Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Odlocil se Jo legalizirat in danes vlozil prosnjo za homologacijski kartoncek, katerga doslej ni imela. Ta papircek stane lepih 39eur :)

Obenem skrajno pazljivo vozim z njo, dokler cilindrcka Pelko ne postima, v praksi pomeni, da skupno dans vsaj 100km razdalje nisem niti 1x dotaknil pedala zavore. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tr teh avtih mi jo blo vedno ?udno to, da so po obliki neki ?portni avti. Not pa motor 1.6 in 105KM  :ne vem:  :ne vem:  :ne vem:

No sej isto je bla Toyota Celica T18 1.6 16v in 105 kot osnovni model. Ameriski trg je pa imel Copue oz. Tiburon 3.7 motor al neki tazga zverinskega :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Boss, tankamo ga tapravi skrtuhi po 0,51eur in ga lahko potem 10l cuka, Verovskova pa 0,53 kot rezerva :)

Bencina sem racunal, da bi pila nekje 8 do 8 in pol neke fotrovske voznje :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Se strinjam z Baby Viperjem: vsakomur svoje.

?eprav imam ob?utek, da mo?akar ni dobro razumel. Jaz posku?am primerjati, ?e bi to bilo edino vozilo (ne kot zimski avto). Registrirat ga mora? pa ?e je na plin ali nafto, zavarovat tudi,... Je pa res, da bi bilo bolje, ?e bi primerjal dva enake velikosti ali pa celo dva enaka avta, enega na plin in drugega na nafto.

Sem pa presene?en, kako majhna je razlika med ceno na prevo?en kilometer na plin ali pa na nafto. Mislim, glede na to, kako vsi hvalijo, kak?ni so prihranki... Najprej da? 1000? za vgradnjo, potem je pa en evro na sto kilometrov razlike...

Slivka, kakor se vzame, recimo moj primer by SIGAS;

(Cena vgradnje bo OSTALA skrivnost).

Trdim da na 100 prevozenih privarcujem vsaj 4eur in ker jih dnevno povprecno prevozim 100, je torej vsak dan prihranek teh 4, na mesecni ravni 120 in letni cca.1500.

Zdaj kdor ni nek orto bogatun, mu ta cifra ze igra nekaj vloge oz.jo lahko investira kam drugam in ne donira Petrolu :D

S tem v zvezi me zanima Kater DIZEL se vozi z istim stroskom ali nizjim od mojega, pri tem pa naj ima VSAJ enake zmogljivosti kot moj 2.5 V6?

(Se ne zelim neki hvalit s skoraj starodobnikom, rad pa recem bobu - Bob, da se razumemo)!

Vozil, ki jih nisem vozil ali imel v lasti ne morem in ne zelim komentirati! ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

In Pelko tud, ki je bil lastnik ?e prej, pa se mi ni zdel da bi blo komu nerodn vn lezt :D al sta pa tolk dobr skrivala..

Jaz sem si ponavadi ob stiku s Katrco nadel burko, da ni bilo 'bruke' :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Nisi razumel komentarja. Komentiral sem sam izraz. F1 menjalnik, F1 prestave...  :ne vem:

In potem vsak, ki sedi v takem avtu misli da je Alonso ali Hamilton ter temu primerno ustrahuje ostale udele?ence v prometu.  :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.