Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

kok kej tole pije kombinirano pa po mestu?

Ce bi jo js u roke dobu bi itaq zaplinjena ratala ;)

Ce bi bil VR6, bi se bla nekak sprejemljiva cena :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Coguar je bil vbistvu Mondeo coupe :) Samo pleh so zamenjali, podvozje in ma?ina sta ostala pa ista. Kar seveda ni ni? slabega, ker je bilo oboje takrat v superlativih pa ?e danes ni slabo. Agregat je bullet-proof in bo avto prej prerjavel kot pa crknil. V6 sicer ni trgal gat (razen navora), je pa imel dober zvok.

nvem, ?e ni ta motor tut u ?lahti z Mazdo, vsej sesalni zgleda identi?en kot pri MPV :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mx5 - deli
Napisano

Original?

je tako :)

A take, da jih potem par mesecev cakas? :P:blink::harhar:

najbolj se na?aka? na fordprobestore.co.uk :zvizga: z ebayem, pa na?eloma nimam slabih izku?enj glede ?akanja, razen zadnje zadeve ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mx5 - deli
Napisano

Torej vrag je skoraj kon?an, mankata mi samo 2 klju?na dela prednji in zadnji odbija?

torej ?e kdo ve za te dele oz lahko mi nekako dobi po ebayu bo tudi nagrajen ^_^^_^

Zanimajo me predvsem odpadi ?e bi kje bil kak?en tak avto oz kakr?na koli info ....

:ne vem: :ne vem:

i??e? original?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izpu?ni sistemi - njihova vzdr?ljivost
Napisano

Js bi upu trdit, da je lpg najmanj prijazen do izpuha, ker same cevi zarad nabiranja kondenza hitrej za?nejo rjavet.

zato a komplet rostfrei, pa ma? do?ivljensko :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

A ?e nisi prodal 3jke?

ne, zdele je ?e kake 2 meseca odmaknjena s prodaje, ker sm menju zobati jermen in bakrene podlo?ke na injktorjih, pa ?e vedno ni skup sestavljena, ker ?e vedno ?akam na dele iz Anglije :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?e 0 druzga ma? 500? samo cestnine .. avto pije 15l+ tko da pa ?e bi se kej na?l ;)

15l je po mestni vo?nji... druga? pa mislim, da je poraba skoraj identi?na kot na moji f-ki Nissan pa ma skoraj 100hp mo?i ve? ;) gre? na lpg, pa ma? stro?ek goriva kot na kakem dizlu, na cestnini se pa ?e res pozna.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323p amortizerji
Napisano

mene zanima zadn lev amortizer mi je utrgalo in me zanima ali pa?e od kake druge 323 verzije amortizer ali more biti original od 323p verzije?

pa?e ?e od 323c in 323F ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Mam kolega, ki ma tako ?verco, sam rabi? potem tudi debelo denarnico, ker lepo pije po bencinu, men je zaupal, da porab 100EUR na teden sam za benz, tak da ni to za nas ve?ino navadnih delavcev, je to bol za ?efe avto.

more? bit mal lisac, da se stro?ki goriva zmanj?ajo :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ma nene je reku "ja ma ne tko velikega avta ku mas ti ksnega bolj majhnega ku clio" je reku :zvizga:

On vn z mazde naredi mazda traktor :hohoho:

Pol mu lohk pa mojo 3-jko uturis :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.