?e je komu do projekta... V bistvu se avto po?triha, sestavi in je narejeno (rihta kar znan ?lovek - USTyle). Pa ziher bo za dooolgo ?asa varen pred rjo.
Tu se pa popolnoma strinjam z Madmaxom. Enostavno ima Nissan enega bolj?ih AWD sistemov. No in Toyota (ko gre za prave terence ne RAV-e) in Mitsubishi Pajero, ostalih z razlogom ni toliko na cesti oziroma iz nje dol.
Danes te lahko vsak tanegne tako ali druga?e. Ampak, ?e kupi? od kak?nega, ki ima visok feedback ni pretiranih skrbi. ?e te pa res skrbi pa tule na forumu povpra?aj za mnenje in pomo? preden se zapi?i? v kak?en oglas.
Moj ima 160.000km in ima lep?i volan kot ve?ina z 100.000km, isto imam ene bolj ohranjenih sede?ev (bolj kot ta Mazda na sliki) med RSi. ?e je avto vo?en po AC se volan manj znuca, ?e naredi? 30 km v eno smer se pa v 160.000km tudi manjkrat usede? in vstane?iz sede?a in se zato manj znuca.
ok, zdej pa mal OFF ma kdo kak?ne izku?nje s pla?evanjem prek PayPal-a?
Ogromno. V ?em je problem? :ne vem: ?e gre preko ebaya itak te tam itak direkt na paypal preusmeri in izda ra?un tako, da je karseda enostavno. ?e gre na privat biznis pa da? pod goods in vpi?e? vsoto za katero si zmenjen s prodajalcem.
Saj je fajn, je redkost, V6 motor ampak tule so ziher svinjsko dragi deli. Perfomance pa na ravni povpre?nega 2.0 dizla ker teh 160hp za tole kravo ni ne vem kaj, lega pa dvomim, da se kosa s kak?no novo limuzino. V glavnem, ne bi imel.
Symon, ravno sem te hotu pra?at kako se kej pomeri z M3, se mi je zdel da ga zna celo zadaj pstit!
Ja verjetno, da mu zdaj kar uhaja kar ni tako slabo za starega Japon?ka s pol motorja od M3 (4.0 V8 vs 2.0 inline). In kot sem napisal, tole ni maksimum tega motorja, zdaj ko je motor po?timan (ok, samo ?e kovane ojnice manjkajo) ni drago priti na 500 ali 600 konjev (turbina, injektorji, odmi?ne in ECU pa smo tam nekje). Potem se pa ?e skoraj ne boji? Provide ker ji spotoma uide?.
Ja to je ta. Ni najhitrej?i je pa ?e z 360-370 konji ?el v?tric z novim E92 M3 SMG (re?eval ga je ravno SMG!). Zdaj z 400 konji ?e niso probali, bi mu pa mogel uiti. Pa na?eloma tudi komaj ?aka, da bo na AC sre?al kak?nega Ferrarija ali Porscheja.
Prodaja ga pa zaradi tega ker mu je 2.0 preve?, bo ?el na 1.0 mlin?ke. ?e pa ne proda se ne bo sekiral, se bo ?e ?e kaj ?raufalo na tem avtu ker tole ?e ni maksimum od tega avta...
PS:
1 Pojdi na stran www.avto.net.
2 klikni ikono NAPREDNO ISKANJE
3 v prvo polje TIP, vpi?i OKVARA
4 pojdi rahlo navzdol in pod PO?KODOVANA VOZILA klikni TUDI PRIKA?I.
Boss saj ve? kako pravijo: "Sit ne razume la?nega." In ne, ne jamram, da sem jaz la?en ampak dostikrat pi?e? kot, da ti ne razume?, da je v Sloveniji kar dosti la?nih.
?e mi kdo zagotovi oziroma stavi svojo roko, da ?e zamenjamo oblast, da se bo vse uredilo sem prvi v vrsti, da brcnem trenutne oblastnike ?ez prag - no kdo je tak car, da si upa stavit, da ?e zamenjamo, da bo pol vse fino in fajn?
Zakaj? Itak je ve?ina politikov pri nas starih obrazov, s starimi grehi in lovkami na svojih koncih, zato je tako kot je. Edini, dokaj sve?, ki je deloval ?e po?ten mi je bil Lahovnik, ki je obupal. Le zakaj? ?e men vpra?a? ker je videl, da mora? biti dovolj podel v politiki, imeti veze. Jelin?i? je itak en klovn, fajn je, da je nekje v ozadju, da bi ga imel na oblasti pa ni. Ehjavec pa podobno, je sicer zelo ljudski ampak ?isto vsega mu ne bi upal prepustiti. Potem imamo Jan?o, o katerem imava dokaj enotno mnnje. In tule trenutno je ?e Pahor, ki mi na?eloma deluje OK ?eprav ga na momente biksa, najve?ja te?ava pri njem so pa podrepniki, LDS in Zares, ki jim ne bi zaupal ovac ker bi prvo izgubili, drugo preprodali, tretjo pa zadr?ali zase (ve kdo priredba katere izjave je bila tole).
Osebno bi od trenutnih najraje videl, da bi imeli penzionisti dovolj glasov, da bi samo z SD naredili koalicijo (pa ?eprav bi vsake toliko ?asa Erjavec grozil z izstopom iz koalicije). Zakaj? Pahor je na?eloma OK in ima dovolj zvez po svetu, ?eprav malo preve? japijevski in narcisoiden (Boss a nisi rekel, da tak?nih ne mara??), Erjavec pa bi dodal kan?ek ljudskosti. No pa ?e Boss, ki bi bil piarovec koalicije saj bi spretno obra?al besede ter tola?il ljudi, da nam ni hudega. Hec, da ne bo? preve? resno jemal.
A lahko kak moderator odcepi zadnjo stran offtopica v krneki z naslovom naprimer "politi?ne debate"? Pomoje ima ta tema velik potencial, da postane neverending story.
EDIT: Alex nismo na podnu, ?e zdale? od tega. Na podnu so v Tuniziji, v kak?nem Sudanu, Somaliji, Gr?iji, Irskem, na jugu Italije (Sicilija, Neapelj z okolico). Lahko pa bi nam ?lo bolje, jasno. Sem optimist in verjamem, da bo s?asoma celotni dr?avi ?lo bolje saj smo druga?e glede na majhnost (ali pa prav zaradi nje) dovolj napredni in fleksibilni.
?e si lahko ljudje privo??ijo take izdatke, kot so kabelska TV, internet, mobiteli za celo dru?ino, ra?unalniki, konzole, vsaj dva avta na familijo, vo?nja v slu?bo z avtom ne z javnim prevozom in ?e cel kup zadev, ki za ?ivljenje niso nujno potrebne potem nam ?e ni zelo hudo oziroma vsaj ne tako hudo kot se ho?e prikazati.
No v tem se pa ?isto strinjam. Meni osebno zaenkrat ne gre tako slabo, da bi jamral vendar to predvsem na ra?un tega, da nimam dru?ine in lahko ?ivim doma (ampak na kmetiji kar pomeni, da svojo hrano in stanovanje tudi odslu?im ). ?e bi se odlo?il iti na svoje, imel dru?ino, no potem bi pa malo bolj ?krtaril... Pa ne delam v neki ?voh firmi in na slabem delovnem mestu.
Z gostilnami je pa tako kot je Jo?a napisal, da nekateri bodo ?li v gostilno zapraviti zadnji evro pa ?e za naslednjo pla?o se bodo zapufali (dejansko poznam take ljudi, ki so stalne stranke v dolo?eni gostilni in v?asih pijejo na puf kerso ?e stari znanci ). In tudi na ve?erje bodo nekateri hodili vedno, to pa ?e ne pomeni, da gre vsem lepo. Upam, da ti ?tevilo brezposelnih pove to, koliko ljudem ne gre najbolj?e, oziroma tako fajn kot pi?e?? In za marsikaterem brezposelnim stoji ?e dru?ina, ki jo je do nedavnega ta ?lovek ?e ?ivel, zdaj pa jo po mo?nosti samo ?e en dru?inski ?lan ali pa celo nih?e.
Vendar imamo Slovenci to sre?o, da smo dosti dru?insko orientirani. Govorim v smislu, da lahko ?ivi? pri star?ih, da ?e nekdo v dru?ini ostane brez slu?be, da se mu pomaga. Sploh med mladimi (ravno danes je bilo v ?urnalu) ker imajo ?e skoraj vsi naziv vsaj dipl.ing. ne?esa in ne najdejo slu?be iz svoje bran?e (da bi za?ano zagrabili kaj slab?e pla?anega jim seveda ne pride na pamet ampak to je stvar druge debate ) in lahko ?ivijo pri star?ih do nadaljnega. Poleg tega ima ve?ina ljudi kak?no ?lahto na vasi, da v?asih dobijo kak?en konec pridelka, da la?je shaja ?ez mesec. In nasploh imamo sre?o, da smo iznajdlivi (um ti je dan ) in si veliko ljudi pomaga s fu?om, da pridejo ?ez mesec. Ob tem se spominjam izjave nekega direktorja, ki je izjavil, da dokler bodo na parkiri??u tak?ni avti kot so, imajo ljudje ?e predobre pla?e. Ne zaveda se pa, da je ve?ina avtov kupljenih na puf ali pa na fu? in ne z pla?o, ki jo daje on.
Skratka, sre?o imamo ker se ?e nekako znajdemo vendar v resnici Slovenci nismo navajeni jamrati kot ti posplo?uje?. Ja jamramo ja, da je drag bencin, da bi lahko bil cenej?i (kdo je ?e v parih letih drasti?no povi?al tro?arine z izgovorom, da jih bodo potem lahko spu??ali? ). In ja, ve?inoma zaradi bedarij jamrajo(mo) tisti ki pre?ivijo brez te?av ?ez mesec, si ?e kaj privo??ijo in nasploh jim ne gre slabo. Ampak ve?ina tistih, ki je brez slu?be (?e enkrat, teh je rekordno veliko!) ali komaj pridejo ?ez mesec sploh ne upa jamrati ker je to pri nas tabu tema in jih je sram dejstva, da so brez slu?be. Vsaj tak?na so moja opa?anja in razmi?ljanja, ?isto mo?no, da se ti dru?i? v druga?nih krogih in ima? druga?ne poglede. In na podlagi pogleda enega ?loveka (tebe, mene ali kogarkoli) pa? ne moremo posplo?evati stanja ampak, ?e pa ?e vsi opozarjajo na tak?no stanje, potem pa je mogo?e ?e kaj na tem...
...in da tisto kar pripelje k nam z nem?kimi tablicami so res dale? najni?ji sloji prebivalstva z golfi II, 15 let starimi poloti in astrami ipd
No saj vemo kdo ponavadi prihajajo z nem?kimi/francoskimi/italijanskimi registracijami.
In ne kapiram, najprej trdi?, da bi se standard poznal na avtomobilih, ko ti Labi napi?e, da se pozna pa takoj obra?a? besede, da to ni? ne pomeni, ker potem se ?ez par let prodajo v tujino. In kaj storijo potem, ko prodajo 3 leta star avto nekam v tujino? Kupijo nove pravi moja logika.
Ampak ja Boss, pri nas se cedita med in mleko ja. Sploh ker imamo vlado, ki jo zagovarja?, ?e bi bil na ablasti Jan?a bi pisal, da imamo ful te?av v dr?avi. Ne bom nadaljeval ker smo ?e tako preve? offtopic....
Saj oni delajo dostikrat na polbo, tudi ta tank. Zdaj ?e bolj, prej je bila blokada na 7200, zdaj je na 7500. Ko je hladen je seveda tako kot prej blokada ni?je.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani