zato sem vzel 120ko namesto 165ke😉. Sem gledal ja pa sem se odlocil pol kr za Toyo gkede na ugodno ceno in po testih so bile slabse med najboljšimi.
Bolj me skrbi za zimske (16")ker se vsak dan vozim čez Podmejo na šiht. Kdor pozna cesto in se je v zimskih razmerah vozu tam ve da ni vedno spucan in je dostikrat žurka na cest😂
1. G120 ali G165, praktično isti motor do 4.000 obratov
2. imamo na enaki M3 pozimi 16" Dunlop Winter Sport 5 in so odlične
Že 149ic ponavljam, da je trde delce zelo tezko vdihnit vase, veliko lazje bos vdihnil vase delce, ki se delajo med regeneracijo, ker so manjsi...
Dpf filter je samo neka trzna muha, sam zato, da se delajo problemi, da se cim manj kilometrov nardi z avtom, da cimprej spet kupis drugega, da ti crkujejo drugi deli po motorju... Itd...
Pa se marsikaj bolj strupenega vdihavamo vase, pa je javnost o marsicemu tiho...
Ja se strinjam, marsikaj še ni dognano. In razvite države forsirajo nove tehnologije tudi zato, da so ves čas v konkurenčni prednosti. Nemci so zelo glasni glede varovanja okolja in potrebnega uvajanja bolj čistih tehnologij, hkrati pa vse umazane in odslužene naprave brez slabe vesti izvažajo ven, tudi odslužene avte.
To smo že rešili med kovidom. Moje pravice-moje telo. Tako, da ne mi pametovati in biti nekaj pokroviteljski. s temi forami. Kar se tiče kolegialnostii do drugih je to preteklost. S tem smo končali. 😉
Egoistično je meni zvenelo tudi marsikaj med kovid epidemijo. Pa so nekateri pametoval nekaj. Evo
vam kontra. 😊
Sicer pa, sem se pravkar vrnil s kosila, kjer so bili prisotni razno razni predavatelji na faksih( svak, ki je doktor znanosti fizike in elektrotehnike ima danes rojstni dan). In je nanesla beseda tudi na to temo električni avtomobili, ekologija in podobno sranje. In sem samo dobil potrdilo od skoraj vseh, da je to navadno odiranje naivega folka, narejenega je na tem področju pa bore malo. In glej ga zlomka, dva od njih vozita prastare dizel mercedese. Tako, da ja vi kar kupujte električne avte in drugo eko sranje in polnite žepe elite.
Jaz se bom še naprej, lepo vozil z umazanim dizlom.😉
Ja, v nekem smislu podobna situacija s covid. Zaradi nekaj % ljudi, ki ne upoštevajo pravil, najebajo potem vsi, ko so oblasti primorane uvesti še strožje ukrepe in nadzor. V tem primeru dpf pa bodo zaradi mnogih odstranjenih dpf filtrov dražji tehnični pregledi (dodatne merilne naprave, daljši čas pregleda), sem prepričan da za vse, tudi za nas lastnike bencinarjev.😔
Glede "okolju prijaznih" električnih vozil se bi pa kar strinjal, ker umazanija nastaja, sicer na drugih koncih sveta, da je potem pri nas čisto. Ampak dpf filtri pa imajo učinek, tako kot filtri na termoelektrarnah, cigaretah, itd. 🙂
@Alex, jaz bi odstranjen filter spravil za vsak slučaj, ker boš moral sicer kmalu kupiti novega. 😁
"Podatkov o tem, koliko vozil je pri nas z odstranjenim ali predelanim filtrom trdnih delcev, na tehničnih pregledih nimamo, je pa že kar nekaj primerov, ko so prometni policisti tovrstne manipulacije odkrili pri nadzorih prometa tovornih vozil in prevoznike tudi oglobili"
Najbolj se mi zdi bedasto po eni strani, da nas v EU dobesedno posiljujejo z nekimi eko natego (od prevoza do hrane) medtem, ko v Ameriki in sploh pa Afriki recimo sploh ne vedo, kaj je katalizator ali dpf filter.
Smo res sužnji elite v vseh pogledih v tej zblojeni Evropi
Ne piše se nam dobro.
Vsak od nas se lahko preseli v Afriko, obratno bolj težko. 😉 Smo na istem čolnu (Zemlja). Ali bomo uspeli stopiti skupaj in spremenili določene dolgoročno nevzdržne navade, ali ne, je veliko vprašanje. Sam menim da ne oz. ne bo šlo na lep način, ker smo egoistična bitja in se nismo pripravljeni zlahka odreči svojim privilegijem.
Pred štirimi leti sem poslušal predavanja ... sodobna sežigalnica odpadkov za potrebe Ljubljane in njene okolice toplotne moči 24 MW bi povzročala škodljive emisije v rangu emisij nekaj vozil SUV.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
@Alex, če ni skrivnost, kakšen HI-FI sistem imaš v stanovanju?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani